Svaštara

BUDI OVAKVA I TVOJ DRAGI NEĆE BITI NEVJERAN: ČETIRI OSOBINE ŽENA SA KOJIMA MUŠKARCI VARAJU

Saznanje da je naš dragi bio nevjeran je nešto sa čim niko od nas ne želi da se suoči. Ali, ako u toj nezavidnoj situaciji postoji išta što bi moglo da nas oraspoloži, onda je to vjerovatnoća da nas je prevario sa osobom koja izgleda lošije od nas.

Intima muškarca i žene - Web-tribune.com

Advertisements

Prema posljednjim istraživanjima, koja su obuhvatila 4.000 ljudi, pokazalo se da većina nevjernih muškaraca i žena smatra svoje partnere privlačnijim od ljubavnica i ljubavnika, piše “Kurir“…

Samo 30 posto muškaraca reklo je da ima ljubavnicu mlađu od partnerice, a 26 posto njih smatra da je njihova ljubavnica zanimljivija osoba, dok njih samo 25 posto ljubavnicu smatra zgodnijom i privlačnijom od partnerice.

Vjerovatno se u ovom trenutku pitate, šta je to u njihovim glavama?

Učesnici istraživanja rekli su da su ljubavnice mnogo pažljivije, brižnije, da ih pažljivije slušaju, a osim toga su i nenadmašno strastvene.

Kod nas žena je to ipak malo drugačije. Čak 50 posto žena je izjavilo da su njihovi ljubavnici zgodniji i privlačniji od njihovih stalnih partnera, a osim toga, to im je i jedan od presudnih razloga zašto su počinile taj grijeh.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh