Svaštara

Čovjek se onesvijestio na ulici, a reakcija njegovog psa pokazuje zašto je “čovjekov najbolji prijatelj”

Da je pas čovjekov najbolji prijatelj, dokazali smo već više puta. Psi su tu kada nema nikoga drugog, kada ne postoji lijek i kada ne vidimo izlaz. Brojne su priče o psima koji su ljudima promijenili živote, izbavili ih iz depresije i natjerali ih da se suoče sa svojom anksioznošću.

Pas - Fokus.ba

Naši nas psi štite u svakom trenutku. Nekada nas samo oni shvaćaju i uvijek osjete kada nešto nije u redu.

Ovaj je pas pokazao koliko je odan svom vlasniku. Čovjek je pretjerao s alkoholom i onesvijestio se nasred puta. Mnogi su mu ljudi pokušali prići, no njegov ljubimac jednostavno nije dopustio da mu se približe, prenosi “Magazin“.

Iako je cijela situacija nenormalna, pas je pokazao koliko voli svog vlasnika i koliko su psi divne životinje. Na kraju videa čovjeku je prišao policajac, no nije se usudio podići ga sve dok nije dobio dopuštenje od njegovog ljubimca.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh