Svaštara

Studentica je kupila obrok beskućniku, a poruka koju je ostavio joj je slomila srce

Ponekad život postane toliko pun svega da se usredotočimo samo na sebe i zaboravimo se zaustaviti i pogledati tko je to još oko nas.

magazin

No, samo minuta koju posvetimo u pomaganju drugima može imati jako velik utjecaj na njihove živote.

Casey Fisher, studentica, je tu tvrdnju i provjerila kada je stala kupiti kavu jedno jutro prije fakulteta te je tada imala susret sa beskućnom kojem je odlučila ukazati malo dobrote – i tako se njezin život promijenio.

Kada je krenula u Dunkin’ Donuts primijetila je beskućnika kako sjedi pokraj ceste pjevajući, dok je brojao sitniš.

Vidjela je da je ušao u prodavaonicu i počeo brojati sitniš koji je imao kako bi vidio što može kupiti. Casey je pokušala započeti razgovor s njim, ali je primijetila da nije baš raspoložen za razgovor. No to ju nije zaustavilo.

Donijela mu je kavu i pecivo te ga je pitala da sjedne s njom. Tada se on počeo otvarati, a ono što je rekao slomilo je Caseyno srce.,prenosi Magazin


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh