Svaštara

LEPA BRENA: USUDILA SAM SE PROBATI SPECIJALITET OD MESA KROKODILA

Lepa Brena proteklih nekoliko dana uživala je u čarobnom porodičnom odmoru na brojnim egzoričnim destinacijama. Bora Bora, Bali, Melbourne, Sydney neke su od destinacija koje su posjetili, a za slavnu pjevačicu ovo je bilo jedno od najljepših putovanja u njenom životu jer je, kako i sama kaže, cijela porodica posle dugo vremena bila na okupu. sa sinom Stefanom održala je nekoliko nastupa, a zaslužen odmor Brena je iskoristila da napuni baterije i u ugodnom društvu svojih najmilijih provede nezaboravne trenutke.

azra

Uživali smo uglavnom u svježoj hrani, probala sam meso od krokodila i sve lokalne specijalitete. Od vina sam sve probala, ne pitajte- rekla je Brena.

Kako se radi o udaljenoj destinaciji, Brena ističe da joj je najviše prijalo to što ostrvo na kojem su proveli najviše vremena nije imalo dostup internetu. Za nju je ovo bio pravi užitak, jer gotovo da uopšte nije koristila mobilni telefon, a slobodno vrijeme uglavnom je provodila čitajući knjige. Ipak, svemu dođe kraj, pa tako i ovom odmoru. Brena je dodala kako je za nju mjesec dana bilo i više nego dovoljno da povrati energiju, istakavši kako je ovo za nju bilo jedno nezaboravno iskustvo,prenosi Azra

-Kada smo krenuli, od tuge sam uzela flašu šampanjca i ispila je na brodu. To je bila jedna dobra mješavina, ali nevjerovatno, nisam se napila- u šali je rekla pjevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh