Svaštara

Veliki mjesečni horoskop za vrijeme vladavine Vage od 23. septembra do 23. oktobra 2018. godine

Pročitajte šta vas tokom narednih mjesec dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

Horoskop - Wiadomosci.onet.pl

OVAN (21. 3 – 20. 4)

POSAO
U vrijeme punog Mjeseca, oko 25. septembra, možete da dobijete ponudu za isplativ posao. Jedan od vaših vladalaca Pluton, simbol moći, 1. oktobra kreće direktnim hodom preko astrološkog polja karijere, donoseći vam podršku osoba na položaju. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, pristižu vam finansijski dobici, ukoliko ste umjetnik ili sportista, pišu “Novosti “.

LjUBAV
Sunce u polju partnerskih odnosa, već početkom perioda, nagoviještava mogućnost da na javnom skupu upoznate nekog Lava ili Strijelca. Poslije 5. oktobra, Venerin retrogradni hod preko polja erotike priziva stare ljubavi u vaš život. Pozicija Merkura, planete komunikacija, poslije 10. donosi vam virtuelni, a zatim i stvarni susret sa zanimljivom osobom.

ZDRAVLjE
Glavobolja. Posjetite zubara.

BIK (21. 4 – 21. 5)

POSAO
Opozicija između retrogradnog Urana, planete više sile u vašem znaku i vašeg vladaoca Venere, simbola novca, koja 5. oktobra kreće retrogradnim hodom, upozorava da izbjegavate rizične finansijske transakcije. Sredinom oktobra, obratite više pažnje na odnos sa mlađim saradnicima, ako ste rođeni u tećoj dekadi. Poslušajte savjet Vage ili Riba.

LjUBAV
U vrijeme punog Mjeseca, oko 25. septembra, izbjegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o vodenom znaku. Pluton, jedan od vladalaca kuće ljubavi, početkom oktobra kreće direktnim hodom, zbog čega će Jarac pokušati da vam nametne svoj stav. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju i ljubomoru.

ZDRAVLjE
Reumatske tegobe. Rekreirajte se.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

POSAO
Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija, 10. oktobra ulazi u Škorpiju, znak u kome se već nalaze Mesec, retrogradna Venera i Jupiter, simboli novca i prosperiteta, i to u opoziciji sa retrogradnim Uranom. Zbog toga bi trebalo da povedete više računa o tome šta i kome pričate, kao i kome pozajmljujete novac. Oslonite se na Ovna ili Lava.

LjUBAV
U vrijeme punog Mjeseca, oko 25. septembra, očekuje vas susret sa senzualnom osobom sa kojom ćete postepeno otkrivati zajedničke teme i interesovanja. Posle 5. oktobra, Venera, simbol emocija, kreće retrogradnim hodom preko vašeg šestog astrološkog polja, što povećava šanse da obnovite vezu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

ZDRAVLjE
Briga za starijeg člana porodice. Nesanica.

RAK (21. 6 – 22. 7)

POSAO
U vrijeme punog Mjeseca, vašeg vladaoca, oko 25. septembra, trebalo bi da obratite više pažnje na partnerove želje i potrebe, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, saradnja sa ženama donosi vam profesionalni uspeh i materijalnu satisfakciju. Poslušajte savjet Djevice ili Bika koji vam uvijek daju podršku.

LjUBAV
Pluton, simbol moći i erotike, 1. oktobra kreće direktnim hodom preko vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, zbog čega će voljenoj osobi biti veoma važno da prihvatite neki njen prijedlog ili sugestiju. Posle 10. oktobra, aspekti Merkura koji ulazi u Škorpiju, nagovještavaju mogućnost zaljubljivanja u mlađu osobu, posebno ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka.

ZDRAVLjE
Izbjegavajte ljutu i začinjenu hranu. Osjetljiv stomak.

LAV (23. 7 – 23. 8)

POSAO
Oslabljen uticaj vašeg vladaoca Sunca u trećem astrološkom polju, u neharmoničnim aspektima sa Neptunom i Plutonom, upozorava da obratite pažnju na dokumenta i vrijedne sitnice. U vrijeme punog Mjeseca, oko 25. septembra, julski predstavnici vašeg znaka mogu da postignu dogovor o dugoročnoj saradnji sa strancima ili odlasku na stručno usavršavanje.

LjUBAV
Krajem septembra, u klubu, na rođendanu ili proslavi, možete da upoznate šarmantnu osobu koja će se potruditi da pronađe put do vašeg srca. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, na kraćem putu, seminaru ili predavanju, vašu pažnju može da privuče neko od koga vas dijeli veća razlika u godinama, ukoliko ste dama. Ako ste muškarac, dopada vam se Strijelac.

ZDRAVLjE
Potražite savjet nutricioniste. Više se šetajte.

DJEVICA (23. 8 – 23. 9)

POSAO
Snaga vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, poslije 10. oktobra dolazi do punog izražaja, jer prelazi preko Venere i Jupitera u vašoj trećoj astrološkoj kući. Opozicija sa retrogradnim Uranom iz Bika, opominje da budete oprezniji ukoliko planirate ili obnavljate saradnju sa strancima, naročito u vrijeme punog Meseca, oko 25. septembra.

LjUBAV
Napeti aspekti Venere u retrogradnom hodu preko kuće nervnog sistema, poslije 5. oktobra, upozoravaju da izbjegavate rasprave sa partnerom, što se posebno odnosi na avgustovske Djevice. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, preko poslovnih kontakata možete da upoznate šarmantnu osobu, najvjerovatnije Bika ili Vagu. Dobijate SMS od Jarca. Bik misli na vas.

ZDRAVLjE
Provjerite krvnu sliku. Rekreirajte se.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

POSAO
Vaš vladalac Venera, simbol novca, 5. oktobra, kreće retrogradnim hodom preko vašeg astrološkog polja posla, u kome se već nalazi Jupiter, planeta inostranstva i prosperiteta. Ipak, budite oprezni, ukoliko dobijete iznenadnu ponudu za početak ili obnovu saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima, naročito ako ste rođeni u prvoj dekadi. Krajem perioda, izbjegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita.

LjUBAV
U vrijeme punog Mjeseca, oko 25. septembra, očekuje vas susret sa harizmatičnom osobom koja je zbog posla poznata u javnosti. U drugoj polovini perioda možete da upoznate nekoga ko se bavi zanimanjem zbog kojeg često putuje ili namjerava da pokrene privatni biznis. Oslonite se na Lava ili Strijelca.

ZDRAVLjE
Provodite više vremena sa prijateljima. Pijte više vode.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21. 11)

POSAO
U vrijeme punog Mjeseca, oko 25. septembra, možete da dobijete ponudu koja će vam na prvi pogled djelovati sjajno, naročito ako ste rođeni u drugoj dekadi. Ipak, posavjetujte se sa Rakom ili Ribom. Vaš vladalac Pluton, 1. oktobra, kreće direktnim hodom preko vaše astrološke kuće ličnosti, donoseći vam priliv energije, preduzimljivosti i inicijative.

LjUBAV
Venera, vladalac kuće ljubavi, kreće retrogradnim hodom preko vašeg znaka, 5. oktobra, najavljujući poziv za izlazak od osobe sa kojom ste nekada bili vrlo bliski. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, pokušajte da izbjegnete rasprave i konflikte sa voljenom osobom, koje će najvjerovatnije biti prouzrokovane vašom ljubomorom ili posesivnošću.

ZDRAVLjE
Provjerite nivo šećera u krvi. Unosite više tečnosti.

STRIJELAC (21. 11 – 22. 12)

POSAO
Aspekti Marsa, Sunca i Merkura, simbola akcije, ugleda i komunikacija, najavljuju uspostavljanje novih veza i poslova sa strancima. U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti, 2. oktobra, možete da dobijete isplatu koju odavno čekate. Retrogradni hod Venere, posle 5. oktobra, donosi vam nove izvore prihoda preko honorarnih ili paralelnih poslova.

LjUBAV
U vrijeme punog Mjeseca, oko 25. septembra, očekuje vas uzbudljiv susret sa nekim vatrenim znakom, najvjerovatnije Lavom ili Ovnom. Merkur, vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa, 10. oktobra ulazi u tajanstvenu Škorpiju, najavljujući mogućnost ulaska u paralelnu vezu sa nekim ko vam se već duže vrijeme dopada. Lav vam šalje SMS, a Vaga misli na vas.

ZDRAVLjE
Čuvajte se sportskih povreda. Smanjite unos slatkiša.

JARAC (22. 12 – 29. 1)

POSAO
Pun Mjesec u trigonu sa Merkurom u vašoj 11. kući, oko 25. septembra, najavljuje nove kontakte i poslove. Pluton, simbol moći, 1. oktobra, kreće direktnim hodom preko vašeg znaka, donoseći vam priliv energije i novac. Posle 10. oktobra dobijate ponudu za isplativ posao sa strancima, što se najviše odnosi na predstavnike vašeg znaka rođene u trećoj dekadi.

LjUBAV
Aspekti Marsa u Vodoliji, slobodnim Jarčevima donose susret sa osobom koju najvjerovatnije već poznaju preko poslovnih konatakata. Posle 5. oktobra, kada Venera, simbol ljubavi, kreće prividnim hodom unazad, pokušaće da vam se približi stara simpatija, a u vrijeme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, mladolika ili mlađa osoba.

ZDRAVLjE
Promijenite način ishrane. Jedite više svježeg voća.

VODOLIJA (20. 1. – 19. 2)

POSAO
U prvoj polovini perioda, Mars, simbol akcije u vašem znaku u kvadratu sa vašim vladaocem Uranom, planetom svojeglavosti, čini vas prilično zahtjevnim, što može nepovoljno da se odrazi na odnos sa saradnicima ali i poslovnim partnerima. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 16. oktobra, izbjegavajte dogovore ili potpisivanje ugovora sa strancima.

LjUBAV
Oslabljen uticaj Sunca, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Venera, simbol emocija, kreće retrogradnim hodom 5. oktobra, najavljujući povratak stare simpatije u vaš život. U vijreme punog i mladog Mjeseca, oko 25. septembra i 9. oktobra, izbjegavajte konflikte sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

ZDRAVLjE
Moguć pad imuniteta. Potražite savjet nutricioniste.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

POSAO
U vrijeme punog Mjeseca, oko 25. septembra, trebalo bi da izbjegavate konflikte sa saradnicima ili nadređenima. Sunce u vašoj astrološkoj kući finansija, pod uticajem Plutona u direktnom hodu preko vašeg astrološkog polja neočekivanih situacija, opominje da u oktobru izbjegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita, posebno ako ste rođeni u drugoj dekadi.

LjUBAV
Poslije 5. oktobra, klonite se rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom znaku. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 9. oktobra, očekuje vas susret sa umjetnikom ili sportistom. Naglašen znak Škorpije, posle 10. oktobra, donosi mogućnost ulaska u tajnu vezu sa zauzetom osobom koja je ostavila jak utisak na vas.

ZDRAVLjE
Pazite se povreda. Potreban vam je odmor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh