Svaštara

Sedmični horoskop: Koga čeka ljubav, a kome je bolje da ne izlazi iz kuće

Pred vama je detaljan sedmični horoskop za period od 22. do 28. januara. Evo šta vam zvijezde najavljuju ove sedmice.

Ljubav na neobičan način - Twitter

Advertisements

OVAN

Hrana

Ove ćete se sedmice prilično trošiti i bilo bi dobro da pojačate svoju ishranu namirnicama koje su obogaćene gvožđem i magnezijumom. Prazne kalorije iz slatkiša, grickalica, šećera i tijesta samo će negativno uticati na vas – osjećaćete se tromo i bez snage, prenosi “Prva“…

Ljubav

Rasterećenje slijedi u emotivnim vezama i brakovima. Mars, planeta koja vlada vašim znakom, prelazi u Strijelca i vi ćete osjetiti priliv pozitivne i podsticajne energije. Dobar aspekt sa Venerom, planetom partnerstava govori o usklađenosti sa voljenom osobom. Doduše, i jedno i drugo ćete tražiti više vremena za sebe i druženje sa svojim prijateljima, ali će zato zajednički momenti biti ispunjeni dobrom komunikacijom i finim raspoloženjem. Slobodni Ovnovi će se zaljubljivati lako, a emotivnih prilika će biti više nego inače. Dolazićete u kontakt sa osobama koje su zanimljive i duhovite i koje vas neće opterećivati niti presirati. Veze započete u ovom periodu biće lake i lepršave, sa dosta živosti.

Posao

Za Ovnove se mnogo jače nego do sada otvaraju mogućnosti za pozitivne promjene po pitanju posla. Mogući su prelasci na drugo radno mjesto, pa čak i mijenjanje poslodavca. Pojedini će to uraditi mirno i isplanirano do posljednjeg detalja, ali ima i onih koji će u ovoj nedelji “pući” i dati otkaz. Ukoliko vas neke situacije guraju baš ka ovom načinu funkcionisanja, preporuka je da mirno i hladne glave bar pokušate da razmislite prije nego što “presiječete”. Jačanje kontakata sa stranim firmama.

Novac

U ovom periodu se može pojaviti više prilika za zaradu na brzinu, najviše kroz dodatne poslovne angažmane.

Zdravlje

U ovoj sedmici biste trebali da budete nešto oprezniji u saobraćaju, pogotovo ako ste često na putu. Takođe, rekreativcima i sportistima moguće su povrede, najviše nogu.

BIK

Hrana

Primjetili ste da se u posljednje vrijeme vaši apetiti samo pojačavaju i da ne uspjevate sebe baš uvijek da obuzdate kada su na stolu vaše omiljene namirnice. Za ovakav vid funkcionisanja postoji tendencija da se nastavlja i dalje, a vi samo vodite računa da ne pretjerate…

Ljubav

Mars tokom ove sedmice izlazi iz vašeg polja partnerstava i ponovo dolazi u protočan aspekt sa Venerom koja vlada vašim znakom, što će u emotivnim vezama i brakovima dovesti do smirivanja napetosti i tenzija, koje su u posljednje vrijeme baš bile prisutne. Sada se kompromisi mnogo lakše prave, a i vi ćete biti u neuporedivo boljem raspoloženju nego do sada. Za slobodne Bikove – u velikoj mjeri ste se i energetski i što se raspoloženja tiče “digli”, i rado provodite vrijeme sa prijateljima, u izlascima i nekim zabavnim aktivnostima. Mars iz vašeg polja strasti djeluje na vas u toj mjeri da će vam se pojavljivati osobe na koje reagujete “na prvu loptu”. Može biti ove sedmice nekih zanimljivih susreta i dešavanja.

Posao

Ova sedmica je naročito pogodna Bikovima koji rade sa strancima, ali i u državnom i javnom sektoru. Neke nove prilike i mogućnosti za saradnju se otvaraju i to prilično neočekivano. Bilo bi dobro da ne žurite sa odlukama i da date sebi vremena da razmislite. Ove sedmice je nešto jači tempo dešavanja u poslovnom segmentu, ali vi uspjevate da uhvatite korak i da se bez problema nosite sa obavezama koje imate. Doduše, sa mlađim kolegama možete imati povremeno nerazumjevanje i trzavice.

Novac

Sve vezano za finansijski segment vrlo promjenjivo funkcioniše tokom ove sedmice. Biće iznenadnih priliva, ali biće i troškova koje niste očekivali.

Zdravlje

Jednim djelom se osjećate bolje, ali pošto virusi još uvijek vrebaju – mlađi bi trebali da se potrude da ojačaju imunitet. Kod starijih Bikova – bolovi u zglobovima.

BLIZNACI

Hrana

Nervozni ste, pa to prenosite i u svoje navike po pitanju ishrane. Kao da nemate dovoljno vremena da natenane uživate u obroku kod kuće, već ćete uglavnom jesti “usput”. Ako je to ikako moguće, makar izbegavajte češće odlaske u pekaru i brzu hranu…

Ljubav

Merkur, planeta koja vlada vašim znakom, tokom ove sedmice je pod kvadratnim aspektom od strane Urana, pa bi bilo dobro da ne dozvolite da neke napetosti kod vas lično eskaliraju i da njima ugrozite odnos sa voljenom osobom. Imat ćete povremeno potrebu da se sa partnerom “pokačite”, neki put bez ikakvog razloga, ili pak oko sitnica koje su zaista nebitne. Probajte da energiju koja vas u ovom periodu “drma” prebacite na neku drugu stranu – trošite je kroz fizičke aktivnosti ili preko posla, a potrudite se da vaši emotivni odnosi ostanu stabilni. Ukoliko ste sami, bježat ćete od bilo kakve čvrste emotivne priče i sa uživanjem se upuštati u flertovanja sa više osoba. Pred vama je vrlo podsticajna i zanimljiva sedmica.

Posao

Ukoliko se situacije u poslovnom segmentu ne budu odvijale onim tempom koji vi priželjkujete, postaćete jako nervozni, požurivati druge, i svakako će biti vrlo teško raditi sa vama. Mars ove sedmice ulazi u vaše polje poslovnih partnerstava i u pozitivnoj simbolici ga možete iskoristiti najviše kroz pokretanje priča i rad sa strancima, državnim i obrazovnim institucijama. U nekom negativnom kontekstu – imaćete osećaj da se očekuje previše od vas i da vas saradnici pritiskaju bez razloga.

Novac

Ove će sedmice Blizanci imati šansu da zarade na brzinu. Prijedlog od strane prijatelja ili ponuda za neki kratak dodatni angažman može vam lijepo napuniti novčanik.

Zdravlje

Pod aspektom Urana ste, pa je potrebno biti obazriv i u saobraćaju, ali i u obavljanju dnevnih aktivnosti. Takođe, sportistima moguće povrede. U ovoj sedmici moguće su i temperature i virusne infekcije.

RAK

Hrana

U dobrom ste i podsticajnom raspoloženju tokom ovog perioda, ali ćete biti s vremena na vrijeme užurbani, pa možda nećete stići da baš obratite pažnju da jedete raznovrsno i kvalitetno. Pokušajte da makar doručak, kao najvažniji obrok, bude uvijek nešto bogatiji.

Ljubav

Rakovi u emotivnim vezama i brakovima ne bi trebali da nervozu koju “kupe” preko poslovnog segmenta, prenose u odnos sa voljenom osobom. A za tako nešto itekako postoje predispozicije tokom ove sedmice. Dakle, malo smanjite tu napetost i postoje velike šanse da ćete kroz dane koji su pred vama proći sa partnerom u jednom finom i podsticajnom raspoloženju. Ne otvarajte neke pretjerano ozbiljne teme, njih ostavite za narednu sedmicu. Oni koji su slobodni primijetit će da su ostavili jak utisak na nekog. Možda će druga strana u početku oklijevati da krene otvorenije prema vama, tako da je bar u tim početnim momentima, potrebno nešto malo više vaše inicijative.

Posao

Polje karijere je tokom ove sedmice jako naglašeno, i čini mi se da će se Rakovi vrlo ambiciozno upustiti u pokretanje nekih poslovnih priča. Stoji malo nervoze sa saradnicima i poslovnim partnerima, ali to će vam samo dodatno davati snagu da izgurate svoje ideje i zamisli. Ova sedmica može označiti da ulazite u period promjena koji ste toliko dugo očekivali. Sve počinje da se kreće mnogo brže nego inače. Možete krajem sedmice imati manji stres oko produžetka ugovora o radu. Ne brinite, ovo će biti regulisano.

Novac

Ni malo nije loša sedmica za zaradu, i od redovnih, ali i od bavljenja dodatnim poslovima. Ono što morate držati pod kontrolom su lični troškovi.

Zdravlje

Sve će se tokom ovog perioda vrtiti oko glave – moguće su glavobolje, problemi sa sinusima i krajnicima. Takođe, povremeno – nesanica.

LAV

Hrana

Lavovi bi trebali da uvrste u svoju ishranu više ribe, bilo da je ona riječna ili morska. Potrebne su vam nezasićene masne kiseline, ali i nešto više vitamina u ishrani, koje ćete pronaći najviše u južnom voću, ali i u domaćim salatama – kiselom kupusu, turšiji, krastavcima.

Ljubav

Planeta Mars tokom ove sedmice ulazi u vaše polje ljubavi, djece, zabave – što će pogodovati i zauzetim i slobodnim Lavovima. Kod ovih prvih – period je odličan za dogovore i pravljenje planova sa voljenom osobom, ali i za neuporedivo više zajedničkih aktivnosti – izlazaka, druženja sa prijateljima. Neki od vas čak mogu pokrenuti i priče u pravcu prinova ili se više okrenuti vaspitanju dece. U svakom slučaju – neke mračne i ozbiljne teme sada gurnite na stranu i više se posvetite voljenoj osobi. Slobodni Lavovi su ušli u period kada lako sklapaju nova poznanstva, kada ostavljaju veliki utisak na druge, ali i kada će primijetiti da se pripadnici suprotnog pola češće “vrzmaju” oko njih. Uživajte u pažnji koju dobijate sa svih strana.

Posao

Ni do sada situacija u poslovnom segmentu nije bila loša, a tokom ove sedmice će se dodatno popraviti. Jedina stvar koja će vam povremeno praviti problem jeste odnos sa kolegama i neke obaveze koje morate na dnevnoj bazi izvršavati. Sa kolegama će povremeno biti tenzija, a moguće je da će doći do promjena u vašoj dnevnoj rutini i da će vam biti teško da se prilagodite odmah. Sve ostalo je u redu – imate dobar kontakt sa poslovnim partnerima, a i privatnici će poboljšati svoje poslovanje.

Novac

Neke sume novca bi vas mogle iznenaditi tokom ove sedmice, a i lijepo vam popuniti novčanik. Poslušajte savjet – regulišite obaveze koje vučete već neko vreme….

Zdravlje

Malo turbulentna sedmica u zdravstvenom segmentu. Lako prehlade, lako povrede. Stariji bi trebali da obrate pažnju na zglobove, ali i na način ishrane.

DJEVICA

Hrana

Ove ćete sedmice izaći iz nekog svog uobičajenog modela kada je ishrana u pitanju. Imaćete manje vremena za sebe, pa će obroci biti neuravnoteženi, neki vrlo oskudni, a u drugima možete pretjerivati, da “nadoknadite”. Čuvajte svoj stomak, ali i imunitet.

Ljubav

Merkur, planeta koja vlada Djevicama, nalazi se u vašem polju ljubavi i u vrlo “električnim” aspektima ove sedmice sa Plutonom, Neptunom i Uranom. Kod onih u emotivnim vezama i brakovima (iako je odnos sa voljenom osobom u ovom periodu prilično korektan) ovi će aspekti dovesti do potrebe da se malo “razuzdaju”, oslobode, da puste malo strasti na volju. Za one tipove Djevica koji baš i nisu u fazonu švrljanja, ovi će aspekti doneti veću usmjerenost na strast sa partnerom, ali i više obraćanje pažnje na vaspitanje dece….ili eventualne prinove. Što se slobodnih tiče, ako ste do sada i uspijevali da izbjegnete nečije ljubavne “zamke”, ove ćete se sedmice sigurno upecati u njih….

Posao

Provlačiće se nervoza kod vas tokom ovog perioda, provlačiće se potreba za promjenama, i sve će ovo donositi da ste povremeno napeti i pod stresom, ali generalno gledano – zaista nećete moći da budete nezadovoljni krajnjim rezultatima. Ono čemu se zaista posvetite ići će vam od ruke i donijeti i dobre saradnje, ali i još bolje materijalne aspekte. Vi lično se potrudite da sa obje noge stojite čvrsto na zemlji i ne dozvolite da vas neke situacije izbacuju iz takta. Sjetite se šta je ono što vam je zaista važno.

Novac

Prilivi su redovni i stabilni, a imate ove sedmice i mogućnosti da zaradite na brzinu, preko dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Stariji pripadnici ovog znaka bi trebali da više pažnje obrate na pritisak. Kod mlađih – mogućnosti za virusne infekcije, ali i za povrede. Budite oprezni u saobraćaju.

VAGA

Hrana

Kod Vaga se može javiti potreba za začinjenijom, pikantnijom hranom, ali i za obrocima u kojima će biti više mesa i mesnih prerađevina. Mješavina ukusa i začina će vam izuzetno prijati i bićete skloni malim eksperimentima, želeći da od klasičnih jela napravite nešto potpuno drugačije.

Ljubav

Kada Mars tokom ove sedmice pređe u znak Strijelca, istovremeno praveći dobre aspekte na Veneru, vašu vladarku – pred Vagama će se otvoriti emotivno mnogo zanimljiviji i podsticajniji period. Vi lično ćete izaći iz raspoloženja koje vas drži već par sedmica, zvano – ” ako ti se ne dopada, niko te ne drži da budeš sa mnom!” i primijetićete da vam partner prilazi na neki drugačiji način, koji i vama i njemu mnogo više odgovara. U prijevodu – kako je bilo, ovo je sada odlično! Što se tiče onih koji su slobodni, evo vama jedne moćne prilike za zaljubljivanje i to preko komšiluka, kraćeg putovanja, seminara, možda sa osobom koja putuje do vas i sa kojom ste do sada samo imali kontakt preko društvenih mreža.

Posao

Pomalkice ste nervozni, nestrpljivi, nećete da čekate nikoga, čini vam se da ste neopravdano gurnuti negdje u ćošak i da vam se ne daje prilika da pokažete vrijednost svojih ideja i kreativnosti. Iz tog razloga možete povremeno “talasati vodu” u poslovnim partnerstvima i saradnjama, ali ćete imati kočnicu i umjeti da stanete onda kada vidite da ste pretjerali. Oni od vas koji se bave privatnim poslom ulaze u jako podsticajan period, naročito ukoliko imate nameru da proširite poslovanje saradnjom sa strancima.

Novac

Jupiter u polju finansija vas štiti od kojekakvih brljotina sa novcem kojima ćete biti skloni tokom ove sedmice. Donosi vam pare, trudili se vi nešto posebno ili ne.

Zdravlje

Generalno gledano – odlično ste. Postoji samo mogućnost da se u nepažnji povrijedite, kod kuće ili na radnom mjestu.

ŠKORPIJA

Hrana

Osećate se nešto statičnije nego inače, a mnogi od vas će u ovom periodu najviše uživati u kućnoj atmosferi, ali i u pojačanoj ishrani. Višak hrane samo dovodi do toga da se još više osjećate tromo i neaktivno i trebali bi da što prije izađete iz ovog začaranog kruga.

Ljubav

Prelazak Marsa, planete koja vlada Škorpijama, u znak Strijelca, pogodovaće vam, pogotovo što je ova planeta u dobrom aspektu sa Venerom koja vlada vašim partnerskim odnosima. Vi i partner počinjete da kujete neke velike planove i uglavnom uspijevate da se usaglasite po svim bitnim pitanjima. Druga strana je povremeno malo nervozna, ali ćete vi uspijevati da je smirite, rasteretite i opustite. Ukoliko ste solo, očigledno je da vas emotivne prilike ne ostavljaju na miru. No, prilično je naglašena mogućnost da se oko vas vrzmaju zauzete osobe….Ukoliko niste skloni tome da budete “treća osoba” , ne žurite da uđete u neki odnos, prije nego što se dobro raspitate da li je osoba koja vam se dopada emotivno slobodna.

Posao

Privatnici će se više aktivirati tokom ovog perioda, naročito one Škorpije koje su “freelanceri” ili koje žele da pokrenu saradnju sa inostranstvom. Pred vama je vrlo aktivna sedmica, sa toliko promjena na dnevnoj bazi da će vam povremeno biti teško da sve “pohvatate” i ostanete fokusirani i organizovani. Sa kolegama tokom ovog perioda može biti par napetih momenata, ali ćete vi uspijevati da nekako smirite i izbalansirate situaciju. Stoje vam mogućnosti za probleme sa papirima, tehničkim sredstvima, dogovorima.

Novac

Prilivi su više nego dobri tokom ovog perioda, ali bi bilo baš fino ako biste vi uspjeli da povučete ručnu kočnicu kada su lični troškovi u pitanju.

Zdravlje

Iako ćete se prilično dobro osjećati, postoji mogućnost za energetski disbalans, koji bi se odrazio kroz jače padove imuniteta. Takođe – oprez u saobraćaju je neophodan.

STRIJELAC

Hrana

Kod Strijelaca je u ovoj nedelji pojačan apetit i želja za hranom. Nećete biti probirljivi, sve što se iznese pred vas biće vam slatko i ukusno i sa zadovoljstvom ćete “očistiti” tanjir. Najviše će vam odgovarati svaka kombinacija sa mesom, ali i mliječni proizvodi.

Ljubav

I – eto Marsa u vašem znaku tokom ove sedmice. Poželite mu dobrodošlicu, jer će vam praviti društvo više od mjesec dana. Ako ste slobodni, spremite se, sredite se, uključite inicijativu na maksimum – i krenite u osvajanja. Ljubav vas hoće u narednom periodu, potrebno je samo da joj otvorite vrata. Prilike dolaze sa koje god strane hoćete, tako da samo mogu da vam preporučim da otvorite četvore oči i da zgrabite tu neku novu emotivnu priču koja se može prilično dugo zadržati u vašem životu….ako vi to budete željeli. Što se tiče zauzetih, pa….partner nervozan, vi nestrpljivi. Partner bjesni, vama je već svega preko glave. U kom pravcu ova “ljepota” ide? Iskreno, to zavisi samo od vas dvoje….

Posao

Što se čekalo, čekalo se. Vreme je da Strijelci udarnički krenu u ostvarenje i realizaciju svojih planova i projekata. Mars vam daje dovoljno volje i energije da sprovedete ono što želite, jedino vas upozorava da ne budete u svojim akcijama previše navalentni i napadni. Dani pred vama su odlični za pregovore i dogovore svih vrsta, naročito kod onih koji bi da rade ili koji već sarađuju sa strancima. Neki od vas mogu u ovom periodu promeniti radno mesto ili poslodavca. Usmjerite svoj život u pravcu koji želite.

Novac

Ne igrajte se sa novcem, niti se pretjerano opuštajte. Da, prilivi su bolji nego inače, ali možete napraviti neki pogrešan potez i uložiti u nešto što je neisplativo.

Zdravlje

Stariji Strijelci bi mogli da provjere krvnu sliku, stanje krvnih sudova i da uskrate sebi neka uživanja u hrani. Kod mlađih – odlična zdravstvena situacija.

JARAC

Hrana

Trenutno vam najviše prija domaća kuhinja i okruženost porodicom i onima koje volite. Meso je u ovom periodu češće na vašoj trpezi, ali i mesne prerađevine u domaćoj verziji, u kombinaciji sa sirom ili kiselim mlijekom.

Ljubav

Merkur, koji se trenutno nalazi u vašem znaku, u “neudobnom” je aspektu tokom ove sedmice sa Uranom iz polja doma i porodice, ali i završetaka. Može vam donijeti prilično neugodne situacije sa bračnim partnerom ili voljenom osobom, za koje ćete uglavnom biti krivac baš vi. Zato bi bilo dobro da povremeno “iskulirate” i da prije nego što napravite neki loš potez ili “ospete paljbu” po voljenoj osobi, razmislite da li vam je to zaista potrebno i da li ste uopšte u pravu. Slobodni Jarčevi su u potpuno drugačijoj poziciji – vama sve ide potaman i ne može se poreći da uživate u ovom periodu. Neki od vas se doduše, mogu zaljubiti u osobu koja je zauzeta, ali šta sad – i to je za ljude, zar ne?

Posao

Mijenjaju se neka vaša razmišljanja, ali se mijenjaju i okolnosti, čak i vaš način funkcionisanja u poslovnom segmentu. Ona želja za promjenama koju već neko vrijeme osjećate sada je dodatno naglašena, i neki od vas će baš tokom ove sedmice i krenuti “drugim putem” koji ih može odvesti na drugo radno mesto, drugu firmu, čak i ka inostranstvu. Pravite neke “presjeke” i sada je to već više nego evidentno. Ne brinite se, sve ono što se bude dešavalo, samo vas vodi u susret pozitivnijoj i boljoj budućnosti.

Novac

Poslovi koje trenutno obavljate donose vam redovne i solidne prilive, a postoji mogućnost i za dodatne poslovne angažmane. Nešto veći troškovi za kuću, ali ćete to uspijevati da držite pod kontrolom.

Zdravlje

Obratite više pažnje na saobraćaj, ali i na svom radnom mjestu i kod kuće – postoji mogućnost za povrede.

VODOLIJA

Hrana

Vodolije u ovoj sedmici variraju i sa raspoloženjima, ali i sa apetitima. U jednom momentu ste gladni “kao vuk”, dok vam je u slijedećem dovoljan samo po koji zalogaj da vam utoli glad. Ako vam ovo odgovara, to je skroz ok, samo gledajte da ipak izbjegavate slatkiše u većim količinama.

Ljubav

Kako budete željeli – tako će vam biti. Slobodne Vodolije imaju izuzetne planetarne postavke koje ih podržavaju u onome što budu htjele. Ako hoćete dobar provod i zabavu – može. Ako želite da flertujete, obavezno ili neobavezno – i to vam je otvoreno. Ako hoćete vezu sa zauzetom osobom (pa dobro, neke Vodolije možda to baš i hoće) – nikakav problem. Ako želite da se zaljubite – to vam je maltene pa sto posto zagarantovano. U prijevodu – hajde vi se lijepo opustite i uživajte u danima koji su ispred vas, može? A neka planete i zvijezde rade svoj posao…..Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, malo ste se nešto unervozili ove sedmice, pa svaki čas nešto čačkate i bockate partnera. Na svu sreću, bezazleno…

Posao

Vodolije smatraju da je pravi trenutak da u ovoj sedmici pokrenu nešto novo i pokušavaju da naprave dogovore koji bi im išli na ruku. Savjetuje vam se da ne žurite mnogo, jer znate kako se kaže – Sve što je brzo, to je i kuso….Stoji da je dosta toga na vašoj strani u ovom trenutku, ali više se oslanjate na element sreće nego na racio, što bi se u nekom kasnijem periodu moglo pokazati kao greška. Budite strpljivi i gradite to nešto novo što želite, ali korak po korak. Bolje je da samo planirate i analizirate….

Novac

Novac vas hoće, što je baš lijepo od njega, jel da? Još kad biste vi umjeli da baratate njime, to bi bilo više nego dobro….

Zdravlje

Bilo da ste mlađi ili stariji, možete tokom ove sedmice imati probleme sa nesanicom. Takođe – pronađite povremeno nešto više vremena za sebe.

RIBE

Hrana

Preskačete obroke, a najmanje pažnje obraćate na ono na šta biste trebali najviše – na doručak. Potrudite se da ovaj obrok bude obilan i raznovrstan, da vašem organizmu da dovoljno energije. Pokušajte da se više uvedete u red….

Ljubav

Ni pripadnici ovog znaka neće u narednom periodu biti imuni na mogućnosti paralelnih veza ili ulaska u odnos sa osobom koja je zauzeta. Vaše polje tajni je baš lepo aktivirano, pogotovo ako će dešavanja ići preko poslovnog segmenta. Baš taj poslovni segment može vam napraviti problem sa partnerom, jer ćete biti skloni da neuporedivo više vremena nego do sada provodite na poslu i da pomalo zanemarujete drago vam biće. Partner će sa pravom biti nervozan, a vi nećete pomagati smirivanjem situacije, već kao da ćete samo potencirati na problemu. Što se slobodnih tiče, sem opcije da uletite u neki odnos kao “treća osoba” imate i priliku da preko prijatelja upoznate nekog ko je malo mlađi od vas.

Posao

Vrlo aktivan poslovni segment tokom ove sedmice. Od vas će se očekivati puna posvećenost i organizovanost i sigurno je da ćete imati obaveza preko glave. Da se razumijemo, malo je vjerovatno da će oni sa kojima radite biti spremni da vam pomognu ili izađu u susret po nekim pitanjima, pa se pripremite da gro posla obavite baš vi sami. Nije pravi trenutak da donosite odluke na brzinu, bilo da je u pitanju početak novog posla ili prekidanje postojećih poslovnih veza. Sačekajte naredni period.

Novac

Neke troškove morate tokom ove sedmice da platite. Iako ste znali da oni dolaze, baš vam i nije milo da izvadite veću sumu novca iz džepa….

Zdravlje

I kod vas su tokom ove sedmice naglašene mogućnosti za povrede, ali i probleme u saobraćaju. Obratite pažnju na ono što se oko vas dešava.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh