Svaštara

Iznenada je umro ostavivši je sa čak 8-oro male djece… Uskoro je shvatila njegovo čudno ponašanje u krevetu!

Ovo je tragična priča o Kloi i Džejmsu koji su sanjali da osnuju porodicu, ali im se sudbina preprečila na putu kada su najmanje očekivali.

Kloi i Džejms - Thatviralfeed.com

Advertisements

Dok uglavnom u ozbiljnim vezama su žene te koje prve žele da imaju djecu, u ovom slučaju Džejms je bio taj koji ih je želio više nego bilo šta. On je bio čovjek sa velikim srcem punim ljubavi i brižnosti. Kada je Kloi Grin imala samo 17 godina, ona i Džejms dobili su prvog sina po imenu Leo. Iako je u početku bio veliki šok, ovaj par iz Velike Britanije shvatio je da su odlični roditelji, piše “Fokuzz“…

Nakon rođenja njihovog drugog sina Levija, Kloi i Džejms su bili sigurni da žele veliku, srećnu porodicu. Dvije godine kasnije, Kloi je bila trudna sa Oliverom i neposredno nakon toga sa svojom prvom djevojčicom Megan, zbog čega su bili vrlo srećni.

Nakon Megan, Kloi je rekla da joj se Džejms nasmiješio i rekao “samo još jedno, Kloi”. Ubrzo nakon toga rođena je Majli. Međutim, Majli je rođena sa cerebralnom paralizom i bilo je neophodno da se vodi briga o njoj, zbog čega su odlučili da je njihova porodica kompletna.

Lejsi i Leksi su takođe rođene sa cerebralnom paralizom, nakon čega je pokušano da se da Kloi ugradi implant kako bi se spriječila dalja trudnoća, ali nije uspjela. Kloi je ponovo zatrudnila. “Džejms je rekao da nam je suđeno da imamo još beba”, rekla je.

2015. godine Kloi je ponovo bila trudna. Džejms, kao i tokom svih ostalih iščekivanja beba, bio je presrećan. Svaki put kada bi vidio Kloin stomak kako raste, on bi se razveselio.

Elajdža je bio njihovo osmo dijete i par se složio da je njihova porodica zvanično kompletna i ovaj put su to i mislili.

Džejms je bio opisan kao “supertata” koji je u potpunosti bio posvećen svojoj porodici. Sa osmoro djece dolazile su i obaveze, zbog čega je morao dosta da radi kako bi uspio da plati sve račune i da prehrani porodicu.

“Vozio bi djecu u školu, nakon čega bi išao na posao u kafić i opet bi ih dovozio kući”, kaže Kloi. “Onda bi se igrao sa njima i čitao im pred spavanje. Imao je toliko energije”.

12 nedelja nakon rođenja Elajdže, jedno veče bilo je kao i svako drugo. Kloi i Džejms su otišli na spavanje, osim što se probudio oko pola pet ujutru, ponašajući se čudno. Podigao se u sjedeći položaj i odjednom je prestao da diše.

Kloi je pokušala da mu da vještačko disanje, ali dok je hitna pomoć stigla, on je već umro. “Htjela sam da plačem i vrištim, ali sam znala da treba da budem smirena”, rekla je Kloi. Džejms je imao 31 godinu i bio je zdrav, zbog čega su Kloi i cijela njihova porodica željno iščekivali rezultate šta je moglo da izazove njegovu smrt.

Džejms je umro od hipertenzivne bolesti srca. Kada je imao “napad” u krevetu, rekao je da najvjerovatnije pati od angine ili bola u grudima. Hipertenzivna bolest srca se odnosi na srčani problem koji se javlja zbog visokog krvnog pritiska koji je prisutan već duže vrijeme.

Zbog toga je ovo vodeći uzrok bolesti i smrti od visokog krvnog pritiska. Prema “Medicini plus”, ljudi mogu da obole od ovoga a da ni ne znaju, jer nemaju simptome visokog krvnog pritiska. Zbog toga bi trebalo da se provjeravaju često kod ljekara.

Džejmsova smrt je bila iznenadna i šokantna. Porodica i prijatelji okupili su se oko sada već 27-godišnje Kloi koja je bila razorena smrću svog muža. Ostala je udovica i samohrana majka sa osmoro djece. “U najtežim trenucima sam se pitala kako ću sve ovo da izdržim bez Džejmsa”, rekla je.

“Ali kada sam pogledala u njihova mala lica, znala sam da treba to da uradim za njih i za Džejmsa”. U njegovu čast, pa čak i pored tolike tuge, Kloi je odlučila da će da bude najbolji i najjači roditelj svojoj djeci koliko god to može.

Kloi je rekla da će zauvijek ostati slomljenog srca, jer joj je Džejms bio oduzet od porodice, ali da je zahvalna što mu je rodila osmoro djece i ispunila mu želju. Nakon Džejmsove smrti, Kloi je prikupila 10,000 dolara kako bi joj bilo omogućeno da se napravi veliko dvorište u kojem bi se djeca igrala.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh