Svaštara

4 NAJMOĆNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Za neke ćete se iznenaditi

Horoskop, odnosno položaj zvijezda, uticaj planeta koje vladaju našim znakom, kao i pripadnost određenom prirodnom elementu – vodi, vazduhu, zemlji, ili vatri, određuju dobrim dijelom našu ličnost, ponašanje i izbore koje pravimo u životu.

Žena - Blog.pl

Advertisements

Naravno, u odnosu na to, postoje oni znaci horoskopa koji imaju jači, izraženiji karakter, i kojima, uslovno rečeno, pripada veća moć. Možda već pretpostavljate koji su, i sigurni smo da je, na primjer, Škorpija svima vama na umu, ali isto tako smo sigurni i da ćete se za neke od njih iznenaditi što su se našli na ovoj listi, piše “Mogu ja to sama“…

U nastavku vam otkrivamo koja su 4 najmoćnija horoskopska znaka.

Lav

Uzevši u obzir da su Lavovi kraljevi džungle, njima nekako i prirodno pripada ova titula jednog od najmoćnijeg horoskopskog znaka. Naime, ono što bi najbolje opisalo njegovu dominaciju nisu toliko oštroumnost, ili neke druge izražene intelektualne osobine, što nikako ne znači da osobe rođene u ovom znaku ne krasi intelekt – naprotiv, ali jednostavno ono što je njihov adut i što uvijek dospijeva u prvi plan kada je Lav u pitanju jeste njegova sirova snaga.

Lavovi su jednostavno rođeni lideri, i to zbog svoje nevjerovatne neustrašivosti, spremnosti da se u svakom momentu uhvate u koštac sa najrazličitijim izazovima, i da uvijek rizikuju, ali i zbog izraženog takmičarskog duha koji ih uvijek motiviše da budu bolji od ostalih.

Iako se tvrdoglavost kao osobina uglavnom pripisuje rogatim znakovima, kod Lavova je ona takođe vrlo dominantna, ali u spoju sa njihovom odlučnošći i snagom, uvijek je produktivna i daje željene rezultate.

Lava će želja da bude u centru pažnje motivisati na najveće podvige, zbog čega mnogima može biti i arogantan, ali isto tako može pobrati i brojne simpatije i sve osvojiti svojom harizmom.

U svakom slučaju, ono što je sigurno jeste da je Lav jedan od četiri najmoćnija horoskopska znaka.

Rak

Prve asocijacije na osobe rođene u ovom znaku horoskopa jesu velika emotivnost, ranjivost i melanholičnost, koja dolazi do izražaja u odnosu sa drugima. Onda se vjerovatno pitate kako se Rak našao na listi najmoćnijih znakova horoskopa?

Iako sve ovo što smo prethodno naveli jeste tačno, to je ipak samo jedna strana njihove ličnosti, i to ona koja se sagledava kroz emocionalne relacije u životu osoba rođenih u znaku Raka. Međutim, što se tiče druge strane njihove ličnosti, stvari stoje potpuno drugačije.

Kad kažemo druga strana ličnosti, prvenstveno mislimo na njihov odnos prema poslu, gdje su vrlo uporni, lojalni, jaki, i što je najvažnije sigurni u svoj stav, koji se ne plaše da iskažu, čak i onda kada je suprotan stavu većine.

Oštroumni su, sposobni da donesu odluku, kao i da preuzmu odogovrnost za istu, i na poslovnom planu će se uvek truditi da sve dovedu do perfekcije. Njihova ambicija u pogledu karijere vrlo je izražena, pa se u ovom smislu Rak smatra itekako moćnim horoskopskim znakom.

Ovan

Sasvim je logično da se Ovan našao među onim znacima horoskopa, koji prednjače po pitanju svoje moći i uticaja na druge. Osobe rođene u ovom znaku su samosvjesne, takođe poput Lavova imaju liderski stav, i ne žele pošto poto drugima da prepuste tu poziciju, za koju su uvjereni da njima pripada.

Ovnovi su puni energije, i tu energiju znaju da prenesu i na druge, u čemu se dobrim djelom ogleda njihova moć, jer utiču na tuđe postupke i odluke, zbog čega se smatra da su osobe rođene u ovom znaku kao stvorene da budu rukovodioci kada je posao u pitanju.

Takođe, veliki su avanturisti, raduju se svemu što je novo, i rado će se otisnuti u nove dogodovštine, čak i onda kada ne znaju šta će im one doneti.

Dakle, nedostatak straha, optimizam, ogromna energija, i neodustajanje od zacrtanih ciljeva su ono što Ovnove čini znakom sa izraženo vitalističkim životnim stavom, u čemu i jeste njegova moć.

Škorpija

I da, tu su i opasne Škorpije, kao što su mnogi od vas sigurno već pretpostavili. Ipak, njihova moć se razlikuje od moći prethodnih horoskopskih znakova, ona je u njihovoj ogromnoj strasti, koja može da se rasplamsa do neslućenih razmjera.

Upravo ta strast ima moć da pomeri brda i planine, samo kako bi osobe rođene u ovom znaku došle do svog zacrtanog cilja. Škorpija je odlučna i ima snage da postigne ono što želi, i spremna je da se u potpunosti podredi tom cilju, pa čak i da zarad toga žrtvuje ne samo odnose sa drugim ljudima, već i neke svoje vrijednosti, u čemu se upravo i ogledala njena destruktivnost i fatalnost.

Škorpija je posebno moćna na ljubavnom planu, kada je spremna da se bori do posljednjeg daha.

Takođe, osobe rođene u ovom znaku su veoma kritične, mogu biti arogantne, i nimalo nije lako sa njima se nositi, ali ono što je izvjesno jeste da na kraju uvijek postignu svoj cilj, zbog čega moć i je ste na njihovoj stranu.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh