Svaštara

“Koga vi pravite budalom”: Supruga poznatog hrvatskog fudbalera ljuta zbog 90 eura računa za vodu

Provjeravajte svoje račune za vodu jer ovo što oni rade je teški bezobrazluk. Dobrodošli u Hrvatsku gdje račun za vodu koju nisi koristio iznosi 691,66 kuna. E, Hrvatska moja, prevaro, komentarisala je jučer na društvenoj mreži ljutita Ivana Vida (24).

Domagoj i Ivana Vida - Facebook

Supruga poznatog hrvatskog fudbalera Domagoja Vide (28) i bivša Kraljica Hrvatske požalila se prijateljima na grešku s računom za vodu i pokazala mailove koje je poslala Vodoopskrbi i odvodnji u Zagrebu.

“Napisali ste mi litaniju, a niste ništa pametno rekli. Ako sam napisala da u zgradi cijev nigdje nije pukla, da voda iz kotlića ne curi i da sedmi mjesec nisam boravila apsolutno niti jedan dan u stanu, postavlja se pitanje koga vi pravite budalom”, pitala je Ivana Vodoopskrbu. Dodala je kako im šalje račun za august koji iznosi 80,07 kuna što je u redu jer je ni taj mjesec nije bilo.

“Ako je pukla cijev i ovo sve što vi navodite da bi moglo biti pitanje je sljedeće: ‘Zašto je račun za osmi mjesec 10 puta manji?’ Bilo bi logično da je sličan računu od prethodnog mjeseca. Izvolite izaći na teren i provjeriti stanje brojila jer ovaj račun od 691,66 kuna za sedmi mjesec neću i ne želim platiti”, upozorila je Vida.

“Tipična hrvatska prevara. Pa ako prođe – prođe. Evo, nažalost kod mene 10 puta veći račun nije prošao. Preduzmite mjere i malo bolje obavljajte svoj posao”, rekla je Ivana. Dodala je kako su odgovori Vodoopskrbe da su instalacije krive presmiješni.

“Nemoj me samo lagati, petljati, muljati. Bljak”, istakla je bivša Kraljica Hrvatske. Tvrdi kako obitelj Vida ne namjerava podmiriti račun, pa će se vidjeti negdje na nekom mjestu s tužbama, piše “24sata“…

“A ljudi koji očitavaju brojila očito ne znaju pisati stvarne brojeve s brojila, pa ljudima platite liječnički pregled uključujući i pregled kod okuliste”, zaključila je Ivana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh