Svaštara

UDALA SE ELLA DVORNIK

Nakon pet godina veze i tri godine od kako su se vjerili, blogerica Ella Dvornik i njen partner Charles Pearce vjenčali su se na Valentinovo i tako na romantičan način krunisali svoju ljubav brakom.

No image - Haber.ba

Ella i Charles proveli su nezaboravnovrijeme na odmoru u Meksiku, a nakon što je na par dana “nestala” sa društvenih mreža, Ella je svoje obožavatelje oduševila posljednjih fotografijama koje je ojavila. Iako prije par godina zbog administrativnih razloga nisu mogli otputovati u Las Vegas, novopečeni supružnici zakleli su se na vječnu ljubav baš u ovom gradu, piše “Azra.ba“.

-Prije pet godina kad smo se tek upoznali, Charles me htio odvesti u Vegas da me oženi, ali ja nisam imala vizu. Ali sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine otkad smo zaručeni pokušavali smo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam porodice na drugim krajevima Evrope, to je bilo jako, jako teško! Pa smo napravili ono što nabolje radimo, napravili smo to, kako bi Frank rekao, “na naš način”. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! Tek vjenčani! Gorila! P.S. Balie, volimo te, sad si službena- napisala je Ella uz pored njihove zajedničke fotografije koju je objavila na svom Instagarmu.

Ella i Charles upoznali su se putem Facebooka, a ubrzo nakon toga, počeli su aktivno da se druže. Iako u početku prijatelji, među njima se ubrzo desila ljubav, a najradosniji trenutak dogodio se 2017. godine kada je na svijet stigla njihova mezimica Balie Dee.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh