Svaštara

PREVARIT ĆE VAS BEZ RAZMIŠLJANJA: OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU SKLONI VARANJU U VEZAMA

Prevarit će vas bez razmišljanja…

Horoskop - Nezavisne.com

Ovan

Ako za njega to nije to prevara će se dogoditi bez razmišljanja i uopšte nije rijetkost. Ali kada se iskreno zaljubi, posvećen je cijelim bićem.

Bik

Vole stabilnost i duge veze. Nisu skloni prevarama, vjerni su partneru, a iskušenjima će odoljeti bez problema

Blizanac

Ako nisu u ozbiljnoj vezi flertovat će na sve strane, a često i ne žele više od toga, ali kada su zaljubljeni veoma su posvećeni partneru.

Rak

Ako njihova veza ima potencijala i vrijedna je ulaganja on će biti u potpunosti odan. Međutim, kako imaju velike prohtjeve lako mogu promijeniti mišljenje povodom toga

Lav

Lava možete zavesti pravim potezima, ali ga nije lako zadiviti. Da bi bio vjeran i posvećen, prvo mora procijeniti da li ta osoba zavrijeđuje pažnju

Djevica

One su odane do srži, a ništa manje i ne očekuju. Ne zaljubljuju se tako lako, ali iako su u dugoj vezi mogu podleći nečijem zavođenju i laskanju.

Vaga

One non-stop nešto vagaju, i u životu i u ljubavi i ne bi se moglo reći da su vjerni u vezi. Vole sigurnost i duge veze, ali isto tako vole i paralelne avanture.

Škorpija

Škorpije su opšte poznate po svojim zavodničkim umijećima i privlačnosti kojom zrače. Vole avanture i eksperimentisanja, ali kada nađu pravu osobu biće apsolutno predani.

Strijelac

Njima se ne pripisuje vjernost zbog njihove društvenosti i konstantne akcije. Međutim oni ipak teže stabilnoj vezi.

Jarac

Oni su uvijek racionalni i ne padaju na laskanja. Odani su u potpunosti i traže isto od partnera.

Vodolija

Oni su nepredvidivi. Vole avanture i igrice pa se lako mogu prepustiti nevjerstvu. Uzrok ovome je njihova nesigurnost u ljubavi.

Ribe

Ribe uvijek imaju duge i stabilne veze i veoma su iskrene u tome. Posvećene su partneru i znaju da pokažu osjećanja, ali avanturice im nisu nepoznata stvar, prenosi “Cicimici“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh