Svaštara

OVAKVI MUŠKARCI PRIVLAČE NAJLJEPŠE ŽENE! Dobri su očevi, zdravlje im je perfektno i žive duže!

Slika idealnog muškarca vremenom se drastično promijenila. Nekada su debeljuce bile oličenje imućnog čovjeka, dok su mršavci uglavnom predstavljali siromaštvo.

Par - Kurir.rs

Danas, idealan muškarac prava je slika i prilika – u odličnoj su formi i odlično izgledaju kako u trenerci, tako i u odjelu. Međutim, studije su pokazale da pripadnici jačeg pola sa “pivskim stomačićem” privlače najviše lijepih žena, postaju odlični roditelji i žive mnogo duže od ostalih.

Ispitivanje u kojem je učestvovalo 2.000 žena i muškaraca pokazalo je da ih više privlače ljudi sa omanjim viškom kilograma. Bez obzira na to, oni svakako vode računa o sebi i trude se da se redovno bave sportom.

Muškarci sa stomačićem žive duže zbog nižeg nivoa testosterona. Iz tog razloga jači im je imuni sistem, a rezultat toga je veoma dug život. Bolji su roditelji, predani su porodici jer po prirodi stvari obitavaju u takvom okruženju.

Takođe, ovaj višak oni nemaju zbog prejedanja, posebno ne loše hrane, pune masti koja nije dobra za organizam. I te kako im se savjetuje pojačana fizička aktivnost, zbog sveukupnog zdravlja, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh