Svaštara

Ljubavni horoskop od 16. do 28. februara 2019.: Blizanac se odlično provodi, Ribe se bezrezervno predaju emocijama, Lav na iskušenju

Ljubavni horoskop od 16. do 28. februara 2019: Kojim horoskopskim znacima zvijezde donose emotivni uzlet u drugoj polovini februara 2019. godine, a kojima dileme i razmirice saznajte odmah u ovom horoskopu.

Ljubav & horoskop - Banjaluka.com

OVAN
Prihvatanje nečeg što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslijediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voljeti. Biće to korak naprijed, piše “Ehoroskop“.

BIK
Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne riječi jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna cjelina koju svako može da poželi. Stoga tome ne treba previše riječi. Uživajte.

BLIZANCI
Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Doduše, vaš stil izražavanja ljubavi malo će umoriti drugu stranu, pa pokušajte da budete tiši i manje zahtjevni.

RAK
Biće vam dobro, ako budete vagali svaku svoju riječ i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu sve oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti sretniji.

LAV
Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostave nešto slično. Pazite dokle idete. Neki će povjerovati da su na pragu konačnog rješenja, ali pokazat će se da na tom odnosu treba još poraditi.

DJEVICA
Vaš ljubavni život razvijat će se dobro uz uslov da ne govorite po svaku cijenu. Bez obzira na sve male zagonetke, ipak ćete biti puni vere i optimizma, pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatati.

VAGA
Vi ćete biti sve skloniji popuštanju, kako prema nečijim udvaranjima, tako i u svemu ostalom. Zbog ovog drugog partner bi mogao da vam prigovara. Odredite pravac u kome se razvija vaša veza.

ŠKORPIJA
Vaše društvo i dalje će vam biti sklono, pa ćete većinu slobodnog vremena radije provesti sa prijateljem nego sa partnerom. Zbog toga bi ovaj (ova) mogao da počne da vam prigovara. Nađite neki kompromis.

STRIJELAC
Ako očekujte telefonski poziv, vjerovatno ćete ga i dočekati. Isti će vas iskreno obradovati. Biće vam lakše. Osim dobre zabave, moguće je i da se ozbiljnije zagledate u još jednu osobu. Strijelci u vezi će biti vrlo bliski.

JARAC
Imaćete snažan osjećaj sigurnosti i povjerenja u voljenu osobu. Činiće vam se da ovog puta sve može da potraje. Takođe možete da joj lako objasnite gde škripi ili šta vas muči. Tako ćete još više poboljšati međusobni odnos.

VODOLIJA
Biće zaokupljeni jednim članom svoje porodice pa će partner nakratko ostati po strani. Čim riješite porodične dileme, potrudit ćete se da nadoknadite ono što ste propustili sa voljenom osobom.

RIBE
Osjećanja će vas obuzimati poput plime. Bićete skloni da se predate ljubavi bez ikakve rezerve. Biće vam uzvraćeno. Istovremeno ćete morati da se malo pozabavite svojom porodicom, a to će vas podstaknuti da bolje sagledate svoju vezu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh