ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Svaštara

TEMPERAMENT ŽENE ODREĐEN JE KRVNOM GRUPOM: Šok otkriće naučnika OBJAŠNJAVA kakvu ženu NE treba birati!

Kada je riječ o temperamentu, često se podrazumjeva splet psiholoških karakteristika: dubina i stabilnost emocija, energičnost djelovanja, individualne osobine, ponašanja.

Strast & ljubav - MyCupOfTea.rs

Postoji mnoštvo pristupa i metoda rješavanja ovog pitanja. Japanci i Korejci se, recimo, pridržavaju teorije koja povezuje osobine temperamenta s krvnom grupom čovjeka.

Koja je vaša krvna grupa?

Nemojte se iznenaditi ako se vaša analiza u donjem tekstu ispostavi vrlo preciznom.

Usput, u Japanu se i dan danas, prilikom zapošljavanja, uzima u obzir krvna grupa.

Temperament žene prema krvnoj grupi

0 krvna grupa

Žene ove krvne grupe su poprilično egoistične. U odnosima s muškarcima vrlo su ljubomorne i strastvene. Dominantne i jake ličnosti. Ove predstavnice ljepšeg spola pokušavaju u svemu da kontrolišu svoje izabranike, tako da će muškarcu, koji će pokušati da je prevari, to biti teško ostvarivo.

Ove žene prema mirnim i slabim partnerima brzo postaju ravnodušne. Vrijedi napomenuti da među uspješnim, poslovnim ženama i poznatim osobama dominiraju baš žene s ovom krvnom grupom.

Od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nježnost. Kao supruge vladaju iz pozadine, i često aktivno učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema djeci se postavljaju prijateljski, a vlastite ambicije ostvaruju i preko supruga i djece.

A krvna grupa

Ova krvna grupa karakteriše žene koje odlikuju strpljenje i smirenost. Vrlo često o njima vlada mišljenje da su nesebične, druželjubive i vrlo disciplinovane. Prije svega, ove žene cijene urednost i komfor. Uvijek teže ka beskonfliktnom rješavanju problema.

Ali, pri svemu tome, žene ove krvne grupe vrlo su tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao potčinjene. U ljubavnim odnosima vrlo su stidljive.

Poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osjetljive prirode, otkriće svoja osjećanja tek kada su potpuno sigurne da neće biti prevarene i povređene. Kao supruge su idealne. Žena krvne grupe A je majka koja svoju djecu pazi i podržava, ali i zahtjeva puno od njih.

B krvna grupa

Ove žene se odlikuju fleksibilnošću karaktera: odlično podnose usamljenost, ali u velikom kolektivu se osjećaju kao riba u vodi. Za razliku od prve dvije krvne grupe, one ne vole ni da budu vođe, niti da budu potčinjene. Ali, znaju vrlo dobro da izvuku korist iz različitih situacija, čuvajući pri tome svoju nezavisnost.

Takve žene se odlično snalaze u društvu. Vole flert. Ne treba biti iznenađen činjenicom da imaju mnogo prijatelja suprotnog pola.

U ljubavi očekuju nježnost i zadovoljstva, sreću i vernost, kao i stalnu pažnju svojih izabranika. U partnerskim odnosima djeluju pomalo zahtevno i nedodirljivo i zato se teže odlučuju za brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, vrlo su odane i posvećene.

AB krvna grupa

Predstavnice ove krvne grupe su jako osjećajne i uravnotežene. Vrlo su taktične, pristojne i poštene. Pri tome, ove dame vrlo teško donose bilo kakve odluke: doslovno ih razdiru sumnje i unutrašnji sukobi. Takve žene često su voljene. U ljubavnim odnosima one su vrlo iskrene.

One obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim, uživaju u ljubavi samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su popustljive prema djeci, blage su, i nisu zahtjevne. Uspješno nalaze mjeru koliko mogu da budu prijatelji svojoj djeci, piše “Uspeznazena“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh