Svijet

Nezapamćena tragedija: Dvoje mladih smrtno stradalo u ‘Ladi’ dok su na zadnjem sjedištu imali odnos

Nastavnik fizičkog i njegova djevojka…

Mladi par poginuo - Doznajemo.com

Mladi par u Rusiji smrtno je stradao nakon što se terenac u kojem su se nalazili survao u jezero.

Kako su potvrdili rezultati policijske istrage, njih dvoje su imali se*sualni odnos u trenutka kad se dogodila tragedija.

Oboje 22-godišnjaci, nisu uspjeli izaći iz autmobila marke «Lada Niva», nakon što je isti počeo tonuti u jezero kod Volgograda u Rusiji. Bili su na zadnjem sjedištu….

Nastavnik fizičkog i njegova djevojka su se odvezli do osamljenog mjesta kod jezera u području Volgograda, ali zabrinuti najbliži alarmirali su vlasti nakon što se nisu vratili.

Policijska rekonstrukcija otkrila je šta se dogodilo!

Od mladih su se dirljivim porukama na ruskim društvenim mrežama oprostili njihovi prijatelji.

Jana Krjučkova i mladić po imenu Evgenij Černov upustili su se, očito, u žestok intimni odnos.

Automobil je bio parkiran u N (neutralnoj) poziciji prenosa, i pokreti tijela ovo dvoje mladih, po svemu sudeći, izazvali su da se «Lada» pokrene niz padinu i upadne u jezersku površinu.

Vozilo je izvučeno na površinu, a beživotna tijela Jane i Evgenija bila su na zadnjem sjedištu.

Od mladih su se dirljivim porukama na ruskim društvenim mrežama oprostili njihovi prijatelji, obećavajući da neće biti zaboravljeni, prenosi “Doznajemo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh