Svaštara

Najtužniji horoskopski znak na svijetu

Zodijak kojem se pružaju prilike stalno, ali on nikako ne može da odluči šta da izabere i na koju stranu da krene. Za posljedicu ostaje malo tužniji u odnosu na ostale Zodijake.

Horoskop - Balkanspress.com

Vjerovatno vam je već jasno da pričamo o Vagama.

Vaga pokušava da bude diplomata i da ljubaznošću ostvari cilj. Ne dozvoljava da je bilo ko pokoleba, niti odstupa od svojih ciljeva. Tačno zna šta hoće i ide pravo ka tom cilju. Sušta je suprotnost onome kako izgleda, u stvari, mnogo je osjećajnija nego što želi da se to primijeti. Spremna je da se žrtvuje za bližnje i prijatelje, veoma je odana kao prijatelj, ali ne ulazi u pretjerano emotivan odnos, piše “Noizz“.

Zbog svoje spremnosti da se žrtvuje i zbog straha da hrabro stupi i emotivni odnos često u životu pati.

Na sve to Vagama karijera nije bitna. Više vole da improvizuju, mada njihova improvizacija nije svaki put uspješna. Dobro koristi poslovne veze i dobro se prilagođava u novonastalim situacijama. Najbolji saradnici su joj muškarci.

Ostavlja utisak se*sepilne osobe, a zapravo može da bude prilično proračunata.

U suštini Vaga samu sebe sputava.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh