Svaštara

MJESEČNI HOROSKOP ZA MART 2018: Otkrijte plan sudbine za vaš znak ovog mjeseca

Mjesečni horoskop za ljubav, posao, novac i zdravlje – evo kakvu nam sudbinu zvijezde predviđaju u martu 2018. godine!

Horoskop - Blogspot.com

Advertisements

OVAN

 • Tema: Prosperitet na polju karijere i finansija.

Društveni život ovog mjeseca pada u prvi plan. Vaša nezavisnost i odlučnost u martu mjesecu doćiće do izražaja. Kreirajte svoju sudbinu prema sopstvenim prohtjevima, jer šta god poželite možete ostvariti samo ukoliko budete dovoljno uporni, piše “Alphapisces“…

Sjajan period za analizu dosadašnjih dostignuća, ali i grešaka koje ste načinili. Korigujte svoje dosadašnje metode i postavite sebi nove ciljeve. Vaša karijera će ovog mjeseca biti vođena ličnim ambicijama, a vaša energičnost biće na zavidnom nivou.

Uticaj planeta na finansijsku situaciju je povoljan. Mogući su dodatni finansijski prihodi.

Osjećaj nezavisnosti vas može dovesti u sukob sa članovima porodice. Komunikacija i kompromis su ključni za rješavanje porodičnih problema.

Lagano sklapate prijateljstva sa pripadnicima suprotnog pola. Ukoliko niste u vezi, ona vam neće ni biti cilj ovog mjeseca.

Nakon 21. marta zdravlje je odlično, a nakon 24. marta bićete još energičniji. Savjetuje se da svoju energičnost kanališete u produktivnost.

BIK

 • Tema: Povoljni finansijski izgledi, porodični sukobi.

Karijera će ovog mjeseca igrati važnu ulogu. Izbjegavajte prilagođavanje drugim ljudima i situacijama, već dopustite da se oni prilagode vama. Pratite svoju intuiciju. Možete očekivati podršku kolega sa viših pozicija, kao i unaprijeđenje i veće novčane prihode. Takođe, možete očekivati i podršku od strane svoje porodice.

Planetarni aspekti prognoziraju radikalne promjene na polju finansija u odnosu na prethodni mjesec. Kretanje Merkura utiče na vašu finansijsku situaciju u pozitivnom smislu. Porodica i prijatelji podstiču vaše poduhvate, što vam pomaže da ostvarite svoje ciljeve.

Ukoliko ste u braku ili vezi, ljubavni život je harmoničan do 20. marta, nakon čega dolazi do izvjesnih turbulencija.

Masaže i nove fitnes rutine će biti korisne.

BLIZANCI

 • Tema: Finansijski prosperitet

Dinamičnost je karakteristika koja kod vas dominira ovog mjeseca. Postepeni, ali sigurni, napredak je izvjesan. Vaše vještine u oblasti komunikacije značajno se poboljšavaju zahvaljujući uticaju planete Merkur, zbog čega bi trebali biti vrlo efikasni u postizanju zadatih ciljeva.

Ukoliko tragate za novim poslom, planetarni aspekti vam neće biti pretjerano naklonjeni.

Finansijski aspekat je povoljan. Prihodi mogu biti dodatno poboljšani u prvoj polovini mjeseca, ali i rashodi u drugoj.

Odnosi sa partnerom biće problematični do 21. marta. Povjerenje, tolerancija i iskrenost su tada ključni. Nakon toga, harmonija i ljubav će dominirati.

Krug prijatelja će se povećavati ovog mjeseca i sticaćete brojne kontakte. Tokom druge polovine mjeseca, moguće je da ćete pojedina prijateljstva staviti na test.

Ukoliko niste u vezi, ljubav možete naći u krugu prijatelja ili na nekim kulturološkim dešavanjima.

Nemojte se ptrpavati poslom, budite umjereni. Redovna fizička aktivnost je poželjna.

RAK

 • Tema: Polje karijere i finansija su u prvom planu.

Iskoristite svoju prilagodljivost i društvenost kako bi postigli svoje ciljeve. Izvjesno je putovanje u inostranstvo u poslovne i privatne svrhe ukoliko se prethodno dobro organizujete. Napredovanje na polju karijere možete očekivati nakon 21. marta.

Ovo je povoljan period za upisivanje nekog kursa, budući da ćete biti u prilici da iskoristite vještine koje budete stekli.

Finansijska situacija je povoljnija nakon 24. marta. Povećani prihodi očekuju su sa strane karijere. Takođe, podrška autoriteta donosi nove finansijske mogućnosti.

Ukoliko ste u vezi harmonija vlada poljem ljubavi sve do 20. marta, nakon čega su moguće nesuglasice. Ukoliko ste sami bićete preokupirani svojom karijerom, te ni nećete imati nešto mnogo vremena da se posvetite ljubavnim pitanjima.

Zdravlje je odlično do 21. marta, nakon čega se savjetuje da povedete nešto više računa o sebi.

LAV

 • Tema: Finansije i ljubav u prvom planu.

Fokus pada na polje karijere. Svoje ciljeve ostvarujete uz pomoć porodice i prijatelja. Bićete skloniji prilagođavanju drugim ljudima i situacijama nego inače, što vam može doneti određene beneficije. Zahvaljujući vašim kontaktima izvjesno je poboljšanje društvenog statusa i finansija, a da pritom ulažete minimalan trud. Merkur ovog mjeseca ima pozitivan uticaj na vaše finansije. Planovi i projekti na kojima ste strpljivo radili sada će se isplatiti.

Dodatne novčane prihode iskoristite za izmirivanje zaostalih računa.

Planetarni aspekti su povoljni i kada je riječ o ljubavi. U potencijalnom partneru tražite savršenstvo, budući da želite nešto što će trajati. Venera vam je naklonjena i otvoreniji ste za sklapanje novih prijateljstava i romantičnih odnosa. Ljubav možete pronaći među svojim kolegama.

Imate puno energije. Poželjna je detoksikacija organizma.

DJEVICA

 • Tema: Berićetan mesec na polju ljubavi i finansija.

Vaša karijera i ambicije padaju u prvi plan. Vaši planovi i dešavanja su prilagođeni drugim ljudima. Imaćete prilike za napredovanje na polju karijere i finansija. Nakon 21. marta, poboljšanju finansijske situacije umnogome doprinosi vaš partner. Takođe, moguće je povećanje prihoda iz neočekivanih izvora u drugoj polovini marta. Novčana ulaganja daće profitabilne ishode.

Ovog mjeseca Saturn, Sunce i Merkur vrše pozitivan uticaj na vaš privatni život. Partneru ćete posvetiti više pažnje nego inače i bićete spremni da izađete iz svoje zone komfora. Vaša komunikacija će biti izuzetno prijatna.

Povedite više računa o svom zdravlju do 20. marta.

VAGA

 • Tema: Prilično turbulentan mjesec.

Mart je idealan mjesec da se posvetite svom emotivnom životu. Interesi drugih biće prioritet ovog mjeseca. Ovo će vam odgovarati i nećete imate problema da sarađujete kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Biće potrebno da iskažete više posvećenosti i truda u pojedinim segmentima vašeg života. Ne zaboravite, porazi su stubovi pobjede.

Suočićete se sa brojim izazovima i poteškoćama na polju karijere, jer će vam biti dodijeljene dodatne odgovornosti.

Finansijska situacija je delikatna do 21. marta, nakon čega dolazi do značajnog poboljšanja. Planetarni aspekti ovog mjeseca će vas primorati da smanjite svoje troškove.

Na polju ljubavi kompromis igra najveću ulogu, ukoliko budete u mogućnosti da sa partnerom dođete do kompromisnog rješenja, nećete imati većih turbulencija. Ako svoju drugu polovinu još uvijek niste pronašli, sada ćete imati prilike. Iako, ako utvrdite da odnosi ne napreduju shodno vašim očekivanjima, bez problema ćete izaći iz date priče.

Priuštite sebi dovoljnu količinu odmora.

ŠKORPIJA

 • Tema: Karijera podložna promjenama, finansijski prosperitet.

Testirate svoje društvene sposobnosti u cilju postizanja uspjeha na polju karijere. Uspjeh će biti diktiran od strane situacija nad kojima nećete imati kontrolu. Ovo je idealan mjesec za retrospektivu dosadašnjeg napredka.

Moguće su promjene na polju karijere u vidu sticanja novih iskustava. Imaćete brojne poslone ponude, a porodica može biti izvor mnogih.

Sa finansijskog aspekta, mart je povoljan mjesec za vas. Dodatni finansijski prihodi mogući su zahvaljujući članovima porodice. Ulaganje u rizične poduhvate imaće profitabilan ishod. Pravna pitanja se mogu riješiti nakon 20. marta.

Ljubav će ovog mjeseca najviše okupirati vašu pažnju. Zabava i uživanje će biti najinteresantniji za vas. Ukoliko niste u vezi, izvjesne su brojne romantične prilike. Stare ljubavi mogu pokušati da se vrate.

Zdravlje odlično.

STRIJELAC

 • Tema: Finansije diktiraju članovi porodice.

Događanja na polju ljubavi u ovom mesecu dominiraju u odnosu nad karijerom. Nakon 21. marta, nivo energije značajno raste. Bićete raspoloženi za razne aktivnosti predvođene ličnim zadovoljstvom.

Ovo je period kada imate poteškoća da svoju nezavisnost uskladite sa prilagodljivošću. Sarađivanje i komunikacija biće ključni u cilju izbjegavanja nesporazuma.

Svoje životne ciljive ostvarićete samo ukoliko se maksimalno potrudite. Možete očekivati finansijski prosperitet, koji može biti zasnovan na poduhvatima vezanim za porodicu, ali i povećanje troškova. Trudićete se da udovljite članovima porodice znacima pažnje. Takođe, novac ćete ulagati u kuću.

Zbog uticaja Jupitera i Merkura biće zanimljivih dešavanja na polju ljubavi. Zahvaljujući svom šarmu privlačite romantične partnere. Ukoliko ste u vezi, možete očekivati neko kratko putovanje sa svojim partnerom nakon 21. marta.

Redovno bavljenje sportom donosi više energije za druge poduhvate.

JARAC

 • Tema: Berićetan mjesec na svim aspektima.

Porodični problemi igraju značajnu ulogu u vašem životu ovog mjeseca. Ukoliko budete pratili svoju intuiciju postići ćete sve što budete željeli. Neće biti potrebe da se prilagođavate drugim ljudima i situacijama. Dešavanja na polju karijere odvijaće se ubrzanim tempom i bićete zadovoljni napredovanjem koje ste postigli za kratak vremenski period.

Planetarni aspekti ukazuju na finansijski uspjeh bez mnogo napora. Budite inovativni.

Pozicija Venere i Mjeseca će vas ovog mjeseca činiti šarmantnijim i privlačnijim. Ako ste emotivno zauzeti, predstoji vam uživanje sa partnerom na nekom idiličnom mjestu. Ukoliko svoju drugu polovinu još uvijek niste pronašli, za to ćete imati priliku ovog mjeseca i to u svom neposrednom okruženju.

Zdravlje može biti očuvano uz dovoljnu količinu odmora, ali i fizičke aktivnosti.

VODOLIJA

 • Tema: Karijera i posao u prvom planu.

Fokus pada na emotivna i porodična pitanja. Emocionalna stabilnost će umnogome pomoći vašoj karijeri. Nezavisnost i dominantni stav ovog mjeseca doprinosi vašem uspjehu. Slijedite svoju intuiciju i drugi će se prilagođavati vama.

Ukoliko studirate, aspekti Jupitera i Urana donose vam prosperitet. Uspjeh je zagarantovan i onima koji se bave marketingom ili novinarstvom.

Pravilnim raspoređivanjem novca nećete imati većih finansijskih problema. Partner će biti okupiran ličnim finansijskim izdacima, te nemojte očekivati podršku što se tog aspekta tiče. Očekujte finansijske prilive iz više različitih izvora, poput nekog nasljedstva ili promocija. Izvjesna su nova partnerstva.

Ovog mjeseca biće vam potrebno nešto vise strasti i romanse u ljubavi. Komunikacija i kompromis su ključni. Nešto lakša i povoljnija situacija očekuje vas nakon 21. marta, kada možete ući u romantične odnose pune dinamičnosti i entuzijazma.

Zdravlje je odlično.

RIBE

 • Tema: Period uživanja u uspjehu.

Ovog mjeseca posvetićete se profesionalnim ciljevima, dodatnim kursevima i humanitarnim aktivnostima. Lični interesi biće važniji od interesa drugih. U poziciji ste da kontrolišete razne situacije i do svojih ciljeva dolazite na način na koji vi to želite. Problemi se mogu javiti na radnom mjestu, upravo zob tog autoritarnog stava.

Mart je mjesec akcije i dostignuća svojih ciljeva. Aspekti Marsa i Jupitera donose uspjeh na polju karijere. Ukoliko tragate za novim poslom, nešto povoljniji period biće nakon 20. marta. Takođe, povoljni aspekti Marsa dovode do neočekivanih novčanih prihoda. Ovo je period lakog sticanja bogatstva.

Ukoliko niste u vezi, imaćete prilike da u istu uplovite, usput držeći se svojih zacrtanih finansijskih ciljeva.

Savjetuje se redovno vježbanje i detoksikacija organizma.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh