Svaštara

Sedmični horoskop za period od 9. do 16. septembra 2018.: Nova poznanstva i priliv novca do kraja sedmice

Veliki uticaj planeta i mladog Mjeseca ove sedmice će donijeti promjene sudbine!

Horoskop - Srpskacafe.com

OVAN (21.3. – 20.4.)

Ljubav

Pozicija Venere u Škorpiji, vladaoca astrološke kuće ljubavi u znaku se*sualnosti čini vaš erotski život bogatijim. Sredinom sedmice, u vrijeme mladog Mejseca, udvaraće vam se osoba koju poznajete sa posla, a oko 10. septembra, može da vas zainteresuje neki Bik, Vaga ili Riba čije zanimanje podrazumijeva prisustvo u javnosti, pišu “Novosti“.

Posao

Vaš vladalac Mars, simbol akcije, 11. septembra ulazi u Vodoliju, simbol više sile, opominjući vas da izbjegavate rizične finansijske transakcije, podizanje kredita i nepotrebne troškove. Sredinom perioda, saradnja sa strancima može da bude dovedena u pitanje, zbog neočekivanih okolnosti.

Zdravlje

Izbjegavajte slatkiše.

BIK (21.4. – 21.5.)

Ljubav

Zbog pozicije vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi u sedmom astrološkom polju, očekuju vas interesantni susreti i poznanstva. Oko 10. septembra moguć ulazak u vezu sa umetnikom, sportistom, dizajnerom. Konjunkcija Mjeseca i Jupitera, krajem perioda, najavljuje udvaranje osobe koju poznajete preko poslovnih kontakata. Izbjegavajte rasprave sa partnerom.

Posao

Trigon između Jupitera u vašem znaku i Neptuna, donosi vam novčane dobitke preko saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. U vreme mladog Mjeseca, već početkom perioda, rastu šanse za obnovu kontakata sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Zdravlje

Osjetljivi reproduktivni organi.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Ljubav

Pozicije Venere, planete ljubavi i vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacije, donosi vam popularnost, naročito kod suprotnog pola. Oko 10. septembra, očekuju vas nova poznanstva i susret sa Vagom, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Krajem sedmice, Vodolija vam šalje SMS, a Rak misli na vas.

Posao

Poslije 11. septembra, ulaskom Marsa u Vodoliju, otvaraju vam se nove mogućnosti za saradnju sa strancima, ukoliko radite u zdravstvu, bavite se privatnim biznisom ili nekim vidom uslužne djelatnosti. Krajem perioda, kada se Mjesec približava Jupiteru u znaku finansija, izbjegavajte nepotrebne troškove.

Zdravlje

Potreban vam je odmor.

RAK (22.6. – 22.7.)

Ljubav

Venera, simbol ljubavi u astrološkom polju ljubavi nagoviještava mogućnost romanse sa nekim vodenim znakom. U vrijeme mladog Mjeseca, vašeg vladaoca, početkom sedmice, može da vas zainteresuje neko sa kim namjeravate da započnete poslovnu saradnju, Škorpija ili Riba. Jarac misli na vas, Rak vam šalje SMS.

Posao

Jupiter u polju ljubavi i kreativnosti pod uticajem Neptuna, planete mašte donosi vam inspiraciju, ako ste umetnik, dok napeti aspekti sa Uranom opominju da izbegavate nepotrebne troškove. Ulazak Marsa, planete akcije u osmu kuću, 11. septembra, opominje da obratite pažnju na finansije i konkurenciju.

Zdravlje

Problemi sa reproduktivnim organima.

LAV (23.7. – 22.8.)

Ljubav

Venera, planeta ljubavi u osmom zodijačkom znaku nagoviještava mogućnost ulaska u vezu sa nekim ko je zauzet. Mars, planeta akcije i se*sualnosti, 11. septembra ulazi u vašu astrološku kuću ljubavi donoseći vam susret sa mlađom osobom na kraćem putu ili predavanju. Izbjegavajte rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Strijelac vam šalje SMS.

Posao

Aspekti Jupitera, planete ekspanzije u četvrtom polju i Merkura, vladaoca polja novca koji simbolizuje biznis i komunikaciju, pod uticajem Neptuna, upozoravaju da ne bi trebalo da žurite sa kupoprodajom nekretnina. Novac polako pristiže, krajem nedelje, naročito ako ste privatnik.

Zdravlje

Potreban vam je odmor.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Ljubav

Sa vladaocem Merkurom u vašem znaku, popularni ste i omiljeni kod suprotnog pola. Na kraćem putu moguć susret sa osobom koja radi u nekoj stranoj firmi. Tranzit Marsa preko Vodolije, poslije 11. septembra donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga već poznajete. Preko društvene mreže možete da upoznate nekog Raka.

Posao

Sa Jupiterom u vašoj astrološkoj kući kraćih putovanja i dokumentacije, kontakata sa strancima, veće su šanse da obnovite ili proširite saradnju sa njima, ali ipak obratite više pažnje na određene tačke ugovora. Pozicija Venere, planete novca, donosi vam zaradu preko honorarnih poslova.

Zdravlje

Provjerite krvnu sliku.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Ljubav

Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, nagoviještava mogućnost ulaska u tajnu vezu s nekim koga poznajete preko posla. Pozicija Marsa, planete koja upravlja vašim ljubavnim životom u Vodoliji, znaku koji zahvata astrološko polje ljubavi, poslije 11. septembra, najavljuje uzbuđenja na emotivnom planu. Krajem sedmice, mogu da vam se dopadnu dva interesantne osobe.

Posao

Pozicija Merkura u odnosu na tranzit Mjeseca, tokom ovog perioda, najavljuje uvećanje prihoda, ukoliko se bavite umjetnošću ili ako vaše zanimanje ima veze sa medijima. U drugoj polovini perioda, trebalo bi da se klonite nepotrebnih troškova.

Zdravlje

Izbjegavajte ljutu i začinjenu hranu.

ŠKORPIJA (23.10. – 22.11.)

Ljubav

Vaš vladalac Mars, planeta akcije, 11. septembra ulazi u Vodoliju, zbog čega bi trebalo da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako ste u braku ili vezi. Jedan Strijelac misli na vas, a Vaga vam šalje SMS. Mjesec ulazi u vaš znak 13. septembra uveče, donoseći vam neočekivan susret sa zauzetom osobom.

Posao

Venera, planeta novca u vašem astrološkom polju ličnosti a Neptun u polju kreativnosti, tokom cijelog perioda, donesi vam uvećanje prihoda, ako se bavite umjetnošću ili sportom. Mars ulazi u Vodoliju 11. septembra otvarajući vam nove mogućnosti saradnje sa strancima, a harmonični aspekti Jupitera nove kontakte sa strancima.

Zdravlje

Više šetajte.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav

Pozicija Venere, planete ljubavi u polju tajni lako može da vas odvede u paralelnu vezu, naročito ako ste u braku. Poslije 11. septembra, ulaskom Marsa u Vodoliju, naći ćete se u dilemi za koga od dvije podjednako zanimljive osobe da se opredijelite. “Spoj” vašeg vladaoca Jupitera i Mjeseca, 13. septembra, donosi vam susret sa osobom koja često putuje.

Posao

Aspekt između vaših vladalaca Jupitera i Neptuna, planeta prosperiteta i prevara, donosi uspjeh umjetnicima, naučnicima i sportistima. Novac vam pritiče preko paralelnih ili honorarnih poslova. Ipak, u drugoj polovini sedmice, izbjegavajte rizične finansijske transakcije.

Zdravlje

Rekreirajte se.

JARAC (22.12. – 20.1.)

Ljubav

Susret sa Vodolijom, poslije 11. septembra, može da se pretvori u nešto ozbiljnije. Osoba sa kojom ste nekada bili bliski, krajem perioda, ponovo ulazi u vaš život, naročito ako se radi o osobi koja često putuje zbog posla. Aspekti vladaoca vašeg znaka upozoravaju da izbjegavate rasprave sa partnerom, ako ste u braku ili dužoj vezi.

Posao

Venera u harmoničnom aspektu s vašim vladaocem Saturnom, donosi vam mogućnost zarade preko saradnje sa strancima. Mars, planeta akcije, ulazi u astrološko polje posla, sredinom sedmice, donoseći vam priliv novca preko poslova sa partnerima iz neke prekookeanske zemlje. Igrajte igre na sreću.

Zdravlje

Moguće reumatske tegobe.

VODOLIJA (21.1. – 19.2.)

Ljubav

Ulaskom Marsa u vaš znak, 11. septembra, raste vaša popularnost kod suprotnog pola. Klonite se jednog Ovna koji zloupotrebljava vašu naklonost, naročito ako ste muški predstavnik znaka. Pozicije Merkura sredinom sedmice povoljno utiče na vašu komunikaciju s partnerom, ako se radi o nekom vazdušnom znaku.

Posao

Sa Venerom, simbolom novca u astrološkom polju karijere, budite oprezniji ako planirate saradnju sa strancima. Klonite se rasprava sa ženama. Izbjegavajte rizične finansijske transakcije. Aspekti vašeg vladaoca Jupitera najavljuju mogućnost obnove saradnje sa strancima, ali izbjegavajte kupoprodaju nekretnina.

Zdravlje

Posjetite zubara.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Ljubav

Aspekti Venere, planeta ljubavi u vašoj devetoj astrološkoj kući najavljuju mogućnost avanture na nekom kraćem putu ili mogućnost usavršavanja u inostranstvu. Sa Merkurom u Djevici, možete da dobijete bračnu ponudu, ukoliko ste u dužoj vezi. Poslije 11. septembra, moguć ulazak u strastvenu romansu sa zauzetom osobom, moguće nekom Škorpijom ili Jarcem.

Posao

Aspekt između vladalaca vašeg znaka, Neptuna i Jupitera, najavljuje mogućnost napredovanje u karijeri, što se posebno odnosi na predstavnike vašeg znaka koji se bave arhitekturom, građevinom ili dizajnom. U vreme mladog Mjeseca, početkom sedmice, izbjegavajte nepotrebne troškove.

Zdravlje

Moguć pad imuniteta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh