Svaštara

Horoskop otkriva: Intuicija je najjače oružje ovih znakova, s njima nema šale!

Za izraženu intuiciju je potrebno nekoliko pokazatelja u horoskopu.

Intuicija - ForeverConscious.com

Uglavnom je to veza između Ascedenta, dvanaestog polja, Plutona i Neptuna. Ono što je takođe važno jeste da li osoba radi na tome da isprati taj unutrašnji osjećaj i shvati ga na pravi način. Dešava se svima da osjete nešto, ali prosto ne pridaju značaj ili predosjećaj povežu sa nečim što njima odgovara, što svakako umanjuje sposobnosti koje imaju, prenose “Astrousluge“…

Intuicija je nešto što nam pomaže da donesemo pravu odluku, ali uzalud svako upozorenje ako sama osoba nije dostigla zadovoljavajući nivo zrelosti na duhovnom planu. Astrološkom analizom, utvrđeno je da najjaču intuiciju imaju Škorpije i Ribe, a može se reći da tu spada i Strijelac, samo što se na različite način manifestuje njihova intuicija.

Ribe mogu sanjati neke stvari koje se kasnije obistine ili im ukažu na važan događaj i one nekako najlakše prepoznaju “znakove”. Dosta ljudi koji su rođeni u ovom znaku su veliki duhovnici. Kod njih je taj unutrašnji mir izuzetno važan i ako ga ne nađu, često se odaju porocima i tako bježe od stvarnosti. Ipak, ako se ozbiljno posvete sebi, mogu dostići prosvjetljenje. Njihov moto je “ja osjećam” i uglavnom se rukovode time šta su predosjetili, što je zapravo intuicija.

Škorpije imaju tu sposobnost da iz pogleda “pročitaju” šta neko misli. One imaju istančan osjećaj za sve i duboko proživljavaju svaki događaj te su iz tog razloga sposobne da predosjete šta će uslijediti. Ovaj znak tačno osjeća vibracije koje dolaze bilo od osobe ili kroz neki događaj. Uvijek predosjećaju samo što nekad ignorišu “poruke” i svjesno se prepuštaju riziku. Ovaj znak voli opasnost i uzbuđenje pa baš iz tog razloga neće uvijek da poslušaju sebe, jer su željni akcije. Ovo je posebno izraženo u ljubavi.

Strijelac je znak koji se takođe može okarakterisati kao produhovljen samo je pitanje da li rade na sebi i koji su tip znaka. Ukoliko su postigli taj unutrašnji sklad, oni mogu ozbiljno da porade na svojoj intuiciji i da je prate, što ih može zaštititi u nekim nezgodnim situacijama. Ovaj znak ima ogromne kapacitete samo ih, na žalost, ne iskoriste svi. Imaju tu sreću da im intuicija nepogriješivo ukazuje na opasnosti ali i dobre prilike, međutim, neće uspjeti da protumače ništa ukoliko nisu razvili kod sebe osjećaj unutrašnjeg zadovoljstva.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh