Svaštara

Četiri jasna znaka da vas vaša žena ili djevojka namjerava ostaviti

Žene su u mnogo stvari jako komplikovana bića, ali kad se spremaju na prekid, njihovo je ponašanje poprilično jasno i jednostavno. Samo treba znati prepoznati znakove.

Žena - Zenskikutak.rs

Postaju šutljive

Bilo da je riječ o razgovoru uživo ili o porukama, žena koja koristi kratke rečenice i djeluje nezainteresirano tokom razgovora je baš to – nezainteresirana. Interes je vjerovatno preusmjerila na nešto drugo, ili bolje rečeno, na nekog drugog, piše “Index“…

Često im “nije ništa”

Svaka se žena ponekad povuče i kaže da joj nije ništa kad joj se postavi pitanje o tome što nije u redu, ali žena koja je takva kroz duži period vjerovatno razmišlja o novim opcijama.

Još češće im se ne da

Glavobolja je povremeni izgovor kad im nije do se*sa, no postoji razlika između povremenog nedostatka motivacije i onog stalnog. Žena kojoj se sve češće “ne da” jako često razmišlja o odlasku.

Sve više insistiraju na vremenu za sebe

Svako od nas treba malo vremena koje će koristiti samo za sebe, ali žena kojoj je takvog vremena potrebno sve više vjerovatno baš i nije najsretnija. Povremeni izlasci postaju sve češći, počinje tražiti izgovore zašto se ne mogu vidjeti s muškarcem i više i ne krije da jedva čeka da je malo ostavi na miru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh