Svaštara

Horoskop u vladavini Strijelca: Šta vas očekuje od 22. novembra do 21. decembra 2018. godine

Horoskop u vladavini Strijelca: Pročitajte šta vas tokom narednih mjesec dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

Strijelac - 24sata.hr

Advertisements

OVAN (21. 3 – 20. 4)

 • POSAO – Pozicija Venere, planete novca, do kraja novembra, najavljuje obnovu saradnje sa strancima. Aspekti retrogradnog Urana, simbola promena u vašem znaku, upozoravaju da izbjegavate nepotrebne troškove. Zbog povratka retrogradnog Merkura u Škorpiju, 1. decembra, povedite računa o vrijednim predmetima, mobilnim telefonima, karticama, ključevima i sl. Direktan hod ove planete komunikacije i biznisa, posle 6. decembra donosi vam nove kontakte i dogovore, pišu “Novosti“.
 • LjUBAV – Već početkom perioda može da vam se udvara osoba koja često putuje zbog posla, ako ste dama. Posle 2. decembra slabi uticaj Venere, simbola ljubavi, koja upravlja vašom kućom partnerskih odnosa, zbog čega bi bilo bolje da izbjegavate rasprave sa voljenom osobom, naročito ako se radi o Vodoliji ili Blizancima. U vrijeme mladog Mjeseca između Neptuna i Marsa, oko 7. decembra, dobijate poziv za izlazak od umjetnika ili isportiste.
 • ZDRAVLjE – Moguća virusna infekcija. Briga za člana porodice.

BIK (21. 4 – 21. 5)

 • POSAO – Sa aspektima Merkura, u drugoj sedmici decembra, rastu šanse za uspostavljanje dogovora sa strancima. U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti u 11. astrološkom polju, pod uticajem vašeg vladaoca Venere, planete novca, poslije 15. decembra možete da obnovite saradnju sa partnerima iz inostranstva. Oslabljen uticaj Merkura posle 1. decembra, kada kreće retrogradnim hodom preko Škorpije, opominje da izbjegavate podizanje kredita. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 7. decembra, stižu novčani dobici.
 • LjUBAV – Pozicija Marsa, planete erotike ali i sukoba, koji upravlja kućom partnerskih odnosa, do kraja novembra, upozorava na mogućnost rasprave sa voljenom osobom, najvjerovatnije zbog ljubomore. U prvoj polovini decembra moguć je flert sa nekim ko se bavi kreativnim zanimanjem, muzičarem, modnim kreatorom i sl. Ulazak vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi, u Škorpiju, podiže tenziju u odnosu sa nekim vodenim znakom.
 • ZDRAVLjE – Stomačne tegobe. Promjenljivo raspoloženje.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

 • POSAO – Naglašen znak Strijelca u prvoj polovini perioda upozorava da privedete kraju definisanje i potpisivanje važnih ugovora, naročito ako poslujete sa strancima. U vrijeme mladog Mjeseca u četvrtoj astrološkoj kući u kojoj se nalaze i Sunce, Merkur i Jupiter, oko 7. decembra, izbjegavajte rizične finansijske transakcije i podizanje kredita. Posle 15. decembra, u vrijeme prve Mjesečeve četvrti, klonite se rasprava sa saradnicima i šefovima.
 • LjUBAV – Napeti aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, početkom perioda upozoravaju da izbegavate rasprave sa voljenom osobom. Pozicija Marsa do kraja novembra nagoveštava susret sa umetnikom ili sportistom kojem ćete teško uspeti da odolite. Ako ste zbog posla prisutni u javnosti, može da vas pogodi Amorova strela. Posle 2. decembra slabi uticaj Venere zbog njenog ulaska u Škorpiju, što će uticati i na odnos sa dugogodišnjim partnerom.
 • ZDRAVLjE – Čuvajte se infekcija disajnih puteva. Izbegavajte slatkiše.

RAK (21. 6 – 22. 7)

 • POSAO – Pozicija Venere u astrološkoj kući kreativnosti, posle 2. decembra, donosi profesionalnu i materijalnu satisfakciju junskim Rakovima. Osoba sa kojom nameravate da obnovite saradnju ima zanimljiv predlog za vas. Aspekti Marsa, vladaoca kuće karijere, u drugoj polovini perioda povoljno utiču na vaše finansije. U vreme prve Mesečeve četvrti pod uticajem Jupitera, 15. decembra, dobijate ponudu za saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja.
 • LjUBAV – Već početkom perioda, ulaskom Sunca u vašu kuću strasti, možete da upoznate nekoga s kim ćete poželjeti da uđete u ozbiljniju vezu. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 7. decembra, pod uticajem Jupitera, planete prosperiteta i hedonizma, na kraćem putu u inostranstvo, može da vam se udvara zauzeta osoba, ako ste dama. Muškarce rođene u prvoj dekadi znaka može da zaintigira mlađa, atraktivna dama koja se bavi umjetničkim zanimanjem, glumica, pjevačica, slikarka.
 • ZDRAVLjE – Promjenite način ishrane. Stomačne tegobe.

LAV (23. 7 – 23. 8)

 • POSAO – Oslabljen uticaj Merkura, vladaoca astrološkog polja posla koji se 1. decembra vraća u znak Škorpije, predstavlja upozorenje da ne žurite sa važnim odlukama, ali ni sa ulaskom u nove poslovne aranžmane. Situacija se popravlja posle 6. decembra, kada ova planeta kreće direktnim hodom. Krajem perioda očekuje vas profesionalni uspeh ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 7. decembra, moguć je dogovor koji će uticati na tok vaše karijere.
 • LjUBAV – Vaš vladalac Sunce, 22. novembra ulazi u Strijelca, znak koji zahvata vaše polje ljubavi, zbog čega ćete biti veoma popularni i omiljeni u društvu, naročito suprotnog pola. Konjunkcija Jupitera i Merkura, planeta komunikacija i hedonizma, u prvoj polovini perioda nagoviještava mogućnost susreta sa mlađom osobom na nekom kraćem putu. Izbjegavajte rasprave s partnerom, naročito ako se radi o Strijelcu ili Ovnu.
 • ZDRAVLjE – Izbjegavajte gazirane napitke. Provjerite krvnu sliku.

DJEVICA (23. 8 – 23. 9)

 • POSAO – Naglašen znak Strijelca, u prvoj polovini perioda, donosi vam novčane dobitke i šanse za odlazak na kraći put u inostranstvo. Napeti aspekti Marsa, planete akcije i sukoba, opominju rođene u prvoj dekadi znaka da dobro razmisle prije nego što donesu odluku u vezi sa realizacijom novog poslovnog poduhvata. Vaš vladalac Merkur, 6. decembra kreće direktnim hodom preko znaka Škorpije, što najavljuje mogućnost potpisivanja isplativog ugovora sa strancima. Aspekti između Neptuna i Venere, simbola mašte i novca, donose vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, naročito ako se bavite privatnim biznisom.
 • LjUBAV – Sa vašim vladaocem Merkurom u vašem trećem astrološkom polju, posle 6. decembra nećete prestajati da mislite na osobu rođenu u nekom vodenom znaku. Na kraćem putu moguć susret s osobom koja radi u nekoj stranoj firmi. Partnerovo ponašanje u prvoj polovini perioda budi vašu sumnju.
 • ZDRAVLjE – Bolovi u mišićima. Potreban vam je odmor.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

 • POSAO – Početkom perioda, rastu šanse za zaradu preko obnove saradnje sa partnerima iz neke prekookeanske zemlje. Aspekti Merkura, simbola biznisa, pod uticajem vašeg vladaoca Venere, planete novca, do kraja novembra donose vam ponude za dva podjednako interesantna honorarna ili paralelna posla. Planeta akcije, Mars blizu Neptuna i Mjeseca, simbola zanosa i emocija, oko 15. decembra podstiče vašu maštu donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima.
 • LjUBAV – Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, koja 2. decembra ulazi u Škorpiju, nagovještava mogućnost početka tajne veze s nekim koga ste najvjerovatnije već upoznali preko poslovnih kontakata. Poslije 6. decembra, kada Merkur kreće direktnim hodom, komunikacija sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom postaje bolja, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom znaku. Krajem perioda posvetite više pažnje voljenoj osobi.
 • ZDRAVLjE – Unosite više tečnosti. Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21. 11)

 • POSAO – Ulazak Sunca u vaše astrološko polje posla, 22. novembra, donosi vam priliv energije i vitalnosti, čineći vas preduzimljivijim i efikasnijim, naročito po pitanju saradnje sa strancima. Ipak, napet aspekt između vašeg vladaoca Marsa i Merkura, planeta akcije i biznisa, upozorava da početkom perioda izbjegavate rizične finansijske transakcije. Sa mladim Mjesecom u kući posla u kojoj se nalaze i Sunce, Jupiter i Merkur, od 7. decembra rastu šanse za zaradu preko saradnje sa strancima.
 • LjUBAV – Aspekti Venere, planete ljubavi u vašem znaku i Merkura u polju ljubavi, nagovještavaju mogućnost ulaska u paralelnu vezu s mlađom, atraktivnom osobom. Pozicija Merkura u polju ljubavi i vašeg vladaoca Neptuna, simbola inspiracije i mašte, najavljuje uspjeh i uvećanje prihoda umjetnicima i sportistima. U drugoj polovini perioda, bilo bi bolje da izbjegnete eventualne rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.
 • ZDRAVLjE – Izbjegavajte ljutu i začinjenu hranu. Rekreirajte se.

STRIJELAC (21. 11 – 22. 12)

 • POSAO – Retrogradni Merkur, planeta biznisa, u direktnom hodu preko 12. astrološke kuće, uvećava šanse za zaradu, prije svega, zahvaljujući saradnji sa poslovnim partnerima iz inostranstva. Pozicija vaših vladalaca Jupitera i Neptuna, simbola prosperiteta i prevara, koji 25. novembra kreće direktnim hodom, upozorava na oprez prilikom ugovaranja novih poslovnih aranžmana. U prvoj polovini perioda, izbjegavajte rizične finansijske transakcije.
 • LjUBAV – Pozicija Merkura, vladaoca kuće partnerskih odnosa, posle 6. decembra nagovještava bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Ipak, nemojte da nasjedate na njene provokacije, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku. U drugoj polovini perioda očekuje vas susret sa osobom koja često putuje, zbog posla. Pozicija Marsa, vladaoca kuće tajni, donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa nekim ko u trenutku upoznavanja nije bio do kraja iskren prema vama.
 • ZDRAVLjE – Izbjegavajte ljutu i začinjenu hranu. Družite se sa prijateljima.

JARAC (22. 12 – 29. 1)

 • POSAO – Merkur, planeta koja upravlja astrološkim poljem partnerskih odnosa, pod uticajem jednog od vaših vladalaca Urana, simbola kontakata sa strancima, do kraja novembra donosi priliv novca iz neke prekookeanske zemlje. U vrijeme mladog Mjeseca, vladaoca polja partnerstva, u konjunkciji sa Jupiterom, simbolom kontakata sa strancima, oko 7. decembra može da kasni isplata koju očekujete iz neke prekomorske zemlje. Klonite se rasprava sa ženama, bilo da se radi o koleginicama ili nadređenima.
 • LjUBAV – Osoba sa kojom ste nekada bili bliski, početkom decembra, kada Venera ulazi u Škorpiju, može ponovo da se pojavi u vašem životu, naročito ukoliko se radi o umjetniku, ljekaru ili nekome ko često putuje zbog posla. Poslije 6. decembra jača uticaj Merkura koji kreće direktnim hodom preko znaka tajnosti, donoseći vam mogućnost poznanstva sa zanimljivom osobom, preko društvene mreže ili interneta.
 • ZDRAVLjE – Čuvajte se oštrih predmeta. Izbjegavajte stresne situacije.

VODOLIJA (20. 1 – 19. 2)

 • POSAO – Već početkom decembra Merkur se retrogradnim hodom vraća u Škorpiju, znak u koji pada vaše astrološko polje karijere, zbog čega bi trebalo da obratite više pažnje na ugovore koje potpisujete, kao i dokumentaciju koja ima veze sa sudskim procesima. U vrijeme mladog Mjeseca pod uticajem Jupitera, oko 7. decembra, možete da dobijete poziv za odlazak na kraći put ili stručno usavršavanje u inostranstvu. U prvoj polovini decembra trebalo bi da izbjegavate rizične finansijske transakcije, naročito podizanje kredita.
 • LjUBAV – Mars, simbol se*sualnosti i energije u polju ljubavi, u prvoj polovini perioda, upozorava da se klonite ljubomornih scena, naročito ukoliko vas od partnera dijeli veća razlika u godinama. Pozicije Merkura, simbola komunikacija i flerta, u drugoj polovini perioda povoljno utiče na vašu komunikaciju sa voljenom osobom, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom ili vatrenom znaku.
 • ZDRAVLjE – Problemi sa zglobovima. Promijenite režim ishrane.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

 • POSAO – Direktan hod vašeg vladaoca Neptuna, posle 25. novembra, donosi inspiraciju umjetnicima rođenim u prvoj dekadi vašeg znaka. Klonite se nepotrebnih troškova, ukoliko se bavite građevinarstvom ili arhitekturom. Aspekti mladog Mjeseca u kući karijere, zajedno sa jednim od vaših vladalaca Jupiterom, simbolom ekspanzije i prosperiteta, oko 7. decembra donose vam mogućnost dobijanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.
 • LjUBAV – Sa vladaocem astrološke kuće ljubavi, Merkurom u direktnom hodu preko Škorpije, poslije 6. decembra može da vam se dopadne neko koga poznajete preko posla. Planeta se*sualnosti, Mars u konjunkciji s Neptunom, simbolom zanosa i zaljubljenosti, u drugoj polovini perioda donosi vam strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu, moguće ljekarom ili farmaceutom. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje više vašeg razumijevanja i pažnje.
 • ZDRAVLjE – Izbjegavajte stresne situacije. Podložnost povredama u kući.

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh