Svaštara

EVO KOLIKO KALORIJA MOŽETE POTROŠITI ‘ISPOD POKRIVAČA’

Spolni odnos i aktivnosti koje mu prethode jako su dobre za vaše zdravlje, a iako možda ne mogu u potpunosti zamijeniti odlazak u teretanu i bavljenje sportom, broj kalorija koji se troši nije zanemarljiv.

Close up of a men and woman lips wants to kiss.

Osim što će vas zbližiti, ljubljenje će vam oduzeti do 68 kalorija u satu ako to radite nježno. Ako ubacite malo strasti, rezultat će biti još bolji.

Skidanje – 8 kalorija

Nije puno, ali nije ni za bacanje. Za bolji rezultat uvijek možete ubaciti zavodnički ples dok se skidate.

Masaža – 80 kalorija po satu

Računa se samo ako ste vi ti koji masirate. U drugom slučaju možete samo uživati, ali ne i gubiti kalorije, jednostavno ne bi bilo fer.

Spolni odnos – 207 kalorija po satu

Zapravo, početna cifra je 144 kalorije, ali ako dodate strastvene uzdisaje, brojka se penje. Poza u kojoj žena sjedi na muškarcu odlična je za bedra i zadnjicu, a ako želite da sagorite još više kalorija, ne smijete izostaviti orgazam, piše Ljepota&Zdravlje,prenosi Aura

Oralno zadovoljavanje – 100 kalorija po satu

I za žene i za muškarce!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh