Svaštara

VREMENSKA PROGNOZA U Bosni padavine tokom cijelog dana, u Hercegovini oblačno

Jutarnja temperatura zraka oko 0°C, a najviša dnevna oko 8°C

Snijeg - Depo.ba

U Hercegovini danas oblačno, zapadu i jugozapadu Bosne sa padavinama tokom cijelog dana.

Prije podne na planinama u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne će padati slab snijeg ili susnježica, a u većem dijelu Hercegovine kiša.

U drugoj polovini dana padaće samo kiša. U većem dijelu Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim i večernjim satima lokalno slaba kiša može padati u Krajini i centralnim područjima Bosne. Prije podne jugo će postepeno jačati.

U drugoj polovini dana umjereno jugo, povremeno sa jakim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 2°C, na jugu zemlje do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 5 i 11°C.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno. Slaba kiša u noći na subotu. Jutarnja temperatura zraka oko 0°C, a najviša dnevna oko 8°C,prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh