Svaštara

Sprovela sam eksperiment na lijevoj strani stomaka i STRIJE SU NESTALE: Nisam potrošila NI DINAR i sve je potpuno prirodno, EVO ŠTA SAM RADILA!

Skoro svaku trudnoću prati i pojava strija koje mame izluđuju, a izgleda da lijek za njih zapravo postoji i potpuno je besplatan i prirodan. Mama iz Amerike, Šarlot Klark, postala je Fejsbuk senzacija kada je objavila rezultate svog malog eksperimenta, nakon kog su strije sa jedne strane stomaka potpuno nestale.

Strije - Ilustracija

Eksperiment je trajao tri nedjelje a Šarlot kaže da prosto ne može da povjeruje koliko su rezultati dobri – ne samo da su strije izblijedile, već više nisu tako duboke, piše “Novi“.

– Sve što sam radila je da sam mazala sopstveno mlijeko na jednu stranu tijela, čisto eksperimenta radi. To sam radila tri nedjelje. Mame, ako i vi imate strije, probajte da namažete malo mlijeka na te “tigrove šare”, možda se iznenadite rezultatom. Naravno, ne mogu da garantujem da će i vama pomoći, ali mene je oduševilo – kaže Šarlot na svom Fejsbuku.

a5sk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkdfn01eqv8vnjk0mjm3yzg2ntjmmguynzixyjywmdg2ytq3ogzkndeuanblz5gtas0cngcbotab

Slika je u međuvremenu podeljena oko 10.000 puta, a mame širom sveta kažu da se spremaju da isprobaju ovu tehniku jer ne košta ni novca ni vremena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh