ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Svaštara

9 razloga zašto je žena rođena u znaku “Ovna” fenomenalna

Prvi znak horoskopa, ovan, povezuje se i sa buđenjem prirode nakon uspavane zime odnosno proljećem na sjevernoj Zemljinoj hemisferi. Ukoliko ste rođeni između 21.03. i 19.04. vi ste rođeni u znaku ovna.

Žena u znaku "ovna" - Ilustracija/Blogspot.com

Iako vas možda neki mogu smatrati ćudljivim, nestrpljivim i impulsivnim, činjenica je da vi posjedujete karakteristike koje vas čine apsolutno fenomenalnim. Sljedećih devet su dokaz toga, piše “Minimagazin“…

Optimističnost

Podrazumijeva se da je ova osobina veoma bitna u životu. Svako želi da se druži sa optimističnim osobama, jer one jednostavno šire pozitivnost i ulijevaju povjerenje. Upravno takva je žena rođena u znaku ovna.

Hrabrost

Ne postoji nešto što će uplašiti ženu rođenu u znaku ovna, jer ona je neustašiva. Ona čvrsto i hrabro drži svoju poziciju. Hrabrost je u njenoj krvi. Nije je briga šta drugi misle. Ukoliko vjeruje u nešto, ona će svoje stajalište podupirati pa čak i da izazove gnjev cijelog svijeta.

Iskrenost

Žena rođena u ovom znaku vjeruje da je iskrenost najbolja politika. Ono što misli to i kaže. Ukoliko vam ima nešto reći, neće se libiti da to i uradi.

Snaga

Kada žena u znaku ovna nešto odluči teško ćete joj promijeniti mišljenje. Takođe, ne možete je “slomiti” i natjerati da prizna poraz. Ona je dovoljno snažna da stoji iza sebe i svojih odluka. Takođe, dovoljno je jaka i da se suoči sa najvećim problemima i bolom na svijetu.

Nezavisnost

Ženi rođenoj u znaku ovna nije potreban neko ko će se brinuti o njoj. Ona se veoma dobro brine o sebi. Ona nije neko ko je zahtjevan. Njena snaga i hrabrost čine je nezavisnom.

Liderstvo

Lider bi trebalo da bude dovoljno hrabar da se suoči s ljudima, dovoljno snažan da stoji iza svojih odluka, nezavisan da funkcioniše samostalno i dovoljno optimističan da motiviše druge. Žena rođena u znaku ovna posjeduje pomenute karakteristike i upravo to je čini odličnim liderom.

Dobrodušnost

Srce žene rođene u znaku ovna ispunjeno je dobrotom, saosjećanjem i velikodušnošću. Ona uvijek pomaže onima koji su u nevolji. Kada nešto daje ne očekuju ništa zauzvrat. Ova karakteristika je izdvaja od drugih žena.

Strastvenost

Kada žena rođena u znaku ovna voli ona je spremna na sve da usreći osobu koju voli. Ona je uvijek spremna da žtrvuje sve i svašta za osobu do koje joj je stalo. Njena ljubav ispunjena je strašću i toplinom.

Odanost

Ona je pravi i istinski prijatelj. Uvijek će vam “čuvati” leđa i biti na vašoj strani bez obzira na sve. Nikada vas neće izdati i zaista je prijatelj kojeg želite imati u svom životu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh