Svaštara

Dečka s autizmom proglasili kraljem maturske večeri, njegova reakcija je hit

Blejk nije mogao sakriti svoje uzbuđenje

djecak-kralj mature-reakcija-Screenshoot

Dečko s autizmom neočekivano je postao kralj maturske večeri, a njegova reakcija nakon što je čuo da su ga prozvali postala je hit na društvenim mrežama.

Učenici Srednje škole “South Mecklenburg” u Sjevernoj Karolini izglasali su da Blejk Rajs (Blake Rice) postane kralj maturalne večeri. Škola je taj moment prozvala “nevjerojatnim prikazom ljubavi i zajedništva”.

Rajs, koji ima autizam, nije mogao sakriti svoje uzbuđenje, a pobjednički ples koji je izveo oduševio je čitavu dvoranu, ali i brojne korisnike društvenih mreža kad je snimak postao viralan.

– “Win-win”, komentirali su mnogi – a evo i zašto.

Video možete pogledati OVDJE.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh