Svaštara

Svaki znak ima svoj poremećaj: Rak je paranoičan, Bik paničar, a Lav…

Svaki horoskopski znak ima male mane i poremećaje kojima sabotiraju svoju sreću i čine svoj život komplikovanijim nego što je to potrebno.

Ubrzano disanje - Tion.ru

Tako Škorpije imaju tendenciju da grade zidove oko sebe, a Ovnovi u stresnim situacijama skloni su povremenom eksplozivnom poremećaju. Djevice su, zbog svoje preosjetljivosti, sklone graničnom poremećaju ličnosti.

Ovan

Ovnovi su najagresivniji znaci i skloni su eksplozivnim ispadima. Ako ikada pati od poremećaja ličnosti, to će biti intermitentni eksplozivni poremećaj. Odlikuje se snažnim izlivima besa koji uopšte nisu u skladu sa situacijom.

Bik

Najveća mana ovog znaka je tvrdoglavost. Oni imaju svoj način i ako počnete da se raspravljate sa njima o tome kako stvari treba da se rade, to bi moglo potrajati satima. Dok vas ne ubedi da je u pravu. Oni su u najvećem riziku od razvoja OKP-a, jer ako to nije njihov način, skloni su panici.

Blizanci

Imaju zavisnu ličnost. Čak je i njihov znak paran. To znači da ne mogu da podnesu da budu sami i da imaju stalnu potrebu da se osećaju voljeno i željeno, a to treba da se potvrđuje iznova i iznova. Najverovatnije će razviti poremećaj ličnosti koji izaziva zavisnost.

Rak

Oni imaju tendenciju da grade zidove oko sebe. To rade iz straha da će ih neko povrediti, a vrlo često je taj strah potpuno neosnovan. Oni su najskloniji paranoidnom poremećaju ličnosti.

Lav

Prirodno su ponosni i često misle da su ipak malo bolji od drugih. Oni su najskloniji razvoju narcisoidnog poremećaja ličnosti.

Djevica

Ako je povrijedite, može se pretvoriti u veoma zlu, ogorčenu i negativnu osobu. Ne podnose da budu sami i mogu biti veoma manipulativni da zadrže ljude koje žele oko sebe. Oni su najskloniji graničnom poremećaju ličnosti.

Vaga

Ona je najgora za sebe. Vage su po prirodi izuzetno ljubazne i ljubazne, a vrlo često najviše kritikuju sebe, misleći da ne zaslužuju radost, blagostanje, pa čak i ljubav. Kao rezultat, može da se razvije samoporažavajući poremećaj ličnosti.

Škorpija

Njihova urođena tajnovitost i tajanstvenost čini ih sklonim da grade zidove oko sebe. Ali za Škorpije, ovo može rezultirati izbegavanjem svih društvenih situacija, razgovora uopšte i opšteg povlačenja. Uprkos tome, oni i dalje žele da budu bliski drugima. Kod njih je najverovatnije izbegavajući (anksiozni) poremećaj ličnosti.

Strijelac

Oni takođe imaju tendenciju da koriste svoj prirodni šarm za svoje mračnije svrhe. Često, ono što je za većinu pojma učtivosti, oni razumeju drugačije. Oni mogu razviti antisocijalni poremećaj ličnosti.

Jarac

Perfekcionistički poremećaj je poseban oblik opsesivno-kompulsivnog poremećaja i obično je povezan sa radnom etikom. Ako im posao nije savršen, često počinju da paniče i skloni su anksioznim poremećajima ako sve nije „kako treba“.

Vodolija

Ovaj super ekscentričan i kreativan znak često hoda tankom linijom između razuma i ludila. Kada ga pređu, često imaju karakteristike šizotipskog poremećaja ličnosti. To znači da imaju čudna uverenja o načinu na koji svet funkcioniše, ponekad uključujući i zablude da mogu da čitaju misli drugih ljudi.

Riba

Veoma su osetljivi, posebno na mišljenje drugih ljudi o njima. Kao rezultat toga, često postaju zavisni od pažnje drugih ljudi. Kada se ovo i njihova romantična i nežna ličnost spoje, moguć je razvoj histrioničnog poremećaja ličnosti. To znači da postaju zavisni od pažnje u punom smislu te reči, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh