ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Svaštara

Ako vas pas prati svaki put u kupatilo, to znači OVO!

Da li se osjećate da vas pas prati? Čak i kada ste u toaletu, on vas ne ostavlja na miru? Pa čestitamo, jer onda vas jako voli! On nikada ne bi sklonio pogled sa onoga koga jako voli.

Ilustracija - Moj.ba

Sljedeći slučajevi takođe znače da možete biti sigurni u njegovu bezuslovnu ljubav:

Uvijek želi da spava sa vama!

Vaš pas uvijek želi da bude sa vama čak i noću. Zato voli da spava pored vas, piše “Likemag“…

Obraduje se kada dolazite kući!

Niko nije mu važniji od vas! Zato on ima nalet emocija svaki put kada se vratite kući!

Voli da se mazi nakon večere.

On strpljivo čeka dok ne završite i onda dobija svoje trenutke uživanja u vašem društvu. Na kraju krajeva, on mora da se uvjeri da ga još uvijek volite.

Oni znaju svoje “oružje”.

Zato što vas vole, zato tačno i znaju kako mogu da vas osvoje sa svojim krupnim očima. Pa nekoliko puta na dan šalju svoju pažnju!

Ako ste razočarani.

Vaš pas vas voli i želi, naravno, da ste uvijek dobro. Ako ste nekad razočarani, on vas oraspoloži i raduje se sa vama!

On vam pomaže da prebrodite tugu.

Vaš pas ima šesto čulo. Osjeća ako ste depresivni, ili vas nadvladaju emocije. U zavisnosti od toga šta vam je potrebno upravo tako se i ponaša. Ako vam treba bliskost, on se mazi sa vama. Međutim, ako vam treba mir, on se drži na sigurnoj udaljenosti od vas.

On je najvjerniji prijatelj.

Nikad vas neće napustiti. On vas voli previše. Ne ljutite se, ako voli da vas posmatra u neprikladnim trenucima. On samo želite da vas zaštiti. Zato što ste mu sve na svijetu.

Treba mu vaša podrška.

Kao i mi ljudi, i psi traže podršku, pohvalu i ohrabrenje. I to ne od bilo koga, već od vas. Na kraju krajeva, vi ste mu najvažnija osoba u životu!

Donosi poklone.

Ako pas donosi poklone, onda ovo je krajnji znak koliko vas cijeni. Na kraju je mogao da pojede to usput, ali ne! On daje vama! Jer ste mu važniji od njega samog!

Trči prema tebi.

Ako vaš pas juri punom tjelesnom težinom na tebe, to znači samo da je došlo vrijeme za maženje! I nije mu dovoljno samo nekoliko zagrljaja…

Čak i ako vas ponekad nervira. U suštini, ne postoji ljepša izjava ljubavi, zar ne?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh