Svaštara

IZNAJMILI KUĆU STUDENTU, NISU NI SANJALI DA ĆE IM OVO PRIREDITI

Bračni par koji je svoju kuću iznajmio studentu na Airbnbu tvrdi da su im gosti napravili gotovo 19 hiljada dolara štete.

Kuća - ABC news

Chelsea i Tim McGovern iz San Antonija u Teksasu (SAD) 2. februara iznajmili su kuću mladiću koji je tokom svog boravka kod njih navodno napravio zabavu za 300 ljudi.

Chelsea nije mogla zaustaviti zabavu, iako mu je svjedočila iz vlastite kuće koja se nalazi u istoj ulici. Kako piše ABC News, policija je nekoliko puta posjetila imanje, a zabava se pomalo stišala. Ali kad se par vratio na imanje, imali su šta vidjeti, prenosi “Index“…

“Cigarete su gašene po zidovima i sve je smrdjelo po marihuani i tjelesnim tekućinama”, rekla je, te dodala da nije sigurna jesu li pišali u kući, ali sigurna je da joj je popišan krevet.

Uništena kuća nakon zabave – Index.hr

Par vjeruje kako su troškovi razbijenog namještaja, čišćenja i popravaka te gubitak prihoda od drugih gostiju gotovo 19 hiljada dolara.

Chelsea je pozvala policiju koja je fotografisala štetu za dokazni materijal. Kontaktirala je i Airbnb koji su je tražili da dokumentuje štetu i priloži dokaze da je više od 15 ljudi posjetilo imanje tokom boravka gosta.

Uništena kuća nakon zabave – Index.hr

Ono što je još gore, gost im je ostavio tri zvjezdice, navevši kako je s Chelsea bilo teško komunicirati. Kako se poprilično opekla i nije sigurna hoće li i dalje iznajmljivati kuću, svojom pričom želi upozoriti druge iznajmljivače da budu na oprezu, ali i upozoriti goste da reda ipak treba biti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh