Svaštara

Šta posljednja cifra godine rođenja otkriva o vašoj sudbini: Da li ste vatra, zemlja, voda ili…?

Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda. Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga

Horoskop - Dnevno.rs

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima. Ipak, najvažnija je posljednja cifra godine našeg rođenja, piše “Fokuzz“…

Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda. Ovi elementi otkrivaju karakter osobe, njene navike i još mnogo toga.

Hajde da otkrijemo koji ste element i šta to govori o vama. Na primjer, ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra… Krenimo redom.

Element #1: Metal (0-1)

Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u dosljednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije. U međuvremenu, nihovi nedostaci su želja za moći, luksuznim stvarima i puno novca. Odlučni su i ne tolerišu propuste.

Element #2: Voda (2-3)

Osobe rođene pod elementom vode pokazuju saosećajnosti i simptatiju za druge ljude. Posjeduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspješnim u karijerama vezanim za umjetnost. Imaju dobar instinkt i odlično primjećuju detalje.

Element #3: Drvo (4-5)

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouvjerene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkriju svijet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mjesta. Nikada nisu sebične i egoistične.

Element #4: Vatra (6-7)

Rođeni pod elementom vatre jesu pravi avanturisti i sanjaju o putovanju oko svijeta. Imaju naviku da prebrzo ulijeću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude.

Element #5: Zemlja (8-9)

Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće raditi nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh