Svaštara

Izaberite kartu i otkrijte koju važnu poruku MORATE sada da čujete

Izaberite jednu od tri karte koja vam je najviše zapala za oko i otkrijte svoju poruku.

Tri karte - Fokuzz.com

Pogledajte pažljivo u karte ispred vas, dopustite intuiciji da vas vodi i izaberite svoju omiljenu. U kartama se nalazi poruka koja će vas, nadamo se, inspirisati da uzete stvari u svoje ruku ovog trenutka. Ne kasnije, ne sutra, već ovog istog momenta i unaprijediti svoj život odmah, prenosi “Fokuzz“…

Izaberite jednu od tri karte koja vam je najviše zapala za oko i otkrijte svoju poruku.

Izaberite jednu od tri karte – Fokuzz.com

Karta broj 1:

Ova karta vam govori da je vrijeme za nove početke, jer ćete imati mnogo prilika za to. Ove prilike će vas odvesti tamo gdje treba da budete, pa je u vašem najboljem interesu da ih slijedite gdje god vas vodile. Pronaći ćete snagu i hrabrost u sebi da zakoračite u nepoznato – uradićete to i kada osjetite strah.

Nove prilike se mogu pojaviti na polju ljubavnih odnosa, porodičnih odnosa ili karijere. Možda ćete imati šansu da putujete i učite; ili da započnete uzbudljiv novi poduhvat. Obratite pažnju na znake kako biste uhvatili pravi trenutak. Kada ste otvoreni za nove početke, Univerzum će vas uputiti na sljedeći logični korak.

Da biste poboljšali svoju trenutnu situaciju, morate se prilagoditi i uskladiti sa prirodnim ritmom i ciklusima vašeg života – ciklusima koji vas vode ka uzbudljivom novom početku. Budite optimistični i ambiciozni i prepustite se plimi. Prigrlite misteriju nepoznatog i vaši snovi će se ostvariti.

Poruka: Prigrlite nove početke i neka se vaši snovi ostvare!

Karta broj 2:

Ova karta pokazuje da morate da se fokusirate na svoje dobrostanje i brigu o sebi. Podstiče vas da istražite na koji način možete poboljšati svoje fizičko, emotivno i mentalno zdravlje. Bilo da istražujete konvencionalne ili alternativne metode, važno je da stavite na prvo mjesto svoje zdravlje i sreću. Ovo je pravo vrijeme da eliminišete svoje loše navike i ponašanja koja sputavaju vaš uspjeh.

Sami ili uz stručnu pomoć započnite ove korake. Neke od osnovnih navika koje objezbeđuju optimalno zdravlje jesu redovne zdravstvene kontrole, pravilna ishrana, vježbanje, unošenje dovoljne količine vode, dobar san, detoksikacija, boravak u prirodi, aktivnosti koje opuštau, izbjegavanje toksičnih ljudi i okoline, pozitivno razmišljanje, meditacija ili joga, definisanje ličnih granica, smijeh i boravak u tišini sa samim sobom.

Da biste pobošljali trenutnu situaciju, morate se uskladiti sa prirodnim ritmom i ciklusima vašeg života – ciklusima koji vas ohrabruju da poboljšate svoje zdravlje. Ovo nije vrijeme da odugovlačite, već je vrijeme za akciju.

Poruka: Sa zdravim tijelom i zdravim umom, podići ćete životnu energiju!

Karta broj 3:

Ova karta vam govori da gledate svoj život kao avanturu. Niko ne zna šta će se dogoditi sutra, pa zašto ne biste većinu uradili danas? Biranjem ove karte, ohrabrićete se da iskoračite iz rutine svakodnevnog života kako biste iskusili nove stvari. To ne mora biti ništa dramatično; dovoljno je i malo avanture i entuzijazma.

Ovo je pravo vrijeme da budete radoznali i smjeli. Možda ćete željeti da promijenite raspored namještaja ili stil odijevanja. Isprobajte drugačiju hranu, započnite novi hobi ili idite na putovanje preko mora. Ponekad i nova verzija poznatih stvari zna da prodrma život. Čak i nasumični čin ljubaznosti može biti avantura za sebe.

Da biste poboljšali trenutnu situaciju, morate se uskladiti sa prirodnim ritmom i ciklusima vašeg života – ciklusima koji vas vode novi iskustvima i avanturama. Tek treba da upoznajete ljude i vidite gomilu stvari. Otvorite se nepoznatom, oživite dušu i proširite horizonte. Avanture će stimulisati vašu životnu snagu.

Poruka: Proširite životno iskustvo i dozvolite svojoj duši da raste!


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh