Svaštara

Horoskop: Ovaj znak će zaraditi ogroman novac, a evo koga očekuje pakao u ljubavi!

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja…

Horoskop - GluecksPosts.com

Advertisements

OVAN

Hrana

Tranzit vašeg vladara Marsa kroz znak Riba i kretanje ka planeti Neptun može donijeti nešto slabiji imunitet i neotpornost na bakterije i viruse, ali i vremenske promjene. Potrebno je da unosite obilje vitamina kroz raznovrsno voće i povrće, ali i da na vašem stolu češće budu tople, mesne supe i čorbe, piše “Moj astrolog“.

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom je dosta komplikovana, a vi je možete i dodatno zakomplikovati ukoliko vas vaše drago biće ‘nahvata’ u nekim nedozvoljenim aktivnostima….Radili nešto ili ne radili ništa – sumnjivi ste partneru, pa gledajte da ga ne isprovocirate….Mada, vrlo lako se može dogoditi da se problem desi bez ikakve vaše krivice – da vam, na primjer, bivši partner/partnerka pošalju poruku na koju ćete vi prijateljski odgovoriti, ali što će kod vaše drage osobe izazvati ekploziju bijesa….Kako god – čuvajte odnos u kojem ste (ukoliko to želite, naravno), i imajte na umu – niti jedna veza niti brak u ovoj nedelji nisu stoposto sigurni….Slobodni – ako hoćete strast i avanturu, to može. Prava ljubav – ni pod razno…

Posao

Bilo kakva vaša brljotina na poslu u ovoj sedmici može biti otkrivena. Sređujte papirologiju, arhivu, dozvole, sve ono što je vezano za poreze – i nemojte biti iznenađeni inspekcijama. Bilo šta što je u sukobu sa zakonom ili nepropisno – može vam donijeti problem. Ako ništa drugo – makar neku kritiku. U ovoj sedmici – igrajte na sigurno i ne zalijećite se u ‘čudne’ saradnje sa neprovjerenim ili iole sumnjivim osobama. Budite mudri i igrajte fer. Moguće su neočekivane promjene u saradničkim odnosima.

Novac

Povratak retrogradnog Merkura u znak Škorpije opominje vas da rješavate što prije neke zaostatke i poplaćate račune koje već duže vrijeme vučete. Ne pozajmljujte novac, pogotovo ‘ponavljačima’.

Zdravlje

Nešto ste ‘njanjavi’ ovih dana. Neke od vas je stigao umor, drugi baš i nisu u sjajnoj fazi po pitanju imuniteta. Više odmarajte, povedite računa o ishrani…

BIK

Hrana

Vaš stomak može tokom ove sedmice češće burno reagovati – malo zbog nervoze, a malo zbog neadekvatnog načina ishrane. Bilo bi dobro da češće konzumirate sveže povrće, bilo u obliku salata, bilo kao dodatak uz meso ili ribu. Mliječne proizvode smanjite.

Ljubav

Potreba da nešto promijenite u svojim emotivnim ili bračnim relacijama samo jača kod vas tokom ove sedmice. Kao da više ne možete da podnosite nedefinisane situacije, čudna ponašanja partnera i nedovoljnu komunikaciju. Imate osjećaj da se ništa ne riješava, već da se samo vrtite u krug. Iz tog razloga vaše reakcije mogu biti vrlo impulsivne i obojene nervozom. Vodite računa da se neke granice ne pređu, jer možda nećete moći da povučete ono što ste rekli ili uradili. Oni koji su slobodni stoje na raskrsnici između prošlosti o koju su se već mnogo puta opekli i noviteta koji su zamamni i primamljivi, ali koji vam ne daju nikakav osjećaj sigurnosti.

Posao

Dešavanja na poslu vam čas prijaju, čas vas nerviraju i izbacuju iz takta. Vašoj prirodi ne odgovaraju konstantne promjene što u dogovorima što u načinu funkcionisanja u postojećim poslovima i saradnjama. Dajte sebi vremena da razmislite hladne glave prije nego što donesete iole bitne odluke za vašu poslovnu budućnost. Tempo dešavanja je povremeno dosta brz, pa su moguće greške – naročito kod onih koji rade sa novcem ili u trgovinskim djelatnostima.

Novac

Budite oprezni u baratanju novcem. Sve ono što je vezano za finansije prilično je promjenljivo tokom ove nedelje.

Zdravlje

Stresne situacije i nervoza kojoj ste podložni u ovom periodu mogu se odraziti na stomačni dio, ali i kroz probleme sa spavanjem.

BLIZANCI

Hrana

Osjetljiv stomak mnoge Blizance će potjerati da naprave neke ozbiljnije promjene u načinu ishrane. Vaši obroci su često preobilni ili često jedete usput, s nogu – ne vodeći mnogo računa o kvalitetu namirnica. Potrebni su vam manji obroci, izbalansirani, sa više povrća a manje mesa i mliječnih proizvoda.

Ljubav

U odnosima koji su na stabilnim osnovama ova sedmica može donijeti manje probleme i neusklađenost, ali će se obje strane truditi da to što prije isprave. No, zato u onim vezama i brakovima koji i inače već neko duže vrijeme klackaju, može doći do ozbiljnih nesuglasica koje bi u nekim slučajevima vodile i ka razlazu. U suštini, trebali bi prvenstveno sebe da preispitate – da li želite nastavak ili ne….kod nekih parova prekid bi donio olakšanje objema stranama. Oni koji su slobodni mogu naletjeti na staru simpatiju, ali se isto tako mogu odlučiti i za burnu avanturu sa nekim koga poznaju preko posla. Takođe – neko ko vam se jako dopao zbunjuje vas svojim ponašanjima i šutnjom.

Posao

U ovoj sedmici moguće su velike oscilacije, promjene, pa i prekidi u saradničkim odnosima. Vaša trpeljivost i tolerancija na velikom su ispitu. Greške i propusti iz prošlosti nekima se sada mogu obiti o glavu, ali isto tako – pojedini Blizanci će dobiti ponovo priliku da nešto promjene ili pokrenu. Mogući su kontakti sa bivšim poslodavcima ili sa ljudima sa kojima ste ranije uspješno sarađivali. Nemojte strahovati za svoju poslovnu budućnost – shvatite ovaj period kao veliko čišćenje čiji je rezultat povoljan po vas.

Novac

Iako vam neke novčane situacije trenutno djeluju kao maltene pa nerješive, ipak će se pronaći pravi način da krajnjim rezultatom budete koliko toliko zadovoljni.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta osjetljiv. Ne poklanjate dovoljno pažnje sebi. Moguće su sve vrste virusnih i bakterioloških infekcija.

RAK

Hrana

Nervoza i promjenljiva raspoloženja kao da vas tjeraju da utjehu tražite u hrani. Posebno je pojačan apetit za šećerom i slatkišima svih vrsta. Lako se mogu nabaciti kilogrami koje ih ćete se teško otresti. Pokušajte da zavarate glad voćem ili zdravim grickalicama.

Ljubav

Napetost se provlači u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ne moraju ovo da budu neke krupne stvari i problemi, ali će u svakom slučaju i sitnice biti dovoljne da se osejćate uskraćeno, pritisnuto ili da smatrate da je partner previše zahtjevan i težak. U suštini, u ovoj nedelji ste i vi i vaše voljeno biće malo ‘na svoju ruku’ i teško je da se uklopite i karakterno, ali i kroz obaveze. Samo polako i bez nervoze. Oni koji su slobodni možda su već i upoznali osobu koja im se jako dopada i sa kojom su poželjeli da ostvare nešto konkretnije. Ukoliko stvari idu polako, previše sporo za vaš ukus – pa šta da se radi, sačekajte svoj trenutak i svojih pet minuta. Bježite od prošlosti, ali i od osoba koje su zauzete a nude vam ‘ljubav’.

Posao

Možete se naći u situacijama u kojima ste već nekada bili ili biti u kontaktu sa ljudima sa kojima ste ranije sarađivali. Pređašnje iskustvo vas je nečemu naučilo, pa koristite to u ovim, ponovljenim momentima. Sada umijete da odaberete pravi put i prave osobe. Čini mi se da ste u ovoj sedmici previše zahtjevni prema sebi – ne presirajte sebe i ne žurite – neke stvari se sada ne mogu završiti, koliko god se vi trudili. Postoji vrijeme za sve. Nervoza će pred kraj nedelje početi da popušta.

Novac

Solidni prilivi, ali možda nedovoljni da završite sve ono što ste namjerili. Lijepo isplanirajte kako ćete rasporediti novac koji imate.

Zdravlje

Kod starijih Rakova – problemi sa cirkulacijom i krvnim sudovima. Mlađi se osjećaju dosta dobro, ali imaće svoje periode nervoze….

LAV

Hrana

Baš ćete uživati u hrani u ovom periodu, što nije ni malo loše ukoliko ste svjesni koje vam količine, ali i koje namirnice pogoduju. Izbjegavajte sve što je prezačinjeno, premasno, izbjegavajte teške sosove i kremove – više se okrenite namirnicama koje se brže vare.

Ljubav

Da, u dobrom ste raspoloženju, ali sa druge strane – više ste okrenuti sebi i svojim potrebama, pa iz tog razloga možete partnera staviti na neko posljednje…..ili pretposljednje mjesto, što drugoj strani neće nikako prijati i može se povući i zatvoriti. Dakle, ukoliko želite da vam bude mirna glava, obasjajte malo svojim sjajem i toplinom i voljeno biće, nemojte sve koristiti samo za sebe. Svaki problem se sada može uspješno prevazići, samo morate biti malo svjesniji želja i potreba i druge strane. U ovom periodu postoje Lavovi koji su slobodni, ali ne postoje oni koji su usamljeni. Oko vas je opšta gungula i od novih i starih udvarača, simpatija, partnera. Birajte i odlučujte mozgom, ne strastima…..

Posao

Neka vam na prvom mjestu budu situacije ili poslovi koje niste dovršili ili zatvorili u prethodnom periodu. Sada to možete relativno lako regulisati. Sa druge strane – pomalo ste nedokazani i teški u komunikaciji, pa možete svojim stavovima rastjerivati ljude oko sebe, ili pak dovoditi do rasprava i nervoze. Mnogi ne mogu da prate vaš tempo. U ovoj ćete sedmici imati dosta posla i obaveza, ali ćete ih obavljati sa lakoćom i ništa vam neće padati teško.

Novac

Novac će vam stizati sa više strana i moguće je da ćete uspjeti da naplatite jedno potraživanje koje se već duže vremena razvlači.

Zdravlje

Super se osjećate i samo neka tako nastavi. Malo povedite računa o ishrani i bilo bi zaista lijepo da se više krećete.

DJEVICA

Hrana

Neke promjene u načinu ishrane bi vam jako prijale. Pojedine Djevice su primijetile da su se pomalo ubucile i zaokruglile i u suštini – sada je pravi trenutak da se napravi zaokret koji bi vam odgovarao. Ne pretjerujte sa mesom i mesnim proizvodima.

Ljubav

U ovom periodu kao da nikako ne uspjevate da pronađete zlatnu sredinu kada je odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom u pitanju. Čas je sve super, čas ste okupirani ko zna kakvim problemima, situacijama, sumnjama u svojoj glavi, čas ste veseli i razgovorljivi, čas napeti i nervozni i povlačite se u šutnju. Naravno, nije problem samo u odnosu sa partnerom, vučete vi za sobom kojekakve situacije koje vas dodatno opterećuju i ne daju vašim mislima mir i stabilnost. Oni koji su usamljeni prvo bi morali da raščiste sami sa sobom – šta žele, koga žele, da li im trenutno odgovara samoća ili ne. Dalje – trebali bi da vidite šta ćete sa tom prošlošću – ili sjecite jednom za sva vremena ili dajte šansu – ne klackajte više…

Posao

Čekate da se neka papirologija završi, da se daju neka zelena svjetla, da se konačno pokrenete ka onome što želite. Čekate a čini vam se da to nećete dočekati nikada. Naravno, ovo je samo subjektivni osjećaj – shvatite da je za sve potrebno vrijeme, u ovom slučaju – nešto više vremena nego što je to uobičajeno. Ne padajte i ne mračite, već uključite svoju lijepu, pozitivnu energiju i rješavajte stvari jednu po jednu. Čini vam se da vas neki ljudi lažu i da daju obećanja koja nemaju nikakvu osnovu….moguće je i to, znate?

Novac

Opozicija Venere i Urana sigurno će donijeti neočekivane preokrete po pitanju novca. Biće tu pozitivnih iznenađenja, ali…..može biti i troškova….

Zdravlje

Vi, generalno gledano – niste loše kada je zdravlje u pitanju. Male promjene bi vam jako prijale – i u ishrani i u bavljenju fizičkim aktivnostima.

VAGA

Hrana

Umijete vi fino sebi da ugodite kada je hrana u pitanju, i to nije nikakav problem. Problem je što možete s vremena na vrijeme pretejrati, naročito kada su u pitanju slatkiši, premasna i previše kalorična hrana. Malo vodite računa i osjećaćete se dobro.

Ljubav

Dobro ste, a niste. Zadovoljni ste, a niste. Taj balans koji vam je toliko potreban u ljubavnim odnosima i bez kojeg vi ne možete da funkcionišete kako treba trenutno kao da ne postoji. Čas volite ludo, čas sumnjate do koske. Vaše će reakcije ove nedelje biti nepredvidive, i za vas i za voljenu osobu. Neke Vage čak mogu i okončati dugogodišnje odnose ili ih pak dovesti do same ivice prekida…..Oni koji su usamljeni – oko vas se motaju sve ‘prilika do prilike’ – jedni vam obećavaju kule i gradove (a vi im ne vjerujete dva posto), drugi vam otvoreno nude avanturu, provod, strast….treći su oni iz prošlosti koji vas nešto čačkaju a ni sami ne znaju šta žele….Sve tako neka ljepota i divota, a vi u svemu tome – nezadovoljni sto posto.

Posao

Ni u poslovnom segmentu trenutno nije mirno. Vuku se neke situacije iz prošlosti koje non stop dolaze na dnevni red i koje vas mogu izbaciti iz takta. Dobro razmislite prije nego što kažete ili uradite nešto zbog čega biste se kasnije kajali. Svaku akciju koja bi dovela do drastične promjene u poslovnom segmentu treba ili striktno kontrolisati ili u potpunosti obustaviti. Morate sačekati da se neke stvari raščiste, jer još uvijek nemate niti kompletnu sliku niti naznaku šta je najpravilnije da učinite.

Novac

Kakve vi vratolomije i akcije izvodite da biste sve potkrpili kada su finansije u pitanju – to samo vi znate. U svakom slučaju – malo nerviranja vam ne gine…

Zdravlje

Problemi sa pritiskom, oscilacije po pitanju raspoloženja, ali i mogućnosti za virusne i bakteriološke infekcije.

ŠKORPIJA

Hrana

Pretjerivanje u lošim navikama i po pitanju ishrane, ali i po pitanju alkohola, cigareta – definitivno je nešto što vas čeka u ovoj sedmici. Morate biti umjereniji i više usmjereni na očuvanje svog zdravlja. Lagani, kvalitetni obroci, sa puno povrća, manje masnog mesa, ribe, umjerenost u mliječnim proizvodima.

Ljubav

Postoji potencijal za neka, prilično burna dešavanja u vašim emotivnim i bračnim partnerstvima. Ovo je posebno naglašeno kod onih koji imaju bilo kakve tajne aktivnosti. Čak i neka dešavanja iz prošlosti, koja ste odavno zaboravili, sada mogu izbiti, doći na dnevni red i poremetiti situaciju sa voljenom osobom. Vi ste skloni da gurate probleme pod tepih i da se pravite da ih ne primijećujete, ali je zato vaš partner više nego voljan da ih rješava koliko odmah….Doduše, kod nekih Škorpija ta ‘rešavanja’ mogu označiti i prekid odnosa….Oni koji su usamljeni sada funkcionišu dobro jedino ako su u tajnoj vezi sa zauzetom osobom….Kod ostalih – stoji vam poznanstvo sa nekim vrlo interesantnim, ali još uvijek ne prava veza…

Posao

Nije loše, ali nije ni sjajno. Non stop ste u nekim aktivnostima, akcijama, dešavanjima – ali imate osjećaj da rješavate bez problema sve ono što vam i nije toliko važno, dok one najbitnije situacije ostaju nedefinisane ili za neki drugi period….Znam da sve sada izgleda kao jedna kompletna zbrka u kojoj vi ne znate ni ko pije ni ko plaća, ali vidjećete da će vrlo brzo stvari početi da dolaze na svoje mjesto. U međuvremenu – vi pratite situacije, završavajte sa redovnim obavezama i sačekajte….

Novac

Morate biti mudri kada je baratanje novcem u pitanju. Priliva će biti, nije problem u tome – već u vašim potpuno ishitrenim potezima i trošenjima.

Zdravlje

….onako…..Čak i ako nemate neki konkretan problem, ne osjećate se baš energetski sjajno…Generalno gledano – problemi sa ishranom….

STRIJELAC

Hrana

Male promjene u načinu ishrane donijele bi vam veliko rasterećenje i to da se osjećate neuporedivo bolje nego sada. Smanjite unos masti, brašna, šećera i više se okrenite mesu, ribi, mliječnim proizvodima naročito jogurtu i kiselom mlijeku. Od povrća – prijaće vam spanać, karfiol, šargarepa, cvekla.

Ljubav

Iako vam je u jednom momentu izgledalo da se nazire rješenje u emotivnim ili partnerskim odnosima – vrlo brzo ćete shvatiti da su stvari opet zakočile, ili šta više – otišle u još gorem smjeru nego do sada. Neke situacije se moraju rješavati, koliko god vam to ne prijalo jer ako ih ostavite ovako, nedefinisane – samo će u nekom kasnijem periodu napraviti još veći problem. Kod pojedinih Strijelčeva moguće su i ozbiljnije svađe, pa čak i prekidi postojećih odnosa. Oni koji su usamljeni vjerovatno oko sebe imaju gomilu osoba i dešavanja, toliko da čak nisu sigurni kome da posvete pažnju. Više osoba vas sada interesuje, ali vam ni jedna ne daje osjećaj sigurnosti i onoga da je to ‘ono pravo’.

Posao

Imate osjećaj da vas neki ljudi zavlače i vjerovatno vas taj isti osjećaj ni malo ne vara. Okruženi ste osobama u koje se ne možete pouzdati, i realno gledano – prepušteni ste sami sebi. No, to je možda i dobro jer bar niko neće moći da prisvoji zasluge za ono što ste vi uradili. Ako ste mnogo očekivali od nekih osoba – itekako je moguće da ćete u ovoj nedelji shvatiti da od njihove podrške nema ništa. O nekim planovima još morate razmišljati, nije pravo vrijeme da ih sada pokrećete…

Novac

Gro novca koji zaradite vam samo prođe kroz ruke i ode dalje, na vraćanje dugova i na troškove. Trudite se da ipak nešto i vama ostane….

Zdravlje

Sunce u tranzitu kroz vaš znak vas jednim delom štiti, ali i pored ovog uticaja vi ste dosta nervozni i pod stresom, što jako utiče na to kako se osjećate…

JARAC

Hrana

Potpuno ste zaboravili kako to izgleda sjesti za sto i na miru pojesti obrok. Non stop ste u nekoj gužvi, brzini, žurbi, vrlo često jedete s nogu i okrećete se brzoj hrani, konzerviranim namirnicama, gotovim jelima. Mijenjajte nešto, vrijeme vam je..

Ljubav

Problemi u komunikaciji koji u svojoj suštini i nisu toliko strašni, ali koji ipak mogu destabilizovati odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Drugoj strani smeta i to što ste po nekim pitanjima u potpunosti zatvoreni, pa čak povremeno može imati osjećaj da ste daleki, okrenuti na neku drugu stranu ili da vam jednostavno nije dovoljno stalo. Takođe, partner vam može zamjeriti ukoliko više pažnje posvećujete svom društvu a njega stavljate na neko posljednje mjesto….Oni koji su usamljeni imaju u glavi milion i jedno pitanje, ali odgovora – ni od korova. Previše racionalno pokušavate da sagledate neke stvari (a racionalnost vam sada nije jača strana, da se razumijemo). Ljubav se ne vidi mozgom, već srcem.

Posao

Taj mozak kojeg hvala Bogu imate više nego dovoljno, uključite kada je posao u pitanju. U ovoj sedmici sve naglašeno ide uz zastoj i prolongiranje, a vaše je da ne dozvolite da uzrok zastoja bude u vašim greškama ili neispunjenim obavezama. Prema tome, prekinite da zamlaćujete sebe nebitnim stvarima i još nebitnijim raspravama sa potpuno nebitnim osobama i krenite da radite. To umete kako valja kad hoćete. Budite odmereni i igrajte na sigurno – ne zamlaćujte se nekim šemama i brzim zaradama…

Novac

Nije vrijeme da se igrate parama koje ste zaradili. Ne preporučuju vam se veća troškarenja niti bilo kakva ulaganja. Sačekajte.

Zdravlje

Kod mlađih Jarčeva je prisutan stres koji donekle mogu kontrolisati kroz fizičku aktivnost, ishranom i kroz dosta odmaranja. Stariji – cirkulacija, krvni pritisak. Oprez u saobraćaju još uvijek mora postojati.

VODOLIJA

Hrana

Imate osejćaj da čim počne da pada mrak (a nezgodno je što je ovo zimski period pa je mrak već u četiri popodne….) vi postajete sve gladniji i gladniji. Trudite se da izbjegavate te noćne obroke, jer će oni ionako uglavnom biti sastavljeni od slatkiša, brze hrane, grickalica….

Ljubav

Pomalo nervozna nedelja u kojoj teški karakteri i vas i vašeg emotivnog ili bračnog partnera mogu isplivati na površinu. U principu – slagaćete se super, dok ne dođete do neke situacije u vezi koje su vaša mišljenja različita. E, od tog nebitnog detalja vas dvoje možete napraviti dramu epskih razmjera i natezati se kao da vam život od toga zavisi. Aman, izbjegavajte ovakve stvari. Popustite, šta vam teško…..Ukoliko ste usamljeni, ima avanture, ima flerta, ima i kontakata sa bivšim partnerima i osobama iz prošlosti – u prevodu svega ima da vam život učini zabavnijim. A vi biste da se zaljubite? Pa, teško…šta da vam kažem. Ovo vam je vrijeme za igranje i poigravanje i zabavu i uživanje – zar to nije dovoljno?

Posao

Neke promjene vam prijaju u poslovnom segmentu, od drugih vam se diže kosa na glavi. Nervirate se i za sebe i za druge – očigledno je da nemate dovoljno posla, čim se zamlaćujete sa onim što ne možete u ovom trenutku promijeniti. Ne uređujte drugima život i način funkcionisanja, uredite ga prvo sebi. Bićete nervozni i svadljivi i teško će biti raditi sa vama. Da biste i sebe i one oko vas poštedjeli neprijatnosti lijepo zavucite glavu u posao i radite. Ionako imate masu stvari koje vam stoje nezavršene….

Novac

Novac i dolazi i odlazi u talasima. Po pitanju priliva – dobro je što su ti „talasi“ poprilično visoki. No, problem je u tome što su i po pitanju odliva isti takvi…..

Zdravlje

Niti ste dobro, niti loše. Realno gledano – ništa vam u fizičkom smislu ne fali. Problem vam je u glavi – previše se nervirate. Takođe – treba vam fizička aktivnost.

RIBE

Hrana

Povremeno potpuno nekontrolisano unosite hranu u organizam. Kao da hoćete da zatrpate jelom neke probleme, muke, osjećanja. A poslije vam nije jasno kako ste se to ugojili….Izbjegavajte da jedete poslije 18 časova…..

Ljubav

Emotivni ili bračni partner očekuje više razumijevanja od vas. No, problem je u tome što i vi očekujete više posvećenosti i razumijevanja od strane voljene osobe. I tako vas dvoje očekujete, a ne dajete ništa jedno drugom. I onda – oboje zbunjeni i nesretni i nije vam jasno šta se dešava. Za šta vam tačno služi taj Mars koji je trenutno kod vas u polju ličnosti? Ako ne znate – služi za to da budete inicijator. Ne inicijator svađa, već inicijator akcije i dešavanja sa voljenom osobom…..Oni koji su usamljeni filmuju neke fine, nježne i divne romantične ljubavne priče. No, realnost vam trenutno ne nudi ništa od toga – umjesto bajke, neko želi da vam pruži provod i avanturu. Ne dopada vam se to? Pa šta da vam radim….

Posao

Emotivno ste možda nesigurni, ali ste zato u poslu kao zmaj! Kad bljunete vatru, svi se razbježe i nestanu vam sa vidika. Malo šale, ali suština je zaista takva – poslovno ste sada u jednom od svojih boljih perioda. Doduše, da se razumijemo – nervoza i problemi su baš jako prisutni, ali to ne znači da vi ne možete da izađete na kraj sa njima. Susrećete mnoge važne osobe za vašu poslovnu budućnost u ovoj sedmici. Koliko god vam to ne izgledalo kao takvo – imate ogromnu podršku od šefova i autoriteta.

Novac

Opozicija Urana iz vašeg polja novca sa Venerom mogla bi u ovoj nedelji da vam donese potpuno neočekivane troškove i odlive novca.

Zdravlje

Iako vam izgleda da ste maltene pa kao od čelika, ipak to nije tako. Ono što vam je neophodno jeste mir, odmor, i mnogo mnogo sna…


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh