ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Svaštara

Muškarac nikada neće odustati od žene koja je ljubav, koja se događa jednom u životu (i obrnuto)

Postoje različite vrste ljubavi na ovom svijetu, ali nikad se ne pojavljuje ista ljubav dva puta.“

Ljubav - Today.com

Neće vas ostaviti ako zna da nikada više neće naći nekog poput vas.

Bez obzira što stoji na putu ili koliko nelogično se to čini. Ukoliko ste bili sposobni svojim smiješkom naslikati zalaz sunca u različitim bojama i pokazati partneru ljubav za koju nije vjerovao da postoji, nikada vas neće moći ostaviti.

Ljubav dolazi i odlazi, bilo da blijedi ili jednostavno umre tihom smrću.

Postoje momenti strasti i požude, ali ispod svega je ono što čini da partner ostane uz vas, piše Elephant journal. To je osjećaj sigurnosti da bez obzira koliko dugo tražio ili koliko daleko otišao, neće nikada naći nekog poput vas.

Kažu da ukoliko želimo biti nezaboravni trebamo biti kontradiktorni; trebamo ostati zagonetni. Ne zbog samodopadnosti ili zadovoljavanja naših osjećaja, već zbog toga što se partner u sebi smješka dok se pita što ćete mu novo prirediti.

Partner dobra srca, ljubazna duša koja pleše u ritmu Zemlje ispod sjajećeg mjeseca. Osjećajnost koja cvjeta preko obraza koji se prelijevaju u bojama, dok se tople suze kotrljaju. Partner koji ne trpi ničije gluposti.

To je partner koji ne ispunjava samo jedno područje želja – već sve njih.

Postoje milijuni ljudi na ovom svijetu, postoje stotine s kojima možemo dijeliti povezanost i privlačnost – ali postoji samo jedna osoba koja postaje nezaboravna.

Bez obzira koliko puta se uvjeri da će odoljeti, partner koji zna da je pronašao nešto što više nikada neće naći, nikada od vas neće odustati.

Neće vam okrenuti leđa i pustiti da mu skliznete kroz prste poput toplog ljetnog pijeska. Neće odbaciti vašu magiju i pretvarati se da je ona obična poput vrapca koji vani pjeva pjesmu o prosječnosti.

Stvar s pronalaženjem partnera kojeg više nikada nećete izgubiti je da on rijetko dolazi upakiran onako kako se nadate da će ljubav doći. Ta ljubav je sva naopaka – ili se možda radi o tome da vi niste znali što je zapravo ispravno,prenosi Atma

Može biti zamršen ili povremeno izluđujući, ipak njegova zamršenost i intrigantnost je ono što se pokazuje najvećim izazovom za vaše skrivene potrebe

Drukčiji je kada je s vama – i vi to znate.Stoga je ovaj partner, koji je nezaboravan, drukčiji za svakog kojeg je očarao svojom stvarnošću.

On može biti tih ili će se možda prepustiti životu zabave. Može biti kućni tip ili možda preferira naručivati dostavu hrane. Nije bitno tko je, već što predstavlja. Nemoguće ga je definirati.

Ne postoji takav osjećaj poput onog da smo našli nešto specijalno, jer bez obzira kakve su naše individualne potrebe, svi se želimo osjećati kao da smo pronašli blago.

Želimo znati da smo osvojili lutriju u ljubavi i da nema nikakve dvojbe u nama da ne postoji nitko drugi poput onoga kome smo dali svoje srce.

Muškarac nikada neće odustati od žene koja je ljubav koja se događa jednom u životu i obrnuto.

Ne kažem da će to biti lako, ali tako je s ljubavnim pričama – ne želimo da bude lako. Nitko od nas ne ide u kino da bi gledao sretan završetak na početku filma. Umjesto toga, volimo značajne preokrete, kada se sve čini izgubljenim i sva nada je minimalna.

Velike ljubavne priče nisu velike zbog toga koliko lako su se stvari događale u njima, već zbog poteškoća koje su njeni akteri prebrodili kako bi ljubav funkcionirala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh