ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Svaštara

Ostavio je suprugu zbog mlađe – zatim je upalio TV i idući dan skoro dobio infarkt

Zamislite da ste u brakorazvodnoj parnici, ostavljate svoju suprugu zbog mlađe partnerice, a zastim saznate da je vaša supruga osvojila loto listić? Kako biste vi tu reagovali, dragi čitaoci?

Tužan muškarac - Srbijadanas.com

Upravo se to desilo u Holandiji, kada je jedna žena iz Holandije kupila loto listić, a zatim saznala da je dobila džek pot vrijedan čak 2,1 milion eura. Dobila je to dok joj je trajala brakorazvodna parnica, ali ona nije očekivala da će sud da presudi u njenu korist, prenosi “Nostalgično“…

Mnogo se iznenadila kada je saznala da je sud u Holandiji odlučio da dodijeli sav novac njoj, odnosno da ona ne mora da dijeli sa svoim suprugom.

Popis imovine je podnio bračni par koji će dijeliti kada su se razvodili, tako je napisano u amsterdamskom sudu, pošto su oni podnijeli razvod 2014. godine 20. oktobra, a razvod je tek pao 2015. godine.

Ona je za Novu Godinu osvojila taj veliki džek pot od preko dva miliona. Sudija je rekao da ima uvid u sve ovo, odnosno zna da je holandski par odlučio da sve dijeli između sebe, ali pošto je ovo bilo u brakorazvodnoj parnici, pošto je supruga napuštena od strane svog muža koji je otišao za mlađom, ona s njim ne mora ništa dijeliti.

Na kraju je ostalo da se vidi sa koje je kartice plaćeno, da li je plaćeno sa njene ili njegove… I to su na kraju utvrdili, da je ona platila svojom karticom tako da će njoj ostati sav dobitak.

Ono što će oni dijeli između sebe je imovina koju su prijavili ranije, a ona iznosi u vrijednosti od samo 10 hiljada eura.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh