Svaštara

Sedmični horoskop za period od 28. oktobra do 4. novembra 2018.

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

Horoskop - 24sata.rs

Advertisements

OVAN (21. 3 – 20. 4)

 • POSAO – U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti, 31. oktobra, možete da očekujete uvećanje prihoda. Trigon između Urana i Saturna, planeta budućnosti i prošlosti, donosi vam nove ideje. Pozicija vašeg vladaoca Marsa, planete inicijative, donosi vam uspeh ukoliko se bavite zanimanjem koje podrazumijeva rukovanje novcem, piše “Balkanspress“.
 • LjUBAV – Sunce u astrološkoj kući strasti povoljno utiče na vaš emotivni život. Venera, vladalac kuće ljubavi, retrogradnim hodom vraća se u Vagu 31. oktobra, donoseći vam susret sa osobom koja vam je nekada bila veoma draga. U drugoj polovini sedmice , bračni ili dugogodišnji partner očekuje da pokažete više razumijevanja za njega.
 • ZDRAVLjE – Moguć nazeb.

BIK (21. 4 – 21. 5)

 • POSAO – Vaša profesionalna pozicija je stabilnija, naročito ako se bavite zanimanjem zbog kojeg ste prisutni u javnosti. Harmoničan aspekt između Saturna i Urana, donosi vam nove izvore zarade, ako poslujete sa strancima. Oslabljen uticaj Merkura koji 31. oktobra ulazi u Strijelca, upozorava da izbjegavate nepotrebne troškove.
 • LjUBAV – Aspekti Marsa, vladaoca astrološkog polja ljubavi, u prvoj polovini sedmice, najavljuju mogućnost poznanstva sa zemljanim znakom. Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi, 31. oktobra, retrogradnim hodom vraća se u Vagu, kada vas očekuje susret sa nekim koga već poznajete preko poslovnih kontakata.
 • ZDRAVLjE – Posavjetujte se sa nutricionistom.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

 • POSAO – U prvoj polovini sedmice trebalo bi da završite važne finansijske transakcije. Aspekt između Saturna i Urana, vladalaca astroloških polja novca i inostranstva, najavljuje nove aranžmane sa partnerima iz zemalja njemačkog jezičkog područja. Ipak, izbjegavajte potpisivanje ugovora i nepotrebne troškove.
 • LjUBAV – Venera, planeta ljubavi, 31. oktobra kreće retrogradnim hodom preko astrološkog polja ljubavi što nepovoljno utiče na vašu komunikaciju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Moguć ulazak u vezu sa osobom koja neće biti potpuno iskrena prema vama. Pozicija Marsa, simbola se*sualnosti, donosi vam susret sa Ovnom.
 • ZDRAVLjE – Čuvajte se povreda u kući.

RAK (21. 6 – 22. 7)

 • POSAO – Pozicija Urana, simbola više sile donosi vam obnovu kontakata sa strancima iz zemalja njemačkog jezičkog područja. Uspeh očekuje predstavnike vašeg znaka koji se bave zanimanjem zbog kojeg su poznati u javnosti. Krajem perioda, povedite računa o tome šta i kome pričate, kako se ne biste našli u neprijatnoj situaciji.
 • LjUBAV – U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti, 31. oktobra, kada se i Venera vraća u Vagu a Merkur ulazi u Strijelca, možete da upoznate osobu koja često putuje zbog posla. Trigon izmrđu Sunca i Neptuna povoljno utiče na odnos sa partnerom, naročito ako se radi o vodenom ili zemljanom znaku.
 • ZDRAVLjE – Provodite više vremena u društvu prijatelja.

LAV (23. 7 – 23. 8)

 • POSAO – Aspekti Urana, simbola kontakata sa strancima i Saturna, planete ambicije, otvaraju vam nove poslovne mogućnosti, ukoliko vaše zanimanje zahtjeva češća putovanja. Oslabljena pozicija Merkura, planete logike, koji sredinom perioida ulazi u vašu astrološku kuću kreativnosti, nepovoljno utiče na vaše finansije.
 • LjUBAV – Pozicija vašeg vladaoca Sunca upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, ako ste avgustovski predstavnik znaka. Povratak Venere, planete ljubavi, u Vagu, 31. oktobra, nagoviještava mogućnost poznanstva sa šarmantnom osobom na kraćem putu. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas strastveni susret sa vazdušnim znakom.
 • ZDRAVLjE – Rekreirajte se.

DJEVICA (23. 8 – 23. 9)

 • POSAO Naglašen znak Škorpije u kome se nalaze Venera, Sunce i Jupiter, u prvoj polovini sedmice, donosi vam uspjeh ako se bavite kreativnim zanimanjem, naučno-istraživačkim radom ili medicinom. Saturn, planeta trajnosti, pod uticajem Urana, donosi ponude preko kojih ćete obezbjediti stabilan izvor prihoda. Klonite se rasprava.
 • LjUBAV – Vaše raspoloženje u prvoj polovini perioda nepovoljno se odražava na odnos sa partnerom. Na predavanju ili seminaru, sredinom sedmice, možete da upoznate osobu koja će vas impresionirati. Aspekti Neptuna, vladaoca astrološkog polja ljubavi, povoljno utiču na vezu sa nekim koga ste nedavno upoznali.
 • ZDRAVLjE Čuvajte se infekcija.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

 • POSAO – Pozicija Sunca u astrološkom polju novca povoljno utiče na realizaciju novih poslovnih poteza, dok vas aspekt između Saturna i Urana vodi vas ka uspostavljanju kontakata sa strancima iz zemalja njemačkog govornog područja. Ulazak Merkura, planete logike, u treće astrološko polje, opominje na oprez prilikom potpisivanja ugovora.
 • LjUBAV – Vaš vladalac Venera, 31. oktobra vraća se u vaš znak, zbog čega ćete biti u centru pažnje, naročito u društvu suprotnog pola. Aspekt između Marsa i Plutona, planeta koja upravljaju astrološkim poljem partnerskih odnosa, povoljno utiče na odnos sa partnerom, naročito ako se radi o vazdušnom znaku.
 • ZDRAVLjE – Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21. 11)

 • POSAO – U ovom periodu bićete puni inicijative, zbog Sunca u vašem znaku koje vam donosi priliv energije. Trigon između Saturna i Urana, planeta ambicije i rizika, najavljuje novčane dobitke preko saradnje sa strancima. U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti, 31. oktobra, izbjegavajte konflikte i rasprave sa nadređenima.
 • LjUBAV – Venerin povratak u Vagu, sredinom sedmice, donosi vam ulazak u tajnu ili paralelnu vezu sa Rakom ili Ribom. Aspekti Merkura u kući ljubavi, u drugoj polovini perioda, najavljuju susret sa nekim ko radi u finansijskoj instituciji. Zbog pozicije vašeg vladaoca Marsa, planete akcije, moguć je susret sa umjetnikom.
 • ZDRAVLjE – Unosite više tečnosti.

STRIJELAC (21. 11 – 22. 12)

 • POSAO – Pozicija Marsa, simbola akcije, u prvoj polovini sedmice, upozorava da izbjegavate rasprave sa nadređenima i saradnicima. Saturn, simbol ambicije i sigurnosti, koja vlada astrološkim poljem posla, pod uticajem Urana, donosi vam novčane dobitke, ukoliko vaše zanimanje ima veze sa arhitekturom ili građevinarstvom.
 • LjUBAV – Aspekti Merkura, vladaoca polja partnerskih odnosa, u prvoj polovini perioda, opominju da izbjegavate rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o Vodoliji, Ovnu ili Lavu. Pozicija Venere, simbola ljubavi, u drugoj polovini sedmice, nagovještava mogućnost ulaska u paralelnu vezu sa osobom na položaju.
 • ZDRAVLjE – Problemi sa zglobovima.

JARAC (22. 12 – 29. 1)

 • POSAO – Pozicija Marsa, simbola sukoba, u prvoj polovini perioda, upozorava da izbjegavate rasprave sa saradnicima i nadređenima. Merkur u astrološkoj kući prepreka, opominje da budete pažljiviji prilikom potpisivanje ugovora, naročito sa strancima. Krajem sedmice nemojte da ulazite u rizične finansijske transakcije.
 • LjUBAV – Trigon između vladalaca vašeg znaka, Saturna i Urana, planeta prošlosti i budućnosti, najavljuje poznanstvo sa osobom sa kojom ćete vrlo brzo poželjeti da uđete u ozbiljnu vezu. Sredinom perioda, kada Merkur ulazi u Strijelca, očekuje vas odlazak na zajednički put sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.
 • ZDRAVLjE – Promijenite režim ishrane.

VODOLIJA (20. 1 – 19. 2)

 • POSAO – Trigon između vaših vladalaca, Saturna i Urana, planeta prošlosti i budućnosti, donosi vam dobitke preko poslova koji imaju veze sa marketingom i turizmom. Aspekti Merkura, simbola komunikacija, najavljuju nove kontakte sa strancima. Poslije 31. oktobra budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora.
 • LjUBAV – Početkom perioda, na kraćem putu ili predavanju možete da upoznate mladoliku osobu, moguće Strijelca ili Ovna, sa kojim ćete poželjeti da imate nešto više od druženja i zajedničkih izlazaka. Retrogradni hod Venere, planete ljubavi, u drugoj polovini sedmice, nagovještava kontakt sa nekim ko vam je nekada bio vrlo blizak.
 • ZDRAVLjE – Izbjegavajte slatkiše.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

 • POSAO – Jedan od vladalaca vašeg znaka, Jupiter, simbol prosperiteta, na poslednjim stepenima Škorpije, donosi vam nastavak saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Trigon između Sunca i vašeg vladaoca Neptuna, simbola inspiracije, najavljuje nove aranžmane, ukoliko vaše zanimanje ima veze sa sportom ili umetnošću.
 • LjUBAV – Aspekti Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, u drugoj polovini nedelje, upozoravaju da se klonite rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 31. oktobra, moguć je odlazak na kraći zajednički put sa voljenom osobom.
 • ZDRAVLjE – Čuvajte se oštrih predmeta.

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh