Svaštara

Sedmični horoskop od 3. do 9. decembra 2018.: Blizanac pretjeruje u hedonizmu, emotivni usponi i padovi kod Škorpije

Sedmični horoskop od 3. do 9. decembra 2018: Najsretniji znakovi u ovom periodu biće Vodolija, Ribe i Strijelac, a šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu.

Sedmični horoskop - Mondo

Advertisements

Ovan
LJUBAV: Nekima će se činiti da su prepoznali svoj ljubavni ideal koji su tražili, ali bi se sve u trentku moglo pokazati kao puka iluzija. Zato budite više na zemlji, a manje u oblacima. Tako ćete biti sretniji. Oni u vezama previše će analizirati partnera, piše “ehoroskop“.

KARIJERA: Bićete izloženi brojnim kontaktima, a vaša sposobnost komunikacije povremeno će biti zbrkana. Potrudite se da sve dobro organizujete i, ako treba, zapišete na papir. Najviše zato da ne biste ispali smiješni ili neprofesionalni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu ili meditirajte.

Bik
LJUBAV: Najviše će vam odgovarati mir i povlačenje. Mnogi će vrijeme provoditi u svom domu, a ako je voljena osoba uz njih, tim bolje. Oni koji su još sami prepuštaće se ljubavnim snovima. Njihova mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima vjerovatno će morati da rade prekovremeno. I ostali će dosta raditi, pa neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ponekad ćete se osjećati kao da imate krila.

Blizanci
LJUBAV: Ovih dana vjerovatno će mnogi od vas početi da pretjeruju u uživanjima ili obratno, u suzdržanosti. Ili ćete svakog trenutka željeti da budete sa voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Razmislite o sebi i o onom što želite pa nađite ravnotežu.

KARIJERA: Svoja poslovna interesovanja polako ćete prebacivati na nova područja, uglavnom iz struke. Vjerovatno će se ostvariti i zakonski temelji da možete da započnete nešto što ste dugo čekali ili planirali. Ipak idite polako, korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prvo sagledajte s čim raspolažete.

Rak
LJUBAV: Brige će ipak ostati iza vas i partnera, a usresredićete se na to kako da konstruktivno osnažite svoj odnos. Biće još uvijek malih provokacija, ali sa njima ćete se nositi lakše. Na taj način uspjećete da osvježite svoju vezu.

KARIJERA: Metoda da odjednom riješite više stvari samo će napraviti nepotrebnu zbrku. Još ćete morati da riješavate posljedice toga. Zato se priberite i sagledajte šta je važnije, pa odrađujte zadatke po njihovoj važnosti. Rezultati tada neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne postavljajte suvišna pitanja.

Lav
LJUBAV: Vjerovatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, ali to je samo djelimična i prolazna zbrka s kojom treba da se suočite na vješt način. Uz malo truda vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

KARIJERA: U poslu ćete se mjeriti sa drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovog puta neće potpuno razumijeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imaće velike apetite, ali vam se neće svidjeti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštajte se uz dobru muziku.

Djevica
LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete.

KARIJERA: Nakon što ste rješili jedan problem, odsad ćete raditi s manje napetosti i s više prijatnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budite budni i oslonite se na samokontrolu. Takođe ne postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte prije spavanja. San će biti kvalitetniji.

Vaga
LJUBAV: Oni koji su još sami još uvijek će čekati svog princa na bijelom konju, ali će polako shvatati da ga nema niotkuda. To će im vjerovatno donijeti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

KARIJERA: Da biste poboljšali ono što radite, morate da se otvorite i više sarađujete sa drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na samoanalizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako ste šef.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će putovati. Radujte se.

Škorpija
LJUBAV: Mnogi će provjerenim potezima pokušati da ispune svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju da osvoje katkada će ih blokirati, ali ne trajnije. Biće uspona i padova, a samo od upornosti će zavisiti hoćete li ostvariti svoj cilj.

KARIJERA: Nije potrebno da žurite niti otkrivate sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemojte da se u potpunosti eksponirate, ali možete da radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će se zainteresovati za fotografiju.

Strijelac
LJUBAV: Prvi dio nedelje donijeće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine sedmice počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mjesto. Uz uslov da ih ne forsirate.

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da stvari počinju da se sređuju. Istovremeno ćete osjetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete efikasniji. Dobijate vizije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sad znate kako se može živjeti kvalitetnije.

Jarac
LJUBAV: Još par dana imaćete osjećaj kao da vas ljubav mimoilazi, ali od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

KARIJERA: Komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova će postati intenzivniji. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

Vodolija
LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspješno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom koga volite, a najviše zato da kasnije ne biste zažalili. Ljubav više nije daleko.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali znaju šta im je činiti i krenuće tim smjerom. Isto bi moglo da im donese veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sarađujte s neizbježnim.

Ribe
LJUBAV: Oni koji vole voljeće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvijek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

KARIJERA: Vjerovatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se okuražiti i na smelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Biće nekih kolega koji će vam pružiti podršku, a to treba da vas raduje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguća su lijepa putovanja.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh