ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Svaštara

Evo kakve vas muke čekaju po horoskopu u prvoj polovini 2018. godine

Svi ćemo se potruditi da što prije zaboravimo godinu za nama. 2017. godina nije donijela mnogo toga dobrog i svi znaci Zodijaka su se borili sa sopstvenim poblemima i demonima. Odahnuli smo kada joj je konačno došao kraj, ali moramo biti opezni.

Horoskop - Balkanspress.com

Godina pred nama je puna izazova, a u njenoj prvoj polovini svi ćemo se boriti sa nekim izazovima i iskušenjima. Bolje spriječiti nego liječiti, zato pogledajte šta možete da očekujete u ovoj godini.

Ovan

Imat ćete krizu srednjih godina i preispitivat ćete svoje izbore u karijeri. Provest ćete noći pitajući se da li idete pravim pute ili ste negdje skrenuli sa kursa. Pitat ćete se da li da i dalje jurite novac i sigurnost, ili da raširite krila i slijedite svoju strast i da li postoji način da postignete sve odjednom, piše “Fokuzz“…

Bik

Donijet ćete odluku da li da ostanete u tome što teško možete nazvati vezom ili da razbijete začarani krug u kome se partner dobro ponaša prema vama nekoliko sedmica, a onda nestane u akciji. Morat ćete da odlučite da li ćete ga postaviti na svoje mjesto, otići bez riječi ili dopustiti da vas i dalje tretira kao rezervni plan.

Blizanci

Zaljubit ćete se u nekog vama bliskog. Znali ste da će se to jednom dogoditi, jer ste dugo obuzdavali osjećanja. Kada poklonite srca jednom drugom (uz nekoliko bolnih stvari u tom procesu), morat ćete da odlučite da li vam ta osoba vrijedi toliko da se potudite da održite vezu ili je apsolutno toksična i ne zaslužuje mjesto zauvijek u vašem životu.

Rak

Borit ćete se sa sopstvenim odrazom. Biće dana kada će vas sopstvene nesigurnosti pojesti živog. Dana kada ćete željeti da izgledate drugačije. Kada ćete željeti da ste neko drugi. Ipak dostići ćete tačku kada ćete prestati da tretirate sebe kao gubitnika, jer će to uticati na vašu karijeru i vezu. Onda ćete morati da naučite kako da se ophodite prema sebi. Morat ćete da naučite glas u vašoj glavi da vas voli.

Lav

Borit ćete se sa sopstvenom prošlošću. Neko iz ranijih godina ponovo će vam ući u život, a vi nećete znati kako da se sa njim izborite. Nećete biti sigurni da li da dočekate tu osobu raširenih ruku ili da ignorišete njene pokušaje da se ponovo poveže sa vama. Biće vam potrebno malo vemena da shvatite koji je najbolji potez, jer ste već stvorili novi život, dobar život, život bez nje.

Djevica

Borit ćete se sa svojim rasporedom. Pokušavate da uradite sve. Pokušavate svima da udovoljite. Ali, sada kada ste stariji, shvatate da je to nemoguće. Biće vam teško da izbalansirate karijeru, prijateljstvo, porodicu i ljubav u prvoj polovini 2018. godine. Morat ćete da žrtvujete neke stvari koje volite, razočarate neke ljude koje volite, da biste postigli sve što imate zacrtano.

Vaga

U prvoj polovini 2018. godine, borit ćete se sa finansijskim problemima. Daćete sve od sebe da uštedite novac kako biste priuštili život iz snova, ali to će biti teško kada se pojave iznenadni poblemi i morate da potrošite stotine i stotine eura neočekivano. Morat ćete da peskočite neko putovanje ili večeru kako biste imali dovoljno novca na računu za buduće hitne slučajeve.

Škorpija

Borit ćete se sa svojim zdravljem. Stalno govorite sebi da ćete početi da vježbate i da se hranite zdravije, ali vam je teško da to i ostvarite. Iscrpljujete se nekoliko sedmica, a onda se nekoliko sljedećih opuštate sa bjednim izgovorima. Biće vam potrebno nekoliko mjeseci da pronađete ritam koji vam odgovara.

Strijelac

Borit ćete se sa svojim besom. Dugo držite u sebi neka osjećanja. U prvoj polovini 2018. godine, ili ćete prestati da odugovlačite i suočiti se sa svojom problemima, ili ćete se prepustiti autodestruktivnim navikama kao što su opijanje, previše rada, previše spavanja. Ili ćete pokušati da popravite ono što je slomljeno, ili da pobjegnete kako god je moguće.

Jarac

Borit ćete se sa svojim osjećanjima. Ponosni ste na svoju nezavisnost, preživljavane, ali neko će vas ubjedite da spustite svoj štit. Bićete zarobljeni između želje da predate srce i želje da pobjegnete što dalje kako biste se spasili. Nećete znati šta da radite, jer nikada niste ovako nešto osjećali prema nekom.

Vodolija

Borit ćete se sa egzistencijalnim pitanjima. Pitat će se da li vaš život ima svrhu, da li ste je ispunili ili proćerdali život. Tokom prve polovine 2018. godine, pustit ćete da vrijeme prolazi ne radeći ništa korisno. Morat ćete da pronađete nešto što će vam probuditi strast kako se ne bi više osjećali izgubljeno.

Ribe

Tokom prve polovine 2018. godine, borit ćete se sa samoćom i učinićete neke stvari na koje nećete biti ponosni kako bi to osjećanje nestalo. Možda ćete stupiti u kontakt sa bivšim partnerom. Možda ćete se upustiti u vezu sa nekim za koga ćete od početka znati da je pogrešan. Međutim, na kraju ćete ipak shvatiti da je bolje biti sam nego u lošem društvu. Onda ćete naučiti kako da budete sami.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh