Svaštara

Vidovnjaci i astrolozi otkrivaju KO JE UBIO DAVIDA DRAGIČEVIĆA I ŠTA ČEKA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA

Redakcija „Aure“ angažovala je desetak najcjenjenijih astrologa i parapsihologa sa Balkana. Oni su na osnovu datuma rođenja misteriozno nestalog Davida Dragičevića i Draška Stanivukovića, mladog banjalučkog političara, došli do šokantnih saznanja i upozorenja…

aura

Misteriozna smrt 21 – godišnjeg studenta elektrotehnike iz Banja Luke Davida Dragičevića, zbog kojeg mjesecima hiljade ljudi demonstrira Banja Lukom, dugo je u samom vrhu svjetskih „top vijesti“. Devetomjesečni nemiri represivnim metodama aktuelnog režima u RS-u su krajem prošle godine zaustavljeni. Na sceni su hapšenja, progoni, optužbe, pravdanje, treniranje strogoće ali i živaca, taktičko nadmudrivanje, nestanci pojedinaca… Prividno je na ulicama Banja Luke stvoren mir, ali gnjev naroda kao da raste. Pitanje je časa kada će sve eksplodirati.

Duh misteriozno ubijenog Davida Dragičevića nadvio se nad Banja Lukom, cijelom BiH, pa i regionom. Traži pravdu, nikako osvetu!

– David je anđeo, Božiji dar koji će iznjedriti dobro na ovim prostorima. Nevin je stradao u cvijetu mladosti. To je Božija volja; žrtvovan je da bi ga jednog dana narodi slavili kao spasitelja i sveca – kazala nam je sarajevska vidovnjakinja Beba.

Rijetke su osobe koje imaju i hrabrosti, i umijeće da u današnje vrijeme korumpiranih i opasnih političara pokušavaju da pokrenu u BiH toliko potrebne reforme u svim društvenim segmentima. Draško Stanivuković svojim britkim jezikom, smjelo i odvažno javno ukazuje na sve malverzacvije i mahinacije, prije svega političara u Republici Srpskoj. Pokušava da zemlju bezakonja i anarhije uvede u svijet pravde, propisa i zakona.
Priča se da ekonomsku zaleđinu ima u bogatoj porodici, politički je aktivan u opozicionom PDP-u. Za aktuelni režim u RS-u danas je Draško najomraženija osoba, a u narodu sve omiljenija.

Aktivno su uključio i u borbu za dokazivanje istine o mitserioznoj smrrti Davida Dragičevića, zbog čega je u nekoliko navrata hapšen, te premlaćivan u policijskoj stanici Banja Luke. I finansijski ga aktuelni režim u RS_u i Banja Luci iscrpljuje. Prema nezvaničnim informacijama, u zadnjih nekoliko godina mu je izrečeno novčanioh kazni u iznosu od nekoliko desetina hiljada maraka.

Imao je i nekoliko anonimnih prijetnji, te upozorenja da „skrati jezik“ jer bi ga mogao „pojesti mrak“. Međutim, on ne posustaje. Da li će izdržati? Šta ga čeka u narednom periodu? Hoće li na kraju „ostati bos ili postati hadžija“?

„Njegov život je u ozbiljnoj opasnosti. On je svjestan da bi ga ako nastavio ovako otvoreno da se bori sa režimom mogao „pojesti mrak“. Najbolje bi bilo da se jedno vrijeme primiri, jer doći će njegovo vrijeme – kazala je za printano izdanje Vidovita Beba.

Svoje vizije, astrološke analize i tarot tumačenja o Davidu Dragičeviću, njegovom ocu Davoru, te o Drašku Stanivukoviću dali su: Damir Igor, poznati astronumerolog, Vidovita Lea, jedna od najcjenjenijih sarajevskih vidovnjakinja, Milan Ristanović, beogradski astrolog, Kada Radetinaa, sarajevski parapsiholog, bijeli mag Ado Sarajlija, Saša Joka i Martina Roško, tarot tumači iz Zagreba, Nina Zuko, sarajevski tarot majstor, Rade Živanović, vizionar iz Srbije.
Njihove analize objavljujemo u printanom izdanju „Aure“, koja stiže na kioske 14. januara ove godine.

Ako je suditi po onome što su nam dostavili, prdestoji nam izuzetno buran period, koji bi mogao iznjedriti i strane faktore umiješane u cijelu ovu priču. Definitivno je u pozadini novac, s kojima imaju veze aktuelni režimi u RS-u, BiH i pojedinim zemljama EU. Zanimljivo je da svi vidovnjaci i astrolozi „upiru prstom“ u mladu žensku osobu, koja ponajviše zna o misterioznoj smrti Davida Dragičevića.

Što se tiče Stanivukovića – ako predevera narednih pola godine do godinu, bit će novi miljenik narodnih masa. Ipak, o njegovoj sudbini odlučuju u savezu domaći i ino – faktor. Njegova sudbina je na vagi i puna mraka!,prenosi Aura


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh