Svaštara

Pakleni dani studenta I.K. koji je pronašao pramen kose i papirni smotuljak uvezan crvenim koncem!

Prošle subote je 23-godišnji student I.K. ispod jastuka pronašao papir sa slovom “S”.

Pramen kose - Magazin.ba

Advertisements

Na to se nasmijao, razmišljao koja bi to djevojka ili neko od drugova mogao da se sa njim šali. Tim prije što je toga dana raskinuo dugogodišju vezu sa djevojkom, koju je beskrajno volio. Preko noći je ohladio… postao druga osoba.

Nakon tog papirića, kojeg je ostavio na natkasni pored kreveta, sljedeći dan će I.K. otkrivati skoro nevjerovatne stvari, koje će ga dovesti do ludila. Na terasi će naći pramen ženske kose, a u svojoj torbi papir uvezan crvenim koncem, unutra perje – crno i bijelo, dlake, oljupina od jajeta. Uz sve to na papiru je bio nacrtan pentagram, piše “Aura“…

Odlučio se da sve to rješava samostalno. Čuo je da to ima veze sa magijom, pa je odlučio da sve to spali.

Međutim, dok je u žurbi pokušavao da nožem rasiječe konac oko onog smotuljka, umalo nije prst odsjekao. Krv je potekla, čak je ukrvavila i onaj pramen kose.

Sljedećih dana su počele skoro nevjerovatne tegobe u njegovom životu. Od ponoći do zore on dobija napade straha, histerije, čuje vrisak, a onda nježno šaputanje nepoznate žene.

Pokušava sa nekoliko iscjelitelja, astrologa i parapsihologa da se odlobodi ovih tegoba.

“Proljeće je odlično doba za magijske rituale. Ako je to našao u subotu, nije dobro, jer je subota rezervisana za operacije koje se tiču crne magije”, rekla je žena koja se predstavila kao Mirna.

Dodala je i da pentagram predstavlja satanu. Ovaj znak omogućava kontakt s višim silama.

“Pramen kose, koji nije njegov i slovo “S” na papiru, mogli bi označiti ime djevojke koja ga želi sa sebe”, kažu parapsiholozi.

“Ovo je posao za duhovne iscjelitelje, one koji uz pomoć vjerskih knjiga skidaju uroke, crnu magiju ili sihir”, kazala je Vidovita Džemila, koja nije željela otkrivati identitet djevojke od koje je sve ovo krenulo, ali je naglasila da ova magija nije činjena iz zla, nego iz požude za tim momkom.

Ona je ubijeđena da će I.K. uspješno pobijediti ovo zlo i da će se pomiriti sa svojom djevojkom.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh