Svaštara

VELIKI JESENJI HOROSKOP: Stiže nam energija VATRENE ŠKORPIJE a sa njom i eksplozija strasti i emocija

Jesen stiže a sa njom i velike promjene! Jupiter mijenja znak 10. oktobra i sa sobom donosi novu energiju, energiju strastvene Škorpije!

Jesen - Lj&Z

Ovaj tranzit donijeće potpunu transformaciju nekih segmenata vašeg života. JUPITER će se narednih 11 mjeseci zadržati u sazveždju Škorpije i donijeti više strasti za sve što budete radili, ali i dublje sagledavanje situacije i više emocija u svakom polju kroz koje bude prolazio, piše “Dnevno“…

Instikt i intuicija sa Jupiterom u znaku Škorpije će biti jači nego ikad.

Ako ste se u prethodnih par godina imali želju da pokrenete nešto veliko, bilo da je riječ o poslu ili ljubavi, a sputavao vas je strah, sada je trenutak da rizikujete. Jupiter u znaku Škorpije ne poznaje strah i donosi uspjeh upravo kroz rizik.

Još jedna velika promjena je prelazak SATURNA iz znaka Strijelca u znak Jarca 21.decembra. Saturn, planeta odgovornosti, odricanja i stabilnosti je krajem 2014.godine prešao u znak Strijelca i donio je fokus na obrazovanje, širenje vidika, promjenu životne filozofije, poslove sa strancima, putovanja i jedan pozitivan pogled na život! Ipak ovaj Saturn mogao je donijeti i izbjegavanje odgovornosti u poljima kroz koje je tranzitirao.

Njegov prelazak u znak Jarca označiće početak dvoipogodišnjeg perioda u kom će se više cijeniti forma, tradicija, historija, materijalna zadovoljstva, ali i status, uspjeh, vaša pozicija u društvu.

Mnogima od vas on će donijeti više odgovornosti u poljima kroz koje bude prolazio!Očekujte više stabilnosti, a ukoliko ste u prethodnih par godina radili na svojoj duhovnoj obnovi i promijenili pristup poslu i životu, očekujte i materijalne nagrade od strane Saturna i u sljedeću godinu uplovite sa jasnim ciljem! Sretno.

OVAN

Ljubav

Početak jeseni za većinu Ovnova biće vrlo dinamičan! Vatrena energija Venere iz njihovog polja ljubavi i zabave i Urana iz njihovog znaka doneće im razrešenje problema sa partnerom i mnogo pozitivniju energiju! Mnogi od vas, podstaknuti pozitivnim promjenama poput selidbe ili početkom zajedničkog života sa stalnim partnerom poželjeće već početkom oktobra brak ili proširenje porodice!

Slobodni Ovnovi oko 10. oktobra srešće se sa velikom promenom, ulaska Jupitera iz njihovog polja braka i veza u znak Škorpije i prelazak u njihovo astrološko polje sudbine, karme i transformacije! Ovaj Jupiterov tranzit učiniće vas strastvenijim, magnetičnijim i privlačnjim posebno jednom Biku, Raku ili Strijelcu! Krajem oktobra raskrstićete, na možda pomalo buran način, sa nekim u koga već neko vrijeme nemate mnogo povjerenja!

Slobodnim Ovnovima ovaj tranzit donijeće karmičke ljubavi posebno od 8. novembra kada se i planeta ljubavi pridruži planeti Jupiter! Do kraja novembra moguća su čuda, a okolnosti pod kojima ove veze budu počinjale moguće da će biti pomalo komplikovane. Ipak, istrajte u borbi za ovu ljubav jer Jupiter i Venera iz znaka Škorpiona će upravo zahtjevati od vas borbu! Decembar mjesec ove godine obilježiće veličanstveni prelazak Saturna iz znaka optimističnog i otvorenog Strijelca u znak stabilnog i sistematičnog Jarca! Pred samu Novu godinu njegov susret sa Venerom označiće povratak nekim starim, ali pravim vrijednostima. Mnogima od vas donijeće povratak na neku emotivnu prošlost, a neki će se konačno odlučiti na mnogo veću odgovornost, ulazak u brak i velike planove sa partnerom! Mnogima od vas ovaj tranzit donijeće promjenu statusa!

Posao i finansije

Početak jeseni, pod uticajem Marsa i Venere bićete pretrpani poslom, ali ćete uživati i u plodovima svog rada. Od viška glava ne boli, a sa novim poslovnim projektima stiže i uvećana zarada i stabilnost na polju finansija. Ukoliko se bavite trgovinom, poslovina u vezi sa transportom, ali i pravnim poslovima ovo će biti period manje tenzije, ali i velikih prilika za napredovanje. Oktobar mjesec mnogim Ovnovima, kroz veliku planetarnu promjenu i prelazak planete mogućnosti i sreće Jupitera iz njihovog polja partnerstva u astrološko polje nasljedstva, ali i kredita i tuđeg novca od 10. oktobra daje punu podršku zvijezda kada je dobijanje novca u pitanju. Tokom novembra stiže veliki uspjeh, posebno onim Ovnovima koji se bave rizičnim poslovima, finansijama i ulaganjima. Ipak, savjet je da dobro razmislite kada pozajmljujete novac drugima, posebno Blizancu i Lavu.

BIK

Ljubav

Prethodni period mogao je obilježiti fokus na posao i napredovanje. Moguće je da ste se na emotivnom planu osjećali uspavano ili pomalo mlako! Sredina oktobra donijeće veliku energetsku promjenu mnogim Bikovima kroz prelazak Jupitera iz znaka harmonične Vage u znak strastvene i prodorne Škorpije i vašu prirodnu kuću partnerstva, braka i veza. Do sredine oktobra većina Ovnova imaće priliku da na najbolji mogući način učvrsti svoje stabilne veze, pa eto vijesti o prinovi i ponuda za brak. Ovaj tranzit djelovaće sve do jeseni 2018. godine, a upravo ovo polje biće osvjetljeno i u fokusu. Oktobar i novembar mjesec biće test za većinu zauzetih Bikova, a vaše partnere mogu iznenaditi vaši dodatni zahtjevi. Po prirodi strastveni i posesivni, ulaskom Jupitera u znak Škorpije produbićete vaše želje i očekivanja. Ono što vas definitivno od oktobra više neće zanimati to su površni odnosi! Sada ćete ići na sve ili ništa.

Slobodni Bikovi u oktobru i tokom prve polovine novembra mogli bi da se zaljube jače nego ikad u jednog Jarca, Raka ili Škorpiju. Posebno jake, karmičke i romantične susrete doživjet ćete između 7. i 15. novembra, kada se Jupiteru pridruži i Venera. Decembar mjesec označiće za vas period pozitivne energije, ali i preispitivanja, posebno Bikovima koji su u slobodnijim vezama sa Lavom, Blizancima ili Vagom. Ulazak Saturna u znak Jarca od 21. decembra, označiće za mnoge od vas stabilizaciju ili zahlađenje u mnogim odnosima, ali i povratak neke daleke prošlosti.

Posao i finansije

Posao će krajem septembra prosto cvjetati, posebno ukoliko se bavite kreativnim poslom ili poslom koji je vezan za hedonizam i uživanja. Mars i Venera iz vašeg astrološkog polja kreativnosti donijeće vam mnogo novih i lijepih ideja, a na osnovu neke od njih tokom jeseni ćete sebi obezbjediti uvećanu zaradu ili povišicu. Mnogim Bikovima Jupiter će po izlasku iz znaka Vage donijeti novu poslovnu ponudu koju bi trebalo da prihvate, posebno ukoliko je riječ o partnerskom poslu sa Jarcem ili Lavom. 10.oktobra iz vašeg astrološkog polja posla Jupiter će preći u znak ambiciozne Škorpije i u vaše astrološko polje partnerstva. Ovo će obilježiti početak perioda u kojem će se pred vama pružati prilike za partnerstvo, ali i period mnogo veće zarade. Između 6. i 18. novembra moguća su i javna priznanja za mnoge Bikove. Novembar će ujedno biti i period idealan za ulaganja i pozajmice. U decembru vas takođe očekuje velika astrološka promjena i tranzit Saturna iz znaka Strijelca koji vam nekoliko godina unazad donosi izazove i probleme sa dugovima ili naplatom zarade, u znak zemljanog stabilnog Jarca i vaše astrološko polje inostranstva. Osjetićete da vam je veliki kamen pao sa srca, riješićete mnoga finansijska pitanja, a većini Bikova pružiće se prilika za rad u inostranstvu ili saradnju sa strancima.

BLIZANCI

Ljubav

Kraj septembra i početak jeseni za većinu Blizanaca biće period emotivnih promjena, novih početaka i zaljubljivanja. Sunce iz njihovog astrološkog polja ljubavi i sreće donijeće im period sređivanja emocija i rješavanja nesuglasica sa partnerom! Oktobar mjesec mnogi Blizanci velikom planetarnom promjenom i ulaskom Jupitera iz znaka lepršave Vage i vašeg polja ljubavi u znak manipulativne Škorpije ulaze u jednu strastveniju emotivnu fazu. Skloni igricama, ali površni, ovog puta ni vi nećete ostati imuni na ovu jaku energiju. Posebno od 11. do 17. novembra kada se i Venera bude pridružila Jupiteru, čak i vi koji niste skloni posesivnosti i ljubomori poželjećete više od vaše trenutne veze sa Vodolijom, Bikom ili Strijelcem!

Slobodnim Blizancima ovaj tranzit može doneti strastvenu ljubav preko posla. Tokom prve polovine decembra Blizanci će još jednom preispitati u kakvim vezama se nalaze! I pod uticajem Venere, iz njihovog polja veza i braka, zahtjevaće punu pažnju partnera, a moguće su i razne manipulacije i izlivi ljubomore – što vama nije svojstveno! Oko 21. decembra sam početak zime označiće i velika energetska promjena i prelazak Saturna koji vas je nekoliko godina mučio i stavljao na test vaše brakove i veze, a nekima donio samoću. Boraveći u vašem polju partnerstva iz znaka Strijelca u znak Jarca označava kraj perioda preispitivanha veza brakova i period u kojem ćete željeti da budete načisto sa svojim partnerom.Veze na daljinu, povremeni susreti i površni odnosi sa ovom energijom Jarca biće na velikim ispitima. Mnogi slobodni Blizanci ulaze u period većih odgovornosti, a već oko Nove godine sreću svoju karmičku ljubav u znaku Škorpije, Ovna ili Lava.

Posao i finansije

Poslu uglavnom pristupate sa lakoćom, a u prethodnom periodu mogli ste doživjeti veliki uspjeh – posebno ukoliko se bavite kreativnim poslovima. Krajem septembra tranzit Marsa i Venere kroz znak Djevice i vaše polje svakodnevice učiniće da većinu posla donesete kući, posebno ukoliko se bavite administracijom ili posao obavljate preko kompjutera. Početak oktobra i veliki prelazak Jupitera iz vašeg polja ljubavi u polje posla označiće početak perioda u kojem će vaš fokus biti prije svega na stabilizaciji posla, ali i velikoj promjeni na ovom polju. Mars iz znaka Vage tokom oktobra može vam donijeti prekid nekih saradnji sa Strijelcem ili Škorpijom. Ovo će se pokazati kao idealan potez, jer vam ubrzo slijedi lijepa promjena i jedna nova saradnja. Tokom novembra mjeseca većina Blizanaca doživjeće procvat posla, ali i napredovanje i priznanja, posebno ukoliko se bave poslovima vezanim za estetiku i medicinu. I u decembru vaše polje partnerstva napustiće Saturn i osloboditi vas nekih pogrešnih ili napornih saradnji.

RAK

Ljubav

Nježnim i intuitivnim Rakovima krajem septembra uzburkaće se pod uticajem Venere i planete promjena Urana. Slobodni Rakovi mogu pomiješati ljubav i posao što se može ispostaviti kao veliki izazov, ali taj kolega – Jarac, Riba ili Blizanac imaju sve ono o čemu ste maštali. Pružite priliku ovoj osobi i uživajte u nesvakidašnjim susretima. Oko 10. oktobra Jupiter, planeta ekspanzije i sreće, prelazi u vaše polje ljubavi, kreativnosti, djece i u znak uporne Škorpije. Ovaj tranzit narednih godinu dana mogao bi vam donijeti velike i pozitivne promjene u ljubavi. Slobodni Rakovi će procvjetati, a već između 11. i 18. novembra moguća su fatalna zaljubljivanja. Veze u ovom periodu počinjaće strastveno, a emocije će biti intenzivnije nego ikad. Slobodnim Rakovima period oko Nove godine donijeće karmičke ljubavi koje mogu trajati vječno. Mnogima od vas vraća se i neko iz prošlosti. Dajte još jednu šansu ovoj velikoj ljubavi.

Zauzetim Rakovima Jupiter iz Škorpije donijeće želju za djecom i proširenjem porodice. Decembar za većinu Rakova označava kraj perioda u kojem im je glavni fokus bio na poslu i napredovanju u karijeri. Svečano, 21. decembra, Saturn ulaskom u znak Jarca i vaše polje braka i partnerstva označava početak perioda od dvije i po godine koji će od vas zahtjevati maksimalnu ozbiljnost u vezi, braku, više odgovornosti i posvećivanja. Mnogi od vas će upravo tada početi ozbiljno da razmišljaju o sljedećem koraku.

Posao i finansije

Početak jeseni pod uticajem Marsa iz polja komunikacije moguća je napetija poslovna komunikacija, ali i pojačan obim posla. Kraj septembra može vam doneti poslovno putovanje i potpisivanje važnog ugovora, kao i uspešnu saradnju sa Lavom ili Strijelcem. Oko 10. oktobra tranzit Jupitera iz znaka Vage u znak Škorpije i prelazak u vaše astrološko polje kreativnosti, moguće su razne inovacije, ali i promjene poslova. Svim Rakovima koji se bave kreativnim, javnim ili poslovima u vezi sa zabavom sledi period velikog uspjeha i transformacije. Mogući su prekidi saradnji u novembru, ali to se dešava za vaše najviše dobro. Preko Lava ili Jarca stiže poslovna ponuda o kojoj dugo razmišljate. Decembar će biti mjesec prekretnica za vas, jer će Saturn konačno napustiti vaše polje posla. Ovaj tranzit donijeće vam napredovanje, ali i stabilniju finansijsku situaciju i bolje poslovne pozicije. Posebno pred Novu godinu moguća je saradnja sa veoma uspješnim ljudima koja će dugoročno imati efekta na vašu karijeru.

LAV

Ljubav

Početak jeseni obilježiće za vas predivan period i imaćete osjećaj da se stvari u vašem emotivnom životu konačno slažu na svoje mjesto! Početkom oktobra prelazak Jupitera iz vašeg polja komunikacije, putovanja i kraćih veza u znak Škorpije i vaše polje intime, porodice i emocija unijeće u vaš ljubavni život više romantike, strasti i produbiće odnose u kojima ste sada. Slobodnim Lavovima, posebno u periodu od 25. oktobra do 20. novembra moguće je zaljubljivanje u blizini kuće ili preko člana porodice. Na neki način ova ljubav može biti i zabranjena ili komplikovana, ali je vrijedna svakog rizika! Iznenadiće vas duboke emocije i velika količina strasti prema Strijelcu, Raku ili Djevici!

Zauzetim Lavovima ovaj tranzit doneće još dublju povezanost sa partnerom, ali i ljubomoru i posesivnost. Nemojte preterati sa dramom, jer je ovo vrlo izazovna energija. Podržite partnera u uspehu i iznenadiće vas njegova darežljivost. Decembar mjesec mnogim Lavovima doneće pozitivnu energiju, a pod uticajem Venere iz znaka Strijelca, zračićete i privlačiti samo dobro u svoj ljubavni život. Konačno početak zime za mnoge od vas označiće i period olakšanja, jer će Saturn koji je nekima od vas u prethodne dvije i po godine mogao donijeti razdvojenost od partnera, veze na daljinu, pogrešne izbore, ali i samoću napustiti vaše polje ljubavi! Zasijajte u svom punom sjaju pred samu Novu Godinu. Krajem godine neki od Lavova počinju vezu preko posla sa nadređenim, starijom osobom, ili osobom na položaju u znaku Vodolije, Jarca ili Ovna!

Posao i finansije

Tranzit Marsa i Venere, kroz vaše astrološko polje finansija, već početkom jeseni donijeće dobru zaradu i uvećane prihode. Početak oktobra Lavovima donosi pozitivnu energiju i poslovni entuzijazam. Mars iz znaka Vage mnogima od vas donijeće potpisivanje važnih ugovora ili dogovor o vrlo uspješnoj saradnji sa Jarcem ili Ribom. Velika planetarna promjena – prelazak Jupitera iz vašeg polja komunikacije, kraćih puteva, novih poznanstava u vaše polje svakodnevice, ali i nekretnina donijeće stabilnije prihode u vaš život, ali i sudbinske poslovne prilike. Posebno u periodu od 4. do 18. novembra moguća su rješavanja pravnih pitanja, ali i kupovina ili prodaja nekretnine i zarada kroz nasljedstvo. Ovo će ujedno biti period u kojem ćete spojiti lijepo i korisno. Period pred Novu Godinu donosi još jednu promjenu. Tranzitom Saturna u njihovo polje posla, većina Lavova pristupiće mnogo ozbiljnije, odgovornije svom poslu, pa će zato završiti dugo odlagane projekte.

DJEVICA

Ljubav

Djevice će srećne i ispunjene ispratiti ljeto 2017. godine, jer ih na jesen čeka nova postavka planeta i energija reda koja im mnogo više prija! Krajem septembra Venera i Uran će donijeti nekima od vas nove ljubavi, ali i pomalo stresa jer će se emocije između vas i jednog Jarca, Bika ili Riba prebrzo razbuktati na šta niste navikli! Oslobodite se vaših konvecionalnih shvatanja i prevelike želje za kontrolom i za uzvrat ćete dobiti pravu ljubav. Početkom oktobra tranzit Jupitera u vaše polje komunikacije, misli i kraćih putovanja donijeće vam mnogo strastveniju i dublju komunikaciju i povezanost sa partnerom. Za neke od vas počinje period ugovora i potpisa pa je moguće i ozvaničenje mnogih veza. Novembar mjesec, posebno slobodnim Djevicama, može na jednom kraćem putu pa čak i u komšiluku donijeti novo poznanstvo koje će vam uzburkati emocije. Škorpija ili Strijelac su vaša sudbina. Kraj decembra i početak zime većini Djevica donosi novitete na polju ljubavi, djece i uživanja.

Zauzete Djevice poželjeće proširenje porodice i dobiti nove odgovornosti. Ipak, znak Jarca je znak prošlosti pa će se mnoge Djevice krajem godine vratiti svojim starim ljubavima, a mnoge od vas očekuju sudbinski susreti. Veze koje počnu oko Nove godine predodređene su da traju vječno.

Posao i finansije

Venera i Mars iz vašeg znaka krajem septembra donijeće vam pozitivna dešavanja na polju posla, a ukoliko imate svoj biznis ovo će biti period procvata. Jupiter je već godinu dana u vašem polju finansija i mnogim Djevicama donio je uvećanje prihoda, ali i promjene izvora zarada. Moguće je da ste trošili dosta i to posebno na lijepe stvari i uljepšavanje. U oktobru, oko 10. dešava se za vas još jedna lijepa promjena. Planeta sreće iz polja finansija preći će u znak Škorpije, pa ukoliko ste pametno iskoristili ovaj tranzit kroz Vagu sada ćete svoj stečeni novac moći pametno da uložite dalje. U novembru mnogima od vas moguće je potpisivanje novog ugovora koji uključuje i veću zaradu. Od 7. do 15. novembra biće idealan period da riješite neko pravno pitanje, ali i da kupite nešto o čemu odavno maštate. Krajem godine, tačnije 21. decembra Saturn ulazi u znak Jarca i većini vas donosi olakšanje i period nagrada i ubiranja plodova vaših dugogodišnjih zalaganja.

VAGA

Ljubav

Harizmatične Vage su prethodnih godinu dana bile miljenice zvijezda i na meti mnogih udvarača. Vaši odnosi prolazili su razne testove, a oni koji su opstali pokazali su se kao pravi. Kraj septembra mnogim Vagama donijeće tajnu ljubav, vrlo moguće preko posla sa Strijelcem, Jarcem ili Škorpijom, ali i izazove u postojećim vezama. Zauzete Vage potiskivaće u sebi nezadovoljstva pa bi partner mogao da osjeti tu energiju. Otvorite se, recite šta imate i nesuglasice će se riješiti! Početak oktobra, pod utucajem Marsa i Sunca iz vašeg znaka, bićete nikad privlačniji suprotnom polu, a u vezama ćete pokazati više strasti. U novembru Venera, vladar vašeg znaka prelazi u Škorpiju i zajedno sa Jupiterom donijeće malo posesivnosti u vaše odnose, ali i produbljivanje mnogih osjećanja prema Blizancima ili Ovnu. Kraj godine slobodnim Vagama donosi sudbinsku ljubav preko posla. Novu godinu dočekujete zaljubljeni.

Posao i finansije

Za većinu Vaga početak jeseni doneće mnogo posla u tajnosti ili nekoj vrsti izolacije i pripremanje za lijepe promjene koje im donosi kraj godine! Iza vas je godina Jupiterovog boravka u vašem znaku. Bili ste miljenici zvijezda, a period ispred vas neće biti ništa manje dobar! Jupiter 10. oktobra napušta vaš znak, a lijepe vijesti su da prelazi u znak Škorpije i vaše astrološko polje finansija i sticanja! Kupite nove i velike novčanike jer će narednih godinu dana biti period velike zarade. Već od 4. do 18. novembra osjetićete čari ovog tranzita i uz Veneru u vašem polju novca dobiti povišicu. Neki dug će vam biti vraćen, a ovo je i idealan period i za pozajmice i kredite. Nova poslovna ponuda preko Strijelca ili Blizanca već u startu obećava posebno ukoliko je riječ o pravnim i administrativnim poslovima, ili saradnjama u vezi sa umjetnošću i javnosti.

ŠKORPIJA

Ljubav

Krajem jeseni slobodne Škorpije mogu upoznati zanimljivu Djevicu ili Vagu, ali svako poznanstvo i veza do ulaska Jupitera u njihov znak biće veoma površno. Zauzetim Škorpijama Venera iz njihovog polja komunikacije donijeće priliku da poboljšaju komunikaciju sa partnerom i riješe neke probleme razgovorom. Vi ste neko ko traži jaku strast i emocije, a upravo prelazak Jupitera u vaš znak probudiće vas iz zimskog sna i unijeti u vaš život više ljubavi. Od 10. oktobra, pa u narednih godinu dana, očekuje vas mnogo lijepih ljubavnih prilika. Već od 6. do 19. novembra Venera će vam svojim tranzitom kroz Škorpiju donijeti ljubav o kakvoj sanjate – strastvenu i zasnovanu na dubokim osjećanjima sa jednom Škorpijom ili Ribom. Kraj godine nekima od vas vratiće prošlost u život, a zauzete Škorpije odlučiće se na zajednički život, brak ali i proširenje porodice.

Posao i finansije

Kraj septembra Škorpijama donosi uspjeh kroz timski rad, udruženja i partnerstva. Moguće je da ćete se osjećati pomalo iscrpljeno, ali finansijska nagrada neće izostati. Malo jači poslovni tempo je uvertira za velike jesenje planetarne promjene koje Škorpijama najavljuju veliki uspeh! Jupiter, planeta sreće i uspjeha, nakon čak 12 godina ponovo dolazi na poziciju vašeg znaka! Ovo će označiti i okončanje višegodišnjeg perioda djelovanja iz sjenke, jer sada dolazi vaših pet minuta. Kraj oktobra i prva polovina novembra, posebno do 15., označiće period za vas velikog entuzijazma, pozitivne energije, ali i javnih nastupa i bolje reklame, posebno ukoliko imate svoj biznis. Sve Škorpije koje se bave njegom lica i tijela, estetikom, ali i tuđim novcem, ugovorima i osiguranjem doživjeće veliki uspjeh u ovom periodu. Polje finansija 21. decembra će konačno tri godine biti oslobođeno od Saturna, pa će protok novca će sada biti mnogo lakši.

STRIJELAC

Ljubav

Mars i Venera iz vašeg astrološkog polja posla krajem septembra mogu vam donijeti ljubav na poslu, sa kolegom ili nadređenim. Zauzeti Strijelčevi mogu pomalo zapostaviti partnera, ali već početkom oktobra energija se mijenja i vi ulazite u rasterećeniji period. Prelazak Jupitera u znak Škorpije od 10. oktobra učiniće vas tajanstvenijim, a kako će se ovaj tranzit odvijati u vašem polju snova tako se otvaraju mogućnosti za upoznavanje sudbinske ljubavi. Novembar mjesec, posebno u periodu između 7. i 20. novembra donosi sudbinsku ljubav koja na neki način može biti zabranjena ili tajna. Ukoliko je riječ o Vagi, Lavu ili Jarcu – ovo je veza koja će, uprkos svemu, opstati. Krajem godine većina Strijelčeva osjetiće olakšanje jer će Saturn 21. decembra konačno napustiti njihov znak. Mnogi od vas upravo pred Novu Godinu mogu sresti svoju sudbinsku ljubav preko posla.

Posao i finansije

Strijelčevi će početkom jeseni napredovati u poslu, doživjeće priznanja nadređenih i shvatiti koliko mogu i vrijede. Očekuje ih naporan rad tokom prvog djela oktobra, a vrlo je moguće da će morati da se bore, pa čak i da ulaze u manje konflikte sa kolegama, zarad ličnog uspjeha. Od 10. oktobta tranzit Jupitera iz njihovog astrološkog polja kolektiva u polje izolacije i tajnosti donijeće im oslobađanje od pritiska okoline, a ovo će posebno prijati Strijelčevima koji vole individualne poslove, rad u manjim kolektivima u tajnosti i bez pritiska. Moguća je i promjena poslovnog prostora. Mnogima će upravo ovaj tranzit donijeti odlazak u inostranstvo, ali i posao sa strancima. Kraj godine i početak zime označiće prelazak Saturna u vaše astrološko polje finansija, što će većinu Strijelčeva staviti pred novu životnu lekciju o novcu! Ipak, ovaj tranzit donosi i stabilnost na polju finansija, a zarada će najviše dolaziti kroz stabilne ili državne strukture i preko poslova u vezi sa nekretninama.

JARAC

Ljubav

Traziti planeta krajem septembra većini Jarčeva će donijeti razrješenje nekih nesuglasica sa partnerom. Pod uticajem izazovnog aspekta Marsa i Urana, moguća je nervoza u odnosu sve do 10. oktobra. Ipak, ukoliko je riječ o partneru Škorpiji, Djevici ili Vodoliji ova tenzija može začiniti vaš odnos na neki način i donijeti vam osvježenje veze ukoliko riješite da popustite u svojim čvrstim stavovima i prihvatite partnera kakav jeste! Oktobar donosi brojna iznenađenja i planetarne promjene, a jedna od njih je prelazak Jupitera u vaše polje druženja i kolektiva. Već u novembru mjesecu doživjećete jake emocije i zaljubljivanje, posebno u periodu od 5. do 15. novembra. Vrlo je moguće da je ovo jedan Rak ili Bik koga već poznajete. Osvrnite se oko sebe, među vašim prijateljima ili poznanicima je upravo taj neko ko će vam uzburkati emocije. Konjukcija Saturna i Venere 21. decembra označiće početak perioda mnogo ozbiljnijih emocija i ljubavnih veza za vas, a mnogim Jarčevima ovo će donijeti i povratak na nešto davno zaboravljeno.

Posao i finansije

Jarčevima će prijati energija od početka jeseni, a pod uticajem Venere iz znaka zemljane Djevice lakše će obavljati sve poslove koje budu imali. Početkom oktobra očekuje ih saradnja sa inostranstvom. Planetarna promjena 10. oktobra i tranzit Jupitera u znak Škorpije većini Jarčeva doneće trajnije zaposlenje i rešenje neke poslovne situacije koja je duže vrijeme aktuelna. Venera i Mars će se pobrinuti da Jarčevi tokom novembra mjeseca budu omiljeni u kolektivu i dožive veliki uspjeh upravo kroz timski rad. Neki od vas odlučiće se na partnerstvo sa prijateljem u znaku Djevice ili Raka. Decembar mjesec donijeće poslovni put ili pojačanu komunikaciju sa strancima, ali i novo životno poglavlje ulaskom Saturna u vaš znak. Već od 21. decembra idete u pravcu novih pozicija, bolje zarade i veće odgovornosti.

VODOLIJA

Ljubav

Na ljubav gledate vrlo otvoreno i lepršavo i prethodni period mogao je doneti energiju koja vam je prijala, ali možda to ipak bio samo nedefinisan odnos sa Ribom, Vagom ili Lavom. Jesen stiže a sa njom i velika energetska promjena. Jupiter, planeta noviteta i sreće, iz pravične i diplomatske Vage prelazi u znak posesivne i zahtjevne Škorpije! Već oko 10. oktobra on će preći u vaše astrološko polje statusa, karijere i uspjeha. Ljubavne veze koje su zasnovane na dubokim i strastvenim osjećanjima potrajaće i svedočiće velikom uspjehu, posebno one sa Ovnovima ili Blizancem.

Slobodnim Vodolijama novembar mesec može donijeti ljubav preko posla, sa nadređenim ili saradnikom. Saturn nam donosi još jedno u nizu planetarnih promjena ove jeseni njegovim prelaskom u znak Jarca i vaše polje tajni, podsvjesti i snova. Dolazi vrijeme da se neki vaši snovi ostvare ili da upoznate onog o kome sanjate. Ovaj tranzit nekima od vas, posebno oko 21. decembra, može donijeti sudbinsku ljubav, ali i skrivanje od očiju javnosti i tajne veze.

Posao i finansije

Većina Vodolija početkom jeseni pod uticajem Marsa iz znaka vredne Device biće pune energije i orne za posao. Venera i Mars u tandemu doneće uvećane troškove, nekima i rasipništvo, ali i rješavanje nekog pravnog pitanja. Od 11. oktobra, kada Jupiter promjeni znak i pređe u njihovo astrološko polje karijere, statusa i uspjeha, za većinu Vodolija počinje jednogodišnji period napredovanja i rađanja veće ambicije. Novembar donosi rađanje novih poslovnih ideja. Mnogima od vas poslovne ponude izgledaće zahtjevno ili rizično. Angažmane od Ribe ili Raka trebalo bi da prihvatite, posebno ukoliko poslovi imaju veze sa finansijama, nekretninama, regeneracijom duha ili tijela. Poslovi koji zahtjevaju ulaganje biće vrlo uspješni ukoliko ih započnete u novembru. Ambicija će vam rasti iz dana u dan, a većini Vodolija do Nove godine slijedi napredovanje, dobar odnos sa nadređenima, ali i preuzimanje veće odgovornosti!

RIBE

Ljubav

Kraj septembra i početak jeseni većini Riba doneće izazove na polju ljubavi. Slobodnim Ribama smiješi se nova ljubav pod uticajem Neptuna iz njihovog znaka, posebno Ribama koje su rođene u drugoj dekadi. Venera i Uran u vama će probuditi i želju za slobodom pa su moguće i duple ili paralelne veze. Zauzete Ribe biće ponesene nekom platonskom ljubavlju prema Biku, Raku ili Vagi pa iako se konkretno možda ništa neće događati mogu se naći na meti partnerove osude i sumnje.

Ulaskom Jupitera i znak odlučne Škorpije oko 10. oktobra mnoge nedoumice ćete razriješiti, a ovaj tranzit će se dešavati upravo u vašem polju promjena i inostranstva. Tokom novembra mjeseca, posebno između 9. i 20. novembra pod uticajem Venere i Jupitera slobodne Ribe se mogu odlučiti na vezu na daljinu ili će upoznati vrlo važnu osobu koja je možda u inostranstvu ili u drugom gradu. Ribe u braku ili dužoj vezi poželjeće proširenje porodice ukoliko riješe nesuglasice sa partnerom. Decembar većini Riba donosi više konkretnih dešavanja u ljubavi, posebno oko nove godine kada je moguć i povratak nekome iz prošlosti!

Posao i finansije

Početak jeseni, pod uticajem Marsa i Venere iz znaka Djevice, donijeće vam pojačan obim posla, ali i moguće konflikte sa saradnicima. Ipak, jesen većini Riba donosi uspjeh o kome duže vrijeme maštaju. Unapređenje ali i ponuda od Škorpije ili Jarca koja se ne odbija je izvjesna. Jupiter mijenja poziciju i iz njihovog polja dugova i troškova prelazi u polje inostranstva i promjena. Mnogima od vas ovo će donijeti saradnju sa inostranstvom, posao u stranoj firmi ili posao koji uključuje česta putovanja. Ne bojte se promjena – riješite se svega što vas guši. Već od 10. oktobra ovaj tranzit donijeće vam rješavanje nekog duga ili pozajmice i kredita! Period od 4. do 15. novembra mnogima od vas donijeće poriv za trošenjem, ali i zaradu preko stranaca. Kraj jeseni i početak zime najavljuje tranzit Saturna iz znaka entuzijastičnog Strijelca u znak stabilnog Jarca. Izazovni aspekti koje je Saturn pravio nekoliko godina sa konačno prestaju, a Ribe ulaze u stabilniji i uspješniji poslovni period.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh