Svaštara

Bez čega ne možete da zamislite život: Lav želi ugled, Ribe traže ljubav, a Vodolija nezavisnost

Bez čega ne možete da zamislite život: Bik ne može bez sna, hrane i novca, dok su za Djevicu najvažniji sigurnost, umjerenost i red…

Djevojka - Gutefrage.net

OVAN

Nezavisnost, kretanje i vlast čine vas sretnim, jer vam je neophodna sloboda. Ne volite nikome da polažete račune i ne podnosite da vas neko kontroliše. Akcija vam je često važnija od konačnog rezultata, a gomilanje obaveza vas ne brine, jer često radite i na odmoru, piše “Balkans press“.

BIK

Bez sna, hrane i novca ne možete da zamislite život. Potrebno vam je najmanje sedam-osam sati sna. Veliki ste gurman i uglavnom volite da kuhate, ali kada vaša ljubav prema hrani dovede do viška kilograma, pribjegavate brzinskim dijetama. Kada nemate novca, najradije biste prespavali taj “ružan san”.

BLIZANCI

Sloboda, intelektualna dinamičnost i komunikacija su tri čarobne riječi u vašem životu. Vaša radoznala i znatiželjna priroda podstiče vas da otkrivate uvijek nešto novo, a želja za znanjem dovodi vas u različite situacije koje podstiču vaš intelekt. Uživate kada pred sobom imate publiku koja vas sluša.

RAK

Ne možete da zamislite život bez porodice, ljubaznosti i harmonije. Ukoliko vam nedostaje familija, možete da osjetite i fizički bol. Vaše oružje su ljubaznost i predusretljivost, dok vas potreba za harmonijom čini sklonim povlačenju u svoj svet. Na taj način izbjegavate suočavanje sa surovom svakodnevicom.

LAV

Šta je Lav bez ugleda, izobilja i svite? Uživate u moći i slavi u razredu, porodici, na radnom mjestu. Stremite visokim ciljevima i želite da i drugi vide kako vi imate sve. Potrebna vam je svita sljedbenika, zbog čega ste u dobrim odnosima i sa rođacima i sa poznanicima, na koje nastojite da proširite svoj uticaj.

DJEVICA

Tri glavne stvari u vašem životu su sigurnost, umjerenost i red. Radije se opredjeljujete za dugoročnu sigurnost nego za spontano uživanje. Ne volite da rasipate novac, vrijeme i energiju. Uvijek volite da znate na čemu ste i na koga možete da računate, a propise poštujete zbog lakšeg snalaženja u životu.

VAGA

Ravnoteža, udobnost i zajednica za vas su najvažnije. Ne podnosite pretjerivanje ni u čemu i volite da sve bude u ravnoteži. Odmor je važan za vašu slabu tačku, krsta, a da biste se odmorili, potrebna vam je udobnost. Brak je idealan za vaš znak, jer posjedujete urođeni dar za život u zajednici.

ŠKORPIJA

Tri ključne stvari u vašem životu su se*sualnost, dominacija i igra. Da biste mogli normalno da funkcionišete, vaš erotski život mora da bude bogat. Teško prihvatate ravnopravne odnose jer u odnosu prema drugima morate da imate dominantnu ulogu. Volite da rizikujete, pa vam igra najbolje pomaže da se opustite.

STRIJELAC

Bez druženja, planiranja i putovanja, vi kao da ne živite. Potrebna vam je podrška prijatelja, mada ne volite ni za koga pretjerano da se vezujete. Obožavate da organizujete putovanja, izlete i izlaske. Pred sobom uvijek morate da imate plan koji vas vuče naprijed, a najbolje se osjećate kada ste daleko od kuće.

JARAC

Potrebni su vam razumijevanje, status i poredak kako biste savršeno funkcionisali. Onaj ko želi da zadobije vaše povjerenje samo treba da pokaže razumijevanje za vas. Odmalena kujete plan kako da se popnete na vrh, gdje ćete biti nezavisni i slobodni. Perfekcionizam, upornost i nepokolebljivost vaši su glavni aduti.

VODOLIJA

Nezavisnost, sloboda i bratstvo. Ne podnosite nametnute veze ni posesivne osobe, ali znate da pokažete velike emocije. Sanjar ste i idealista, stalno u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Znate i da planirate, pošto vama, osim Saturna, upravlja i Uran, planeta budućnosti, a najbolje se osjećate kada pomažete drugima.

RIBE

U životu su vam neophodni ljubav, religioznost i posvećivanje. Od ljubavi možete i bukvalno da se razbolite, ali ljubav može i da vas izliječi. Stalno tražite nekoga ko bi mogao da vam pruži zaštitu. Kroz molitvu i meditaciju, postižete duhovni mir. Dobar ste saradnik, uvijek spremni da se žrtvujete za kolege.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh