Svaštara

Najbolji period za ljubav u 2019. godini za svaki horoskopski znak

Ko će imati sjajne prilike, a ko iskušenja u 2019. otkrijte u nastavku…

No image - Haber.ba

Najbolji period za ljubav u 2019. godini za svaki horoskopski znak

Ovan

Ove godine ljubavne teme neće vam biti u prvom planu, ali istovremeno vam se u privatnom životu neće događati ništa loše. Planete će se posložiti tako da će vaš fokus interesovanja biti većinom na vašem ličnom razvoju, napredovanju, kako u znanjima, tako i u karijeri. Bićete čak spremni da malo pustite lične stvari i društvo na stranu i više se posvetite gorespomenutom. To ne znači da ćete živjeti poput pustinjaka, a ako vas ljubav ipak dotakne, biće to na miran i stabilan način. Oni u dužim vezama učvrstiće svoj odnos, a svi ostali provodiće vrijeme u raznim temama, pa tako i u ljubavnim, ali koje neće iskakati od drugih. Povoljna Venera otvoriće vaše srce za ljubav malo jače od 8.1. do 3.2., posebno od 21.4. do 15.5., opet od 29.7. do 21.8. i još od 2.11. do 26.11.

Bik

Najveća promjena ove godine biće konačan prelazak Urana u vaš znak 7.3. (nakon što je prošle godine od 16.5. do jeseni „pripremio teren“), a koji treba da prihvatite. To se može manifestovati revolucijom unutar vas samih, sklonošću ka novim i originalnim zahtjevima kako prema sebi, tako i prema drugoj strani. U zavisnosti od toga sa kim ste, vidjećete da li će vas voljena osoba razumjeti i prihvatiti vaše povremeno čudno ponašanje. Iz mirne osobe kakva jeste po prirodi, povremeno će duvati sasvim novi vjetrovi. Stabilizaciji toga svega doprinijeće Saturn iz Jarca, pa je vjerovatno da ćete mijenjati svoj lični pristup i svijet ipak na uspješan način. Dobra Venera osvijetliće vas od 4.2. do 1.3., posebno od 16.5. do 9.6., od 22.8. do 14.9. i od 27.11. do 20.12.

Blizanci

Jupiter u vašem prirodnom 7. polju braka i partnerstva vjerovatno će otvoriti neku lijepu priliku za ljubav i zajedništvo. Na vama je da je prepoznate. Blizanci u vezi poboljšaće svoj odnos s voljenom osobom. Ali sve to samo ako budu na život gledali realistično, jer će Neptun u Ribama svako malo stvarati prilike za loše procjene i iluzije. Stoga se treba držati činjenica i ovozemaljskog života, pa ćete biti mirniji i zadovoljniji. Naime, romantika bi vas ove godine mogla dovesti u situaciju građenja kula u vazduhu, pa ako bilo s kim planirate zajedničku budućnost, provjerite sve realne mogućnosti i tek onda odlučujte i planirajte. S takvim pristupom ćete uspjeti. Venera vam je povoljna od 2.3. do 26.3., posebno od 10.6. do 3.7., opet od 15.9. do 8.10. i od 21.12. do kraja godine.

Rak

Vaši emotivni odnosi i dalje će biti vrlo zahtjevni. Saturn i Pluton u opoziciji i u vašoj prirodnoj 7. kući braka svako malo će vas dovoditi u iskušenja u kojim će se tražiti ozbiljnost, zrelost, pametan pristup i odgovor na pitanje koja je svrha veze. Tokom ove godine od 5 eklipsi, čak 4 će se događati u vašim poljima ličnosti, u 1. i 7., a iste će još više pojačati malopre spomenuto. Neke priče moraćete da definišete, neke možda i da završite pa da otvorite neke nove. Vaši odnosi prolaziće sito i rešeto, pa se pripremite. Uz realan pristup, spremnost na saradnju i strpljenje, sve je moguće. Pomagaće vam Neptun iz Riba i Uran iz Bika koji će ojačati vašu intuitivnu crtu. Venera vam je povoljna od 1.1. do 7.1., od 27.3. do 20.4., posebno od 4.7. do 28.7. i od 9.10. do 1.11.

Lav

Iza vas je vrijeme promjena u romantičnim odnosima, pa sad možete mirnije da brodite dalje. Ne zamarajte se prošlošću. Šta je bilo, bilo je. Okrenite glavu naprijed, jer možda je na vašem putu već neka nova ljubav. Jupiter će gotovo cijelu godinu tranzitirati vaše prirodno 5. polje ljubavi, pa ćete vjerovatno dobiti priliku da nekog sretnete ili da u postojećem odnosu poboljšate stvari. Neki Lavovi i Lavice mogli bi da postanu roditelji, što će ih jako obradovati. U svojim ljubavnim temama koje će se sigurno razvijati, ove godine postoji i jedan razlog za oprez – ne sanjarite previše. Kvadrat Neptuna i Jupitera može da donese ružičasti pogled na svijet i nerealne procjene. Inače, Venera vam je povoljna od 8.1. do 3.2., od 21.4. do 15.5., posebno od 29.7. do 21.8. i opet od 2.11. do 26.11.

Djevica

Iluzije i zablude u koje ćete povremeno upadati bistriće vam Saturn iz Jarca i Uran iz Bika. Stoga prije nego što skočite, prvo pogledajte kuda idete, da vas ne zavede sasvim neprimjerena i sebična osoba. Oni u vezama vjerovatno će učvrstiti svoj odnos, a drugi treba da se oslanjaju na svoju sposobnost analize koja će im ovog puta dobro doći zbog prije spomenutog. Neki će dobiti mogućnost rješavanja stambenog pitanja, ali postoji opasnost da se to pokaže kao balon od sapunice. Zato ako planiraju zajednički život i „svijanje gnijezda“, neka provjere sve pravne zamke, petljavine, neka se posavjetuju i sa stručnjakom ako treba. Za ljubav su dobri dani povoljne Venere od 4.2. do 1.3., od 16.5. do 9.6., posebno od 22.8. do 14.9. i opet od 27.11. do 20.12.

Vaga

Mir koji ste nakon dugo vremena počeli da osjećate u emotivnim odnosima učvrstiće se tokom ove godine. I vi ćete postati sabraniji, bistrije gledati naprijed ko vam dolazi u susret, pa ćete osjećati i više zadovoljstva u privatnom životu. Naročito se to odnosi na kontakte i komunikacije kojih će cijele godine tokom biti znatno više nego inače, pa će i prilike za nova poznanstva biti brojnije. One Vage koje ove godine misle da započnu zajednički život sa nekim, moraće da ulože dodatne napore koji se odnose na trud oko nekretine u kojoj bi živjeli. Biće i onih koji će često putovati na kraće destinacije i tamo uživati sa zanimljivim ljudima, a tu je takođe moguća ljubav. Venera će oplemeniti vaš život od 2.3. do 26.3., od 10.6. do 3.7., posebno od 15.9. do 8.10. i opet od 21.12. do kraja godine.

Škorpija

Nakon što ste prošle godine malo osjetili najavu mogućih promjena (od 16.5. do jeseni) u emotivnim odnosima, ove ćete godine morati da prihvatite nov pristup istim. Nakon što 7.3. Uran konačno uđe u vama opozicioni znak Bika, tu će i ostati još 7 godina, a na vama je da se prilagodite. Biće iskušenja tipa naglih i neočekivanih istupa od druge strane, vama ne odmah dragih iznenađenja, novog načina održavanja veze, situacije koje još niste doživjeli u privatnosti, a vi ćete sve to morati da rješavate i pametno razvijate. Nisu isključeni ni neočekivani romantični susreti. Podrška sporih planeta iz Ribe i Jarca učiniće da nađete nov način funkcionisanja. Venera vam je povoljna od 1.1. do 7.1., od 27.3. do 20.4., od 4.7. do 28.7., te posebno od 9.10. do 1.11.

Strijelac

S Jupiterom u svom znaku imaćete osjećaj da su vam sva vrata otvorena, pa tako i ona ljubavna. Bićete u odličnim raspoloženjima, ali zbog kvadrata Neptuna skloni i zabludama. Zbog urođene potrebe za slobodom, pazite da se ne razmašete previše ili pak da neku dragu osobu ne odbijete svojom indiskrecijom. Njegujte realistično posmatranje kako svijeta u sebi, tako i oko sebe, kako biste znali da primjereno postupate. Uz takav pristup pred vama je vrlo lijepa privatna godina. Vedrinom ćete spontano privlačiti osobe suprotnog pola, pa su garantovana nova poznanstva ili dobar razvoj već postojeće veze. Venera će osvježiti vaš ljubavni život posebno od 8.1. do 3.2., od 21.4. do 15.5., od 29.7. do 21.8. i opet snažno od 2.11. do 26.11.

Jarac

Sporije planete davaće stabilan smjer vašem privatnom životu. Vjerovatno ćete se vi pokazati kao najbolji oslonac voljenoj osobi, a ako ste još sami, nije isključeno da priča počne tako da vi dajete nekome podršku. Malo je toga što bi vas sada moglo skrenuti s vašeg puta, a doživljaji na emotivnom nivou biće dobri. Neki među vama možda će osjetiti nagle porive za romantikom, ili će se zateći u takvim neočekivanim situacijama zbog tranzita Urana po prirodnoj 5. kući ljubavi. Ali kako je isti u sjajnim aspektima sa Saturnom i Plutonom u Jarcu, ta Neptunom u Ribama, svako iznenađenje biće vam na kraju prijatno, pa ga nemojte odbijati u startu. Venera vam je povoljna posebno od 4.2. do 1.3., od 16.5. do 9.6., od 22.8. do 14.9. i opet snažno od 27.11. do 20.12.

Vodolija

Nakon što ste usvojili lekcije, sad znate šta želite i jasno možete da definišete svoja ljubavna očekivanja. Nekako ćete lakše disati, a atmosfera u vašoj vezi biće opuštenija. Oni koji su još sami rado će vrijeme provoditi sa prijateljima i društvom, pa nije isključeno da otuda krene i neka nježna priča. Biće dobrih provoda u kojim ćete istinski uživati, ali nećete po svaku cijenu tražiti svoj par. Više ćete biti skloni opuštanju i pustićete da neke stvari idu prirodno, a ako treba i polako. Promjene možete očekivati u vezi sa stanovanjem ili porodicom. Moguće je da ćete u tim temama morati da se dodatno angažujete uz određen stres. Ali i tu će vam pomoći prijatelji. Venera vam je dobra posebno od 2.3. do 26.3., od 10.6. do 3.7., od 15.9. do 8.10. i opet snažno od 21.12. do kraja godine.

Ribe

Vaša će se mašta ove godine odlično ispreplesti s realnošću kroz bliže i dalje kontakte. Bitno je samo da ne poletite previše, pa kad uđete u sanjarenje, na vrijeme se posavjetujte sa dragim ljudima. Oni će sve vidjeti kako jeste, možete im vjerovati. Ponekad ćete morati da ukrotite svoje ideale jer će ih život demantovati, ali baš će tu funkciju spuštanja na zemlju odlično odrađivati vaši prijatelji. Kako godina bude prolazila, uviđaćete koliko su u pravu i ako budete otvoreni za ozbiljne savjete realnih ljudi, bićete prilično zadovoljni. Vaš ljubavni život tako će se razvijati na sve zreliji i pametniji način, a biće prostora i za vaše male ludorije. Venera vam je naklonjena od 1.1. do 7.1., posebno od 27.3. do 20.4., od 4.7. do 28.7. i opet od 9.10. do 1.11.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh