Svaštara

Mladić iz Zagreba odustao od autoškole jer je morao reanimirati ˝mušku˝ lutku

Homofobni ispad koji se dogodio u Zagrebu svakako je za rubriku – vjerovali ili ne.

prva-pomoc-reanimacija-ilustracija

Muškarac u ranim dvadesetima je odustao od autoškole jer je odbio prisloniti usta na “mušku” lutku kako bi uvježbao proces reanimacije, prenosi idesh.net..

Prema riječima polaznice na predavanju prve pomoći polaznici su morali reanimirati lutku.

– Svi smo gledali Baywatch i znamo kako to ide. Mladić je rekao kako to odbija napraviti na što mu je predavačica rekla da mora jer inače ne može dobiti potpis niti polagati vozački ispit. Mladić se oštro usprotivio i pitao može li otići. I otišao je. Predavačica je bila u šoku jer joj se to nikada nije dogodilo, ali su joj nadređeni rekli da je ispravno postupila.

Ne želimo ni zamišljati što bi se dogodilo da je taj isti polaznik nekim čudom dobio potpis i našao se u situaciji da mora reanimirati mušku osobu. Možemo se samo nadati da će i ostali predavači slijediti primjer predavačice iz Zagreba.

Djevojka koja je poznata redakciji Idesh je na svom Instagram profilu objavila Instagram story na kojem je cijelu priču objelodanila. Pogledajte story:

Stupili smo u kontakt s autoricom da saznamo više o ovom neugodnom događaju.

Da. Muškarac u ranim dvadesetima je odustao od autoškole jer je odbio prisloniti usta na “mušku” lutku kako bi uvježbao proces reanimacije. Ček ček ček… da ponovimo to još jednom. MUŠKU. LUTKU.

Na predavanju prve pomoći su polaznici morali reanimirati lutku. Svi smo gledali Baywatch i znamo kako to ide. Mladić je rekao kako to odbija napraviti na što mu je predavačica rekla da mora jer inače ne može dobiti potpis niti polagati vozački ispit. Mladić se oštro usprotivio i pitao može li otići. I otišao je. Da zaključimo ovaj literarni uradak – iza njega je ostala samo nevjerica. Predavačica je bila u šoku jer joj se to nikada nije dogodilo, ali su joj nadređeni rekli da je ispravno postupila.

Možda bi predavači trebali u setu opreme imati i vlasulju, ako se ponovi ovakav slučaj. Po mogućnosti nekoliko vlasulja u različitim bojama kose, ovisno o preferencama polaznika. Može za nas ružičasta jer nam je super Natalie Portman u Closer.

https://giphy.com/gifs/samuel-l-jackson-wig-surprise-cu5bDziydffUs?utm_source=iframe&utm_medium=embed&utm_campaign=Embeds&utm_term=http%3A%2F%2Fidesh.net%2Freport%2Fskandal-u-zagrebu-student-odustao-od-autoskole-jer-je-morao-reanimirati-musku-lutku%2F%3Ffbclid%3DIwAR3wwA78sXMx1RFjOnMh91neDI-nSzq9G_6BrQDxOm1A2dJWRvrjftxStyU

Ovaj mladić je svakako jedno vrhunsko ljudsko biće koje bi odšetalo i u stvarnoj kriznoj situaciji. Odbio bi pomoći i unesrećenom muškarcu koji nije izliven u kalup negdje u Kini nego je stvarno biće od krvi i mesa. Jer je muškarac. Zašto bi muškarac drugog muškarca ikad dotaknuo ustima? Makar i da mu spasi život? Grozna pomisao.

Moramo priznati da nam je učinio uslugu. I drago nam je da se takva osoba neće naći za upravljačem automobila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh