Svaštara

Saznajte šta se krije u vašoj duši ako ste Rak, Škorpija ili Riba

Ako osvjestimo postojanje neprijatnih i neželjenih nagona i osjećanja, oni će da obogate naš svjesni ego. U sjenci se kriju korisne mogućnosti, pa radom na sjenci možemo da ojačamo svoje prirodne instinkte, oslobodimo kreativne impulse i razvijemo sposobnost za realističan uvid u stvarnost i primjerene reakcije na sve s čime se susrećemo.

Horoskop RTL.hr

Suočavanje sa sjenkom daje nam priliku za saosjećanje i prihvatanje svih ranjenih, osjetljivih i odbačenih dijelova sopstvene duše. Da bismo postigli psihološku stabilnost, imali pristup sopstvenim izvorima kreativnosti i postigli istinsku duhovnost, treba da se suočimo s tamom, pobjedimo svoje strahove i pretvorimo ih u korisne saveznike.

Vodeni znakovi, Rak, Škorpija i Ribe, u svom ličnom razvoju uče da prepoznaju svoje osjećaje prema drugima, osvješćuju svoju potrebu za bliskošću. Spremni su da zarone u emocionalne dubine, stope se s raznim vrstama osjećaja razvijajući saosjećanje, maštovitost i intuiciju. Daće vam svoje srce, nesebično pomagati, žrtvovati se ako je potrebno, da bi stvorili sopstveni osjećaj emotivne sigurnosti. Njihova se sjenka javlja kad im zaprijeti samoća, kad se osjete odbačenima i nevoljenima.

Da bi zadržali bliskost i ljubav mogu da manipulišu tuđim osjećanjima, izigravaju bespomoćnu žrtvu i kontrolišu vas osjećajem krivice koji su vam nametnuli. Ako osjete da želite da im izmaknete, mogu da budu ljubomorni i osvetoljubivi. Iz njihove jsenke mogu da izrone hirovitost, dramatični ispadi bijesa i suza, posesivnost i razne zavisnosti. Mogu da budu sebični, zahtjevni, pretjerano osjetljivi. Ponekad su pesimisti koji sažaljevaju sami sebe, a mogu da budu i autodestruktivni. Kad ne mogu da izađu na kraj sa stvarnošću, pobjeći će u svoju unutrašnjost, čuvaće tajne, biće potpuno nepristupačni, piše “Sensa“.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh