Svaštara

NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO ZA 2018. GODINU! Stradaće 16.000 ljudi, a evo u kojoj zemlji će započeti RAT!

Na današnji dan, 14. decembra, rođen je veliki francuski prorok Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, koji je za narednu godinu predvidio mnogo turbulentnih događaja.

Nostradamus - Vestinet.rs

Nostradamus je rođen u 16. vijeku, a kao poznati doktor i astrolog uživao je veliki ugled u društvu.

Ipak, ono po čemu je bio najpoznatiji jeste njegova navodna sposobnost predviđanja događaja.

Jedan od njegovih najvernijih poštovalaca bila je Katarina de Mediči koja ga je, zbog afiniteta ka okultnom, štitila od inkvizicije u doba kada se vještičarenje kažnjavalo smrću, prenosi “Informer“…

Francuski prorok bi navodno punio činiju vodom, koju bi zatim dugo posmatrao. U tim trenucima javljale bi se vizije budućnosti.

Kako su vjekovi prolazili, tako je svijet počeo da razvija pomiješana osjećanja o ovom proroku. Mnogi Nostradamusa vide kao jednog od najvećih prevaranata svih vremena, dok drugi smatraju da njegova proročanstva ne treba olako uzimati u obzir, s obzirom na to da se veliki dio već obistinio.

Nostradamus je predvidio nekoliko izuzetno negativnih događaja za 2018. godini, koji bi u potpunosti trebalo da izmijene planetu onakvu kakvu je danas znamo.

Francuski prorok video je da će se svijet suočiti sa promjenama među nacijama i da će se dogoditi nekoliko većih prirodnih katastrofa koje će potresti svijet.

Ove godine tako bi trebalo da dočekamo erupciju Vezuva, iza koje će sljediti jak zemljotres, a ova dva velika događaja odnijeće živote 16.000 ljudi.

Prorok je predvidio i strahovito snažan zemljotres na zapadnoj teritoriji SAD, čiji će se talasi osjetiti širom svijeta.

Čini se da je Nostradamus bio svjestan i klimatskih promjena, jer je tvrdio da će “Kraljevi opljačkati šume” i “da će se nebo otvoriti, a polja sagorijeti od toplote”.

Poznati prorok je takođe tvrdio da će u Francuskoj početkom 21. vijeka započeti rat, koji će se proširiti na preostali dio Evrope i uključiti “sukob sve velike sile”. Tvrdi i da će nakon nemirnog perioda od 27 godina (2025. godine) opet zavladati mir, ali da će “malo ko moći da uživa u njemu”.

Najpreciznija Nostradamusova predviđanja koja su se obistinila do sada su:

  • Francuska revolucija
  • Veliki požar u Čikagu 1871. godine
  • Otkrića Luja Pastera
  • Jačanje moći Adolfa Hitlera u Nemačkoj 30-ih godina
  • Slijetanje na Mesec
  • Ubistvo Kenedija
  • Stvaranje atomske bombe
  • Teroristički napad na Svetski trgovinski centar u Njujorku 11. septembra 2001.

“Veliki vatreni zemljotres će pogoditi Novi Grad. Dvije velike stijene će se dugo boriti; a onda će Aretuza (grčka nimfa) obojiti novu rijeku u crveno. Niko neće biti pošteđen”, pisao je Nostradamus za pad Kula bliznakinja.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh