Svaštara

GENIJALNI, STRASTVENI I PREDANI: Ovo su 3 horoskopska znaka koji bi mogli da postanu veliki naučnici!

Naravno da horoskop ne određuje nužno i inteligenciju čoveka, brojna testiranja IQ-a mogu pružiti uvid u nekakvu generalnu inteligenciju s obzirom na prosečni rezultat za svaki znak.

Inteligencija - Blogspot.com

Inteligencija je mentalna karakteristika koja se odnosi na sposobnost učenja i prilagodbe na nove situacije, piše “Infpult“.

Takođe podrazumeva razumevanje i korištenje apstraktnih pojmova kao i prethodnog znanja u novoj okolini. Često je za nečiji uspeh u životu odgovornija emotivna inteligencija od samog kvocijenta koji se meri na testiranjima, no s obzirom na upravo tu, merenu inteligenciju.

Ovo su tri najinteligentnija znaka:

1. Vodolija

Pripadnici ovog znaka ekstremno su inteligenti, što objašnjava kako je među njima velik broj proslavljenih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talent drugačijeg i pristupa problemima te veliku mogućnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

2. Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a naspram drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja. Ali im to koristi samo ako su sposobni posvetiti se nečemu.

3. Jarac

Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje te nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh