Svaštara

Doktori su mu saopštili da mu je kćerka mrtva, a on je i dalje pokušavao oživiti je! Nakon 30 minuta desilo se čudo!

Ruslan Odomec i njegova supruga Anastasia odlučili su jednog dana da pripreme zabavu za svoje prijatelje, kada se i desila ova nepredviđena situacija. Oni imaju dvoje djece petogodišnjeg Rodomira i trogodišnju Alesyu.

Otac i beba - 5do12.info

Dok su roditelji sve pripremali za zabavu, djeca su izašla u dvorište kako bi se zabavljali. Treba napomeniti da oni u dvorištu imaju i izgrađen bazen, piše “5do12“…

Nakon nekog vremena Rodomir je ušao u kuću, dok djevojčice nije bilo. Roditelji su provirili kroz prozor ne bi li je makar ugledali i provjerili šta radi, ali nisu je vidjeli. Nije se čak čuo ni njen glas!

Izletjeli su napolje i ugledali djevojčicu kako pluta po vodi, bila je bez svijesti!

Djevojčica – 5do12.info

Odmah su pozvali i hitnu medicinsku pomoć, ali i dok oni nisu stigli, pokušali su da pomognu kćerci ukazavši joj prvu pomoć. Kada su doktori stigli, također su započeli sa reanimacijom, ali vidjevši da ne mogu djevojčici pomoći, saopštili su roditeljima tužnu vijest!

Djevojčica je preminula!

Roditelji nisu mogli vjerovati, bol koju su u tom trenutku osjetili ne može se ni čim mjeriti!

Ruslan ne obraćajući pažnju na riječi doktora, započeo je ponovo da oživljava svoju kćerku. Nakon nekog vremena djevojčica je na svu sreću počela ponovo disati.

Svi su bili presretni, a Alesyu je nakon toga nekoliko dana bila vrlo slaba, ali se kasnije počela oporavljati.

Roditelji su shvatili jednu bitnu stvar! Nikada ne treba da ostavljamo djecu bez svog nadzora, jer ne znamo kad im se šta može desiti!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh