ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Svaštara

5 najvećih srcolomaca Zodijaka

Ako povrijedite ili uvrijedite jedan od ovih pet horoskopskih znakova pripremite se na neuobičajenu i prekomjernu kaznu. Oni ne zaboravljaju, oni planiraju i sprovode svoje presude direktno i bolno.

Par - Besnopile.rs

Škorpija

Nikakva izvinjenja, pregovori ili popravljanje situacije ih neće spriječiti da izvrše svoj plan.

Ako ste naljutili Škorpiju možda nikad ni ne saznate šta ste to uradili što je podstaklo takav izliv bijesa. Imate predivnu vezu, sve je kao u bajci, i onda odjednom šok – vaša Škorpija je uradila nešto toliko podlo da uopšte ne možete da se snađete, piše “24sata“.

Nikad niste sigurni šta će “zapaliti” Škorpijin bijes. Možda ste nešto rekli što ih je uvrijedilo ili ste nešto uradili što su oni protumačili kao nelojalno i to vas je jako brzo dovelo na njihovu “listu za odstrijel”.

Samo da znate, možda se to nešto desilo i prije par jmeseci, ali je vaša Škorpija krila svoja osjećanja, glumila i smišljala kako da vam višestruko vrati. Kad se napokon odluči na akciju, napad je direktan i brutalan, a vi ostajete šokirani.

Bik

Jedna od karakterističnih osobina Bika je ona koja im je i najgora: njihova odlučnost. Kad Bik sebi postavi cilj, malo šta ga može zaustaviti, a nije im mrsko da nagaze svakog ko im stoji na putu.

Ako Bik pomisli da je neko izdao njegovo povjerenje, vratiće im, i to bez ustezanja.

Ono što Bika čini tako smrtonosnim je njegova sposobnost da potpuno zanemari svoja osjećanja i hladnokrvno izvrši svoju osvetu. Ako ga neko povrijedi ili se zbog nekoga osjeti manje vrijednim pobrinuće se da naplati taj dug, i to na najgori mogući način. Ako mislite da će ih s vremenom proći želja za osvetom, zavaravate se, oni nikad neće preboljeti.

Sposobni su da sjede i čekaju pravi trenutak za osvetu, da vi pojma nemate šta se događa. Dok Bik sa strane s malim osmijehom posmatra svoju osvetu.

S Bikom nema razgovora jer je previše tvrdoglav da bi vidio stvari iz bilo koje druge perspektive, osim svoje. Ako neko odluči da prekine kontakt s Bikom, a da se Bik s tim ne slaže uradiće šta god je potrebno da dokaže da je on bio u pravu.

Kad Bik želi nekoga da povrijedi – uradiće to tako da je svaki drugi bol u poređenju s njegovim- poput dodira leptira.

Ovan

Ovan će lako povrijediti ljude oko sebe zato što mu zapravo nije stalo do njih. Kad odluči da prekine kontakt, radiće ono što on želi, uopšte ne razmišljajući o ljudima koje bi mogao povrijediti svojim postupcima. I tako će bivši partner osjetiti na svojoj koži koliko Ovnovi mogu biti hladni i bezosjećajni.

Uvijek možete da probate da razgovarate s Ovnom o tome, ali vidjećete njihove hladne i mrtve oči i shvatiti da ništa što kažete ne dopire do njega.

Ovan ne razumije zašto bi se neko zbog njegovih postupaka osjećao povrijeđenim, pa nemojte ni pomisliti da pokušate da budete uporni kako bi mu dokazali svoju stranu.

Ako isprovocirate Ovna, otkrićete koliko mogu biti okrutni i kako nemaju ni malo empatije prema ljudima koje su povrijedili.

Djevica

Djevice su dok su u ljubavi uvijek voljne da pomognu i nikad nikoga ne bi povrijedile… Pogrešno! Djevice sve što rade – rade odlično, pa i čak i povrijeđuju druge ljude.

Sklone su osuđivanju i znaju da budu jako grube. Ne vole da umanjuju stvari, pogotovo probleme ili nepravde, i često se odlučuju biti otvorene i direktne, bez obzira da li će povrijediti nekoga ili ne. Pogotovo kad smatraju da će na duge staze istina biti najbolji put.

Djevice tačno znaju koje dugmiće treba da pritisnu kako bi izazvale reakciju koju žele. Misle da ako vam moraju održati lekciju, najbolji način na koji ćete je naučiti je ako je ta lekcija brutalna.

Ako čovjek povrijedi Djevicu, vratiće im desetostruko, usput racionalizujući svaki svoj potez. Na kraju priče, same sebe će uvjeriti da će im ljudi jednog dana biti zahvalni na tome šta su uradile.

Treba se čuvati prevarene i ljute Djevice jer taj bijes će čovjeka ostaviti krvavog i slomljenog.

Lav

Lavovi iako vole ljude, imaju zlu crtu. Kad je Lav s nekim završio – to je to, on više nema nikakve veze s tim čovjekom, a to jesu li ga u međuvremenu povrijedili, njih se uopšte ne tiče. Ako, slučajno ili namjerno, poželite da uvrijedite Lava, vrlo brzo ćete uvidjeti da je to bila pogrešna odluka jer njemu nema premca kad su rasprave u pitanju.

Ako Lav ne dobije pažnju koju smatra da zaslužuje ili ako povrijedite njihov ego, jačina njegovog bijesa i osvete će se spustiti na vas poput pljuska. Isto tako ljubomora je kamen spoticanja za svakog Lava, jer ih ona može navesti da naprave neke stvarno grozne stvari ljudima za koje su do nedavno tvrdili da ih vole.

Lavovi ne mogu sakriti svoj bijes i prezir.

Svu bol koju Lav nanese čovjeku koji mu se zamjerio će gledati kao problem dotičnog, a neće uopšte doživljavati činjenicu da su oni za tu bol zaslužni. Lavovi sebe vide kao velike vladare, tako da svaka “kazna” koju dosude čoveku će, po njihovom mišljenju, biti primjerena “zločinu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh