Svaštara

Horoskop – Koje strahove i sposobnosti imaju Rak, Škorpija i Ribe

Saturn otkriva vaše prednosti i slabosti – saznajte u kojem horoskopskom znaku je u vašoj natalnoj karti!

Horoskop - Kurir.mk

Emocionalna inteligencija Saturn u Raku, Škorpiji ili Ribama.

Sa Saturnom u nekom od vodenih znakova vaši strahovi su vezani za osjećanja i sposobnost da ostvarite pravu ljubavnu vezu. Izvor straha je mogućnost da ostanete sami, emotivno izolovani od drugih ljudi, bez ljubavi. Ali vaša posebna, skrivena sposobnost je intuitivno razumijevanje skrivenog svijeta emocija.

Kroz razne životne situacije, a posebno u nekom kriznom razdoblju, iz vaših dubina izvire razumijevanje unutrašnjih emotivnih procesa. Razumijeti osjećanja znači i prepoznati motivaciju, pa vi jednostavno znate šta svaku osobu pokreće, šta je njen najveći strah i gdje se nalazi ono najosjetljivije mjesto.

To vam daje sposobnost da budete odličan savjetnik i bavite se bilo kojim poslom kojim se pomaže ljudima. Intuicija je korisna bez obzira na to kojim se poslom bavite, a Saturnova energija pomoći će vam da je praktično iskoristite. U ličnom životu možete da razvijete sposobnost introspekcije i dobrog razumijevanja, pa i kontrole sopstvenih osjećanja.

Emotivno stabilni iznutra, lakše ćete da stvarate stabilnost i u drugim segmentima svog života. Ljudi vas vole zbog vašeg saosjećanja i spremnosti da pomognete, a najviše zbog vaše sposobnosti da uvijek sa pravom mjerom date savjet i utjehu. Ipak, najvažnije od svega je da će ta emotivna inteligencija da vam otvori širok put prema stvaranju prave i duboke ­ljubavne veze, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh