Svaštara

Dvosedmični horoskop: Rakove očekuje nezaboravna romansa, Lavove muče stresovi

Simbol Vage, terazije, naglašavaju potrebu pripadnika ovog znaka za ravnotežom u životu. Neophodna im je harmonija i simetrija pa se zbog toga Vage često osjećaju kao da su na raskrsnici, oklijevajući i odmjeravajući kojim pravcem dalje da krenu. One su šarmantne, prijatne, inteligentne i pravedne.

Horoskop - 24sata.rs

OVAN

LJUBAV: Slobodni su sposobni da prenesu zanos i oduševljenje na osobu koja im se dopada. Mušakrci Ovnovi spremni su da sve svoje resurse stave na raspolaganje upravo toj osobi, dok će žene biti spremne da rizikuju svoju slobodu i da naprave korak ka braku, a sredstvo da to ostvare neće birati. Dinamičan ostatak mjeseca…

POSAO: Očekuje vas niz korisnih susreta koji nagovještavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Ovo je povoljan period za testiranje praktičnog znanja ili profesionalnih sposobnosti. Investirajte svoje znanje u perspektivan posao, piše “Aura“…

ZDRAVLJE: Pad imuniteta i nervoza

BIK

LJUBAV: Ravnoteža može biti narušena, a vi ćete biti opčinjeni osobom koja će vas privlačiti, prije svega, u seksualnom smislu. Nastupio je period u kome vladaju najdublji porivi. Postajete isključivi, netolerantni i osvetoljubivi. Bit ćete skloni da izazivate, da rizikujete svoj mir i svoju udobnost. Oprez!

POSAO: Moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas dodatno motivisati da prihvatite neke dopunske poslove. No, krajem ovog perioda, očekuju vas bolji uslovi i dobra prilika da udvostručite svoju zaradu.

ZDRAVLJE: Nedovoljno sna i konstantan umor.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste slobodni, ne čekajte da vam osoba za koju ste zainteresovani da siguran znak. Ljubavi su moguće čak i na radnom mjestu. Ako ste u braku ili vezi, tada budite racionalni i praktični. Nervoza i napetost vašeg partnera će se ublažiti ukoliko ubjedljivo i argumentovano stavite do znanja da ste privrženi i predani porodici.

POSAO: Krajem ovog perioda obratite pažnju na svoj poslovni imidž, stil izražavanja ili javni nastup. Većinu poslovnih ciljeva uspješno možete da ostvarite zahvaljujući dobroj saradnji, kroz različite kontakte i na osnovu nečijeg protežiranja. Sretno!

ZDRAVLJE: U dobroj ste formi.

RAK

LJUBAV: Ako ste slobodni, imate šansu da doživite nezaboravnu romansu. Situacija će biti dosta dinamična i sa velikim obrtima. No, nećete izbjeći ljubomorne scene i nepristojno ponašanje. Ipak, imajte vjere u sebe, jer vi ste osoba za koju je zainteresovan(a) na duže staze. Ukoliko ste u braku, imat ćete iskušenja svih vrsta.

POSAO: Pojačajte inicijativu kako biste riješili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspješne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Budite “budni”, jer vas očekuju značajne promjene.

ZDRAVLJE: Sitnije nervoze.

LAV

LJUBAV: Ako ste u braku ili vezi, i vi i partner ste pred dilemom kako dalje i da li je moguće istrpjeti sve one stvari koje su neprihvatljive za oboje. Ipak, ne treba dodatno dramatizovati, već treba biti pribran. Ako ste slobodni, vaš emotivni život može biti dosta dinamičan i nesvakidašnji. U svakom slučaju, neće biti jednostavano nikome.

POSAO: Obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, na javne nastupe, profesionalno napredovanje ili na udruživanje poslovnih interesa. U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika očekivanja. Stoga, punom parom naprijed!

ZDRAVLJE: Stresovi.

DJEVICA

LJUBAV: U vašoj okolini nalazi se osoba fatalne privlačnosti. Nekim stvarima teško ćete odolijevati, te će oni koji su zauzeti imati buran period u kome će biti niz iskušenja. Ukoliko razmišljate o ulasku u brak, preporučuje vam se da ipak sačekate još neko vrijeme. Ne sklapajte bračni ugovor jer ste primorani ili uslovljeni nečim!

POSAO: Očekuje vas napredovanje na poslovnoj ljestvici, neko će nagraditi vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Važno je da podstičete nove poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa saradnicima koji imaju slične ideje i interesne ciljeve.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro.

VAGA

LJUBAV: Doći će do izražaja negativne osobine kao što je neumjerenost, razuzdanost i nedostatak takta. U ovom periodu ne računajte na udoban ambijent i na skladne odnose. Ako ste duže u vezi, može doći do potrebe da se nešto promijeni, da se istražuje i da se rizikuje. Ako ste sam,i prioritet će vam biti druženje u grupama.

POSAO: U ovom periodu očekuju vas uspješni rezultati na različitim stranama, napredovanje na profesionalnoj ljestvici i nove mogućnosti. Potrudite se da proširite svoje saznajne vidike i iskoristite svaku dobru priliku koja vam se pruži.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno snage.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako ste sami, bit ćete direktni i otvoreni. Poželjet ćete da ostvarite duboku i trajnu vezu, jer osoba koja je pored vas ispunjava sve vaše potrebe. Ali – ne zadugo… Sklonost ka ljubomori, dominaciji i kontroli odjednom može isplivati u prvi plan, a osoba sa kojom ste, može se okrenuti u sasvim suprotnom pravcu. Pazite šta radite!

POSAO: Nova poslovna strategija može da vam obezbijedi bolje uslove i rezultate. Bez obzira na različita mišljenja, izbjegavajte poslovno rivalstvo. Obratite pažnju na korisne susrete i prilagodite svoje stavove u pravcu koji će vam donijeti uspjeh.

ZDRAVLJE: Bit ćete u odličnoj formi

STRIJELAC

LJUBAV: Ako ste zaljubljeni, pokušajte da budete spontani i prirodni sa osobom koja vam se dopada. Djelujete nekonvencionalno, nezavisno i ekscentrično, a samim tim i vrlo zanimljivo određenim osobama. No, pazite da ne dajete povoda tamo gdje nemate interesovanja. U suprotnom, mogli biste biti opsjedani.

POSAO: U nastupajućem periodu potrudite se da završite sve važnije poslove koji će vam obezbijediti bolji društveni status ili različite olakšice. Krajem ovog perioda, očekuje vas poslovno-finansijska satisfakcija i neki vid javnog priznanja. Sretno!

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se dobro

JARAC

LJUBAV: Zanimljivo je da ćete ovaj period uspijevati održati ravnotežu između poslovnih stremljenja i ljubavnog života. Zato ćete se osjećati zadovoljno i sigurno u svojoj vezi. Oni koji su još sami vjerojatno će izlaziti s prijateljima i preko njih ili uz njihovu pomoć upoznavat će nove osobe suprotnog spola.

POSAO: Očekuju vas pozitivne promjene i mogućnosti za profesionalnim usavršavanjem. Mi savjetujemo da potencirate i kontakte sa inostranstvom. Neka drugi prate ili kopiraju vaš poslovni stil, jer on je (barem sada) formula za uspjeh.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro

VODOLIJA

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, ovo je odličan period za nova poznanstva, pogotovo za uspostavljanje komunikacije sa inostranstvom, sa mladima i obrazovanima putem interneta. Kontakt će brzo dobiti i na intenzitetu. Ako ste već u vezi, odnos između vas i partnera je dosta dinamičan i napet. Uglavnom, buran period za Vodolije.

POSAO: Očekuje vas dobra prilika za profesionalnim usavršavanjem, važno je da se angažujete na primjeni savremenijih modela u poslovanju. Sačuvajte optimističku orijentaciju kako biste na efikasniji način ostvarili svoje poslovne interese.

ZDRAVLJE: Nedostatak energije.

RIBE

LJUBAV: Već vam je jasno da ste na polju emocija vrlo promjenljivi. Bilo bi dobro da utvrdite šta tačno želite i da tek nakon toga date nadu osobi kojoj je izuzetno stalo do vas. Ako ste u vezi, pokušajte da svoje stanje stabilizujete. U protivnom, sami ćete u odnosu sa partnerom napraviti problem.

POSAO: Očekuju vas uspješni rezultati. Aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni otvaraju novu mogućnost za perspektivnom saradnjom. Ipak, za dugoročniji poslovni uspjeh potreban je dobar organizacioni plan. Stoga, zagrijte stolicu!

ZDRAVLJE: Odlično!


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh